marimag 11.10.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 no w tym stole co mi się podobuje to są kozły całkiem podobne do tych na których malujemy deski tarasowe Widzisz, juz masz połowę stołu Teraz doczytałam, ale tu spięcie było:jawdrop: Daj spokój...szkoda gadać. Aniu, Beatka jest na imprezce z okazji Dnia Nauczyciela:yes: Wiem, Ja też z tej branży, ale nie pamiętam żebym zaczynała balowac juz na 3 dni przed świętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 11.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A bo Ty z innego pokolenia, ja tam pamiętam te balangi i sobota w zanadrzu żeby się zregenerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 dobry wieczór - działa mi ogrzewanie w domu... nie wierzę... działa, grzeje!!! hura w sensie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A wiesz, ze coś w tym jest.Starsze pokolenie ( Becia mnie wykastruje) potrafi się świetnie bawić.Młodzi raczej zmęczeni zyciem i preferują imprezki typu czilałdzik.Siedzą, piją i zasypiają. Sama jestem typem posiadówkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.10.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 hej kochaniutkie:) pierwszy raz od dwóch miesięcy jestem na forum wieczorową porą:)z tej okazji aż sobie winko nalałam i będę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Karramciu, wreszcie cos na plus ! Super wieści.A byłaś i macałaś czy taka fama po mieście krąży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 hej kochaniutkie:) pierwszy raz od dwóch miesięcy jestem na forum wieczorową porą:)z tej okazji aż sobie winko nalałam i będę nadrabiać :rotfl::rotfl: Masz az tyle wina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.10.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 dobry wieczór - działa mi ogrzewanie w domu... nie wierzę... działa, grzeje!!! hura w sensie! Oj zazdroszczę u nas póki co kominek. Dzisiaj za to osobiście zakupiłam piec i grzejniki:)Jutro mają przywieźć! Nawet nie podłączone sprawią mi pewno komfort psychiczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dziewczyny - działa wszystko, podłogówka i kaloryfery!!!! Mąż był, macał, tarzał się i wszystko i działa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 :rotfl::rotfl: Masz az tyle wina ? Mam jedno,dalej nie czytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mari a znasz ceny "tak pi razy oko" tych stołów z Jadika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 mój mąż na pohybel kamieniarzom, wodkaniarzom i gazownikom zakupił na ten weekend: 3 wina, 6 piw i tequile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 mamuniu jakie okna http://oliveryaphe.com/wp-content/uploads/2012/03/iad_MtStHilaire_Kitchen.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 mój mąż na pohybel kamieniarzom, wodkaniarzom i gazownikom zakupił na ten weekend: 3 wina, 6 piw i tequile! O rany, ale tak wszystko na raz? Macie zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Znam kofana..Poczekaj idę po mój kajecik w którym sobie wszystko skrupulatnie notowałam...swojego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No i gdzie foty, ja się pytam? Na przykład tarzającego się po marmurach męża. Może być z czarną opaską na oczach, dla nierozpoznaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 mój mąż na pohybel kamieniarzom, wodkaniarzom i gazownikom zakupił na ten weekend: 3 wina, 6 piw i tequile! Rozumiem na pohybel, ale po takiej ilości to na OIOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.10.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 rere już się męża nie pytaj , nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No i gdzie foty, ja się pytam? Na przykład tarzającego się po marmurach męża. Może być z czarną opaską na oczach, dla nierozpoznaki Też miałam taka wizję! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 jutro pojadę przygotowana z aparatem, tam się coś zatkało, jeden obieg z pięciu (w podłogówce) nie działał więc mąż siedział i macał czy zadziała czy nie, wywaliliśmy jednych fachowców, robotę kończą drudzy i była obawa że pierwsi to jednak fuszerkę odwalili (słownictwo me nieteges ale ilość alkoholu robi swoje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts