alicja5 11.10.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ala, no i co tym razem wymyslił lekarz ? Zapisał mnie na wizytę do laryngologa na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.10.2013 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Atenko, mocno przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 hej ekipa ! Co tam dziś na warsztacie ?Piję kawkę i lecę odwieźć Michała do zakładu.Dziś wypadły nam terapie bo babeczki się szkolą więc luz i wolniejsze tempo. Miłego dnia.Ala, daj znać co u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czesć Kochane! Alu,też jestem ciekawa jak lekarz?Przystojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 11.10.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A moje wyją żebym im kupiła po jednym :wtf: A mojej koleżanki synek na wieść że będzie miał rodzeństwo poprosił ją o urodzenie dinozaura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czesć Kochane! Alu,też jestem ciekawa jak lekarz? Przystojny? Aśka ! Pojechałaś ! :rotfl: A mojej koleżanki synek na wieść że będzie miał rodzeństwo poprosił ją o urodzenie dinozaura.... I co ? Udało się ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aneto..Piszę to, zebyś nie poczuła się zignorowana. Już nie raz, odpowiadałam na Twoje posty dotyczące Zuzi.Próbowałam Ci pomóc, byc może rzucić inne światło na problem z którym sobie nie radzisz.Czasem, spojrzenie na to samo, ale osoby stojacej z boku, pozwala podejść do problemu z innej strony.Za każdym razem, odbierałaś to....niewłaściwie.Czasem, zdarza się tak, ze przyzwyczajamy się do pewnych rzeczy, staja się normą, przestajemy w tym widzieć problem.Po naszym ostatnim spięciu, zapowiedziałam, ze już nigdy nie wypowiem się na temat Twojej córki.Nasuwa mi się wiele spostrzeżeń, wirtualnych "obserwacji", przemyśleń, ale nic nie powiem. Nic.Czytam Twoje posty i przyjmuję je do wiadomości. To tak, żebyś wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.10.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Kochaniutkie moje:) Do tematu nic nie wniosę bom niestety w tyleeeee. Ale tradycyjnie o Was laseczki myślę. Postaram się niebawem wrzucic jakieś zdjęcia. Jeszcze niedawno domek witał mnie rano temperaturą 9-10 stopni, teraz pogoda nieco łaskawsza. Walczymy z wszystkim jednocześnie. Mam chwile załamania ale mam też chwile (nieliczne) optymizmu. Co by nie mówić las o tej porze jest przepiękny i chyba tylko to trzyma mnie jakoś w garści. Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 11.10.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aśka ! Pojechałaś ! :rotfl: I co ? Udało się ? :lol2: Musiał się pogodzić z tym, że ma zwykłego brata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Kochaniutkie moje:) Do tematu nic nie wniosę bom niestety w tyleeeee. Ale tradycyjnie o Was laseczki myślę. Postaram się niebawem wrzucic jakieś zdjęcia. Jeszcze niedawno domek witał mnie rano temperaturą 9-10 stopni, teraz pogoda nieco łaskawsza. Walczymy z wszystkim jednocześnie. Mam chwile załamania ale mam też chwile (nieliczne) optymizmu. Co by nie mówić las o tej porze jest przepiękny i chyba tylko to trzyma mnie jakoś w garści. Pozdrawiam Was serdecznie. WSZELKI DUCH !!!! Przeżegnałam się !!! :jawdrop: A myslałam, że już nam podziekowałaś No pisz ! Dawaj foty ! Jak postepy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Musiał się pogodzić z tym, że ma zwykłego brata.... Ale to musiała byc trauma ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ateno - ja również nie komentuję bo nie wiem czego oczekujesz, mam podobnie, ale nie mam wyjścia bo mam już drugie dziecko:)Z mojego punktu widzenia drugie dziecko daje dystans do choroby bo niby waga i ilość problemów zdrowego jest mniejsza, ale w sumie to nie jest bo oboje zasługują tak samo na miłość, uwagę i czas. I wtedy w naturalny sposób nabiera się dystansu i w sumie jest chyba łatwiej żyć. ALE gdybym miała mieć trzecie to bym nie dała rady, nie wyobrażam sobie czegoś takiego a raczej wyobrażam jako koszmar. Widziałam marmur wczoraj - nie będę komentować, na razie wygląda dużo poniżej moich oczekiwań. Montują mi piec dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrrrrrrrra!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aneto... Niczego nie narzucam, broń boże nie każę zrezygnować z terapii i specjalistów. NIE DIAGNOZUJĘ !!! Podsuwam pomysły bo nadal wyglada mi to na to na co wyglada. Nie tylko mi zresztą.... Chcesz szczerze to będzie szczerze.... Skoro każesz mi pisac na priv to po kiego piszesz o tym na publicznym forum ??? Nikt Cie o nic nie pytał, nie dopytywał i jestem na 100% pewna, ze żadna z dziewczyn nie miała by smiłości wnikac w Twoje prywatne sprawy. Becia rzuciła luźny żart odnośnie testowania materacy a Ty znowu potraktowałaś to zbyt emocjonalnie. TO BYŁ ŻART ! Jestem pewna, czuję to i to nie po raz pierwszy ( zrób z ta wiedza co chcesz), że Twoje posty to wołanie o pomoc. Jesteś bardzo rozżalona. Zobacz, przeanalizuj to co piszesz.... Żart Beci - post pełen żalu...smutny post... Powiedz, czego Ty chcesz ? Naprawdę nie rozumiem Piszesz o problemie na forum i gdy nikt nie komentuje, dopominasz się odpowiedzi. Gdy odpowiedź pada, natychmiast atakujesz bo nie jest po Twojej mysli. Gdy przestaję Ci radzić a inne Cię pocieszają i przytulaja piszesz, że tego nie potrzebujesz. Piszesz, że forum jest odskocznia od rzeczywistości...ok. to rozumiem, ale zaraz po tym piszesz o Zuzi czyli wprowadzasz nas swój świat. Przykro mi, ze tak odbierasz moje wypowiedzi. Bardzo mi przykro, bo nie jest moim zamiarem, dogryzanie Ci. Szkoda mi Twojego dziecka i chciałabym mu pomóc. Nie Tobie...dziecku. Nie jestem specjalistą, nie mam uprawnień, nie diagnozuję......umiem dostrzec i tyle. I bardzo Cie proszę!!!! Przestań mnie atakować ! Przestań wyjeżdżać z tekstami o tym, kim nie jestem bo DOSKONALE O TYM WIEM ! Przestań dopowiadać to czego nie pisałam ! Przestań wreszcie, traktować mnie jak wroga! Zacznij czytać ze zrozumieniem ! Wprowadzasz konsternację. Naprawdę nie wiem, jak odpowiadac na Twoje posty. Jesli ktoś zaczyna post słowami ....A jak myślisz, czemu moja Zu je przyprawy....? To jest to chyba pytanie ?! Tak czy nie ? Odpowiadam Ci co myślę i zaczyna się akcja. Nie chcesz rady, pocieszenie, wsparcia TO NIE PISZ O ZU !!!! Nigdy jeszcze nie napisałas o niej niczego pozytywnego. Nigdy ! To dziecko, zawsze przedstawiasz jako problem. Jak w takim razie mamy odbierać Ciebie i to co piszesz ? No jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Karramciu, a czemu poniżej oczekiwań?Co jest nie tak ?Kolor, zyłki czy to jak to kładą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Kładzie go jakiś kretyn, wyciąga z paczki i kładzie, jak ma ciemną wersję to mam 5 pod rząd ciemnych a potem 5 jasnych i taką zeberkę mam:mad: kupiłam sobie za to piękne płytki do łazienki i przedpokoju w przyziemiu, jakoś sobie humor muszę poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No to chwal się ! Pokazuj te płytki ! A każesz temu magikowi od marmuru, zmieniać ? Niech poprawia kurna ! Jak to będzie wyglądało ?! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mari jak im zwrócę uwagę to pier.... wszystkim i wyjdą, od 6 tygodni czekam na marmur, bez tego nie mogą zrobić reszty podłóg (bo to wyznacza wysokość reszty podłóg), bez podłóg nie wstawią drzwi, nie pomalują i nie zrobią reszty, cała robota czeka na tą cholerną podłogę, ja już miała się zaraz tam wprowadzać, ale to dalej wygląda jak plac budowy a nie dom. Już kilka razy odkładali pracę bo ktoś był chory, potem nie mogli ustalić kto ma kupić klej, itd itp Na moje delikatne uwagi, że to chyba nie wygląda dobrze kamieniarz rzekł, że tak ma być, No i gadaj sobie, ja chcę, żeby oni zniknęli z mojego życia więc zaciskam zęby, ale jestem rozczarowana. Płytki w wersji trollowatej dla Ciebie specjalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Cześć Babeczki Karramciu, cóż to za ludzie. Ty im płacisz, Ty wymagasz. Nie odwrotnie! Wiem, że masz nóż na gardle... Pamiętaj, że to Wy będziecie na to codziennie patrzyć. Będziesz wstanie to znieść? Płytki trolowate piękne Wszystkim głuchym i niemym życzę powrotu do zdrowia! Ps. Słowo na dziś: nie bierzcie wszystkiego tak do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Spokój spokejem ale to ewidentnie spier,,,lona podłoga !No nie możesz im pozwalać na odwalanie fuszerki, bo i kolene rzeczy Ci sper...i będa wciskac kit, że tak ma być !No nie wygłupiaj się....Pogoń idiotów i wex innych...Mało to ekip ? Mało pasadzkarzy ?Ja bym nie odpuściła W ŻYCIU !!!Co potem ?Będziesz poprawiała, mieszkając tam ?Pomijam pierdolnik ale to znowu kasa....Rozumiem zmęczenie i determinację no ale miec badziew, zeby szybciej ????Takiemu podejściu mówię kategorycznie NIE !!!! A teraz płytki...KUR...MAĆ !!! Co to ?Skąd to ?Ile ?Dawaj ? Jezuńciu....BOSKIE !!!! Jedno ale....nie pogryzie sie to z marmurem i to jeszcze pinky ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Rere - jesteśmy pod ścianą, ludzie najgorsi z możliwych, jak mi się ten marmur nie spodoba to wyleję na niego jakiś kwas i go wymienię za 3 lata, zbankrutuję, ale trudno na dole oprócz łazienki i korytarza będzie jeszcze pralnia, żeby było spójnie to chcę udawane cementowe szare płytki w cenie przyzwoitej: ja mam jeszcze ochotę na dekor: gdzie się takie coś wsadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts