marimag 11.10.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czym ?Co Ci powiedział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mari jak im zwrócę uwagę to pier.... wszystkim i wyjdą, od 6 tygodni czekam na marmur, bez tego nie mogą zrobić reszty podłóg (bo to wyznacza wysokość reszty podłóg), bez podłóg nie wstawią drzwi, nie pomalują i nie zrobią reszty, cała robota czeka na tą cholerną podłogę, ja już miała się zaraz tam wprowadzać, ale to dalej wygląda jak plac budowy a nie dom. Już kilka razy odkładali pracę bo ktoś był chory, potem nie mogli ustalić kto ma kupić klej, itd itp Na moje delikatne uwagi, że to chyba nie wygląda dobrze kamieniarz rzekł, że tak ma być, No i gadaj sobie, ja chcę, żeby oni zniknęli z mojego życia więc zaciskam zęby, ale jestem rozczarowana. Też miałam takiego artystę od układania podłogi w kuchni. Na szczęście kaliber nieco mniejszy, bo całe 11 metrów deski dębowej w klasie rustic, czyli z możliwością drobnych sęczków, zaszpachlowanych. No i ten gostek też wyjmował deski po kolei z każdej paczki i tak mu się przypadkiem ułożyło, że najbrzydsze i jedyne deski z sękami i szpachlą dał centralnie na środku, przed samymi drzwiami. A najładniejsze, najdłuższe, gładziutkie poszły pod szafki kuchenne. Ponieważ to mój pierwszy tak duży remont, nie przyszło mi do głowy poprosić go o wcześniejsze przebranie desek i ładne ułożenie. Na szczęście te fakapy chyba tylko ja widzę, bo mężowi musiałam paluchem pokazać, żeby zobaczył, czemu się poryczałam . Ten to ma ze mnie wieczny ubaw. Z marmurem może nie będzie tak źle - on z natury jest łaciaty, a jak jeszcze dojdą meble, to może problem nie będzie tak widoczny? Płytki w wersji trollowatej dla Ciebie specjalnie:) O rany, ale się cieszę! Karramcia będzie miała comillasy! http://www.alekafelki.pl/design/_gallery/_1000_1000_3/6130.jpg Wprawdzie jakieś 10 lat temu śmiertelnie obraziłam się na Kraków i zapowiedziałam, że moja noga więcej tam nie postanie, ale może złamię przyrzeczenie i zrobię Ci najazd na chatę któregoś dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 PS. Szare płytki do pralni super, lepszych bym sobie nie wyobraziła. Z dekorem raczej bym nie kombinowała, chociaż domyślam się, że kusi, oj kusi, bo ładny jest, skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dziewczynki wpadnę później ,bo mam podwózkę do sklepu-mąż krzyczy ,że albo teraz albo wcale!!! Lecę ,pędzę ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aniu ,dłuższa historia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja ten najazd połączony z szabrem, mam już wpisany w kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 To jednak słyszysz Alu...chyba, że to słuch wybiórczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) PS 2. W pralni przewidujesz - jak rozumiem - jakąś zabudowę? Czy będzie coś niskiego, jak w kuchni, czy raczej wyższa? Jeśli niska, to czy nad szafkami będziesz miała jakieś zabezpieczenie - płytki, farbę ceramiczną? Jeśli tak, to może tuż nad szafkami machnąć ten pasek dekoru, a wyżej jakaś jednolita powierzchnia? Tak tylko gdybam, bo w życiu nie miałam pralni i nie wiem, jak się takie cudo urządza EDIT: doczytałam Twój edit - że to jednak dekory podłogowe. W takim razie zapomnij. Albo kup sobie jeden i zrób podkładkę pod gorący garnek, jeśli bardzo Ci się podoba Edytowane 11 Października 2013 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja ten najazd połączony z szabrem, mam już wpisany w kalendarz No wiesz, ja najazdy robię raczej z gościńcem . Ale skoro Ty na szaber, to bilans wyjdzie na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mi też się te podobają. Nawet dałabym je do salonu lub kuchni. Powaznie. Nie dawałabym dekorów....zobaczysz...za niedługo stana się festyniarskie. Najlepiej robić neutralnie i nie dosłownie. Dzieki temu, będziesz mogła wszystko dopasować. Dekor czasem narzuca styl.... A cena ??? Kurna, to im sie opłaca ??? Nie wiedziałam, że mozna cos kupic w tych pieniadzach Aaaa nie rozumiem... To te boskie trolowate ze zdjecia numer jeden też kupiłaś ???? aaaaaaaaaaaaa - faktycznie jest a ja tu na Ciebię krzyczę plan dołu: pralnia będzie w szarych płytkach, cały przedpokój i tyci łazienka (1m na 2m) będzie w vivesach do gabinetu muszę coś dać (pewnie panel...) mnie te dekory trochę kuszą bo niby troszkę nawiązują do cementowych płytek, ten wzór jest wypukły, ale mówicie, żeby nie dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No wiesz, ja najazdy robię raczej z gościńcem . Ale skoro Ty na szaber, to bilans wyjdzie na zero. A kto powiedział, że Ja bez gościńca... Ja z gościńcem w obie strony Coś wniesę, cos wyniesę i dopiero wyjdzie bilans na zero Karramcia chce dac ten dekor na podłogę. Ja bym nie robiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Basiu - pocieszaj mnie dalej, na razie jest jeden pasek w przedpokoju, nie wiem jak resztę położą - strach się bać, mąż NICZEGO nie widział, a ja pod tym brudem i syfem widziałam, że jest źle położone za 2 miesiące zapraszam do Krakowa:) w pralni na razie nic nie przewiduję nie sięgam tak daleko, na razie będzie stała pralka i suszarka i domsjo sobie tam powieszę! będą na pewno szafy na rzeczy letnio/zimowe, będę się tam zaszywać przed dziećmi z książką, kupię sobie tam fotel ektorpa i będę tam znikać pod pozorem prania - taki mam chytry plan a z dekorów to jest jeszcze piękna kwadratowa kostka.... no dobra, to nie będę ich kładła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Karramciu....do twojego chytrego planu dorzucam ....żeby wygodnie było ci prać:rotfl: http://img443.imageshack.us/img443/1831/dgi8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Beciu - świetny, jeszcze tylko jakiś barek i wreszcie się będę relaksować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jaki znowu barek ? Mi do tego fotela, brakuje tylko położnej z lapcążkami :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.10.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 mówisz...masz:D http://img13.imageshack.us/img13/9941/e11w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Wcale nie przypomina położnej Kurna, mogłoby takie cos stac jak Ja rodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.10.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dlaczego uważasz, że tego nie zrozumiemy??????? Przecież mamy również dzieci. Nie chciałam cie obrazić ani tym bardziej oceniać....bo nie od tego jestem i nie mam do tego uprawnień, ale..... jeśli tu piszesz, jak to czasami ci źle czy jesteś zmęczona....to musisz się z tym liczyć, że ktoś może chce ci pomóc czy doradzić...tak całkiem po ludzku! Jeśli tak się dzieje to się odrazu jeżysz!! Więc po co piszesz??? A mnie pouczeń nie potrzeba!!!! Gdybym chciała to o to bym poprosiła. I nikt ci tego nie ujmuje, że kochasz swoje dziecko, ani nikogo nie musisz o tym przekonywać. Większość z nas to matki, więc wiemy co to miłość do dziecka! I cała jatka przez durny żart.......wyluzuj trochę Ateno!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Po lekturze prasy fachowej, spieszę donieść, że.... w listopadzie, otwieraja u nas w Wawie Laurę Ashley mamy już H&M Home :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.10.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No i dobra!!!! A u nas nie ma i nie będzie!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts