żona m 11.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://cdn.freshome.com/wp-content/uploads/2012/07/William-Tozer-Loft-in-London-4.jpg http://stylecarrot.com/wp-content/uploads/2012/09/MUArchitecture-natural-industrial-kitchen.jpeg Stół sekcyjny w kostnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://www.architecturaldigest.com/blogs/daily/2012/09/cavalier-jay-jeffers-store-san-francisco-slideshow/jcr:content/par/cn_contentwell/par-main/cn_slideshow/item0.size.0.0.01-jay-jeffers-cavalier.jpg ale okno :jawdrop:i parę innych drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Bastki bo odsyłali od specjalisty do specjalisty. A u gastrologa to miałam już zniżkę na gastroskopie, poki nie zaczaiłam, ze mozna na kase chorych robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A myślałas o zakupie jakiegoś starego ? Obedrzesz ze skóry, walniesz olejem z wiadra i będzie cycuś malinka. Poszukiwania polecam rozpocząć od Tablica.pl. żonko, moze i nerwica ale z jelitem raczej nie. Moja babcia to ma i nawet z nia o tym gadałam. Nie mam takich objawów jak ona. Dziękuję Ci za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja mówię dobranoc Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Dobre, dobre ale chyba pierwszy plan najbardziej urzekający, co ? To wnętrze w stylu ARICI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 pa rere pociesz męża :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 może ale te poduszeczki cekinowe chyba nie bardzo od Arici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 może ale te poduszeczki cekinowe chyba nie bardzo od Arici Anula jest nieobliczalna. Myślę, że w tym kontekście, podobałoby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Basiula, o takie coś. Mogłoby być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.10.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 O to to. Ale co tam ustawiłaś na środku, centralnie na wejściu? Chyba nie myślisz o wyspie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 11.10.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 a mnie dziś wszyscy wkurzają...toczę wojnę o robota kuchennego na którego pracowałam cały " sezon " w Avonie a przysłali mi "starszy " model o gorszych parametrach... dziady jedne - ale powiedziałam ,że nie podaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Rere - to gres jest z LM http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/gres/gres-szkliwiony-treviso-szary-opoczno,p157154,l233.html w dobrej cenie są, jak już vivesami pojachałam to muszę zrównoważyć koszta bo w pralni mam 18 metrów o mamo - a ja bym te dekory na podłodze położyła:wiggle: edit - te dekory są jednak podłogowe: http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/gres/listwa-treviso-szara-opoczno,p157108,l233.html ale to w ogóle Wam się te szare też podobają? bo mi tak, ale marmur też mi się na początku podobał więc wolę mieć inne opinie:):) Płytki mi się podobają, a dekory jeszcze bardziej!! Tyle, że ja sroka jestem, więc mnie nie słuchaj Edytowane 11 Października 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 11.10.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 (...) będę się tam zaszywać przed dziećmi z książką, kupię sobie tam fotel ektorpa i będę tam znikać pod pozorem prania - taki mam chytry plan ooo TO TO... też mam taki plan!! Ja będę miała w pralni wręcz biurko na którym różne DIY będę sobie lepiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 O to to. Ale co tam ustawiłaś na środku, centralnie na wejściu? Chyba nie myślisz o wyspie... Nie, nie. Wysp nie lubię, ale marzył mi się stół w typie wiejskich lub taki surowy jak w Jadiku. Skoro, stół główny miałby byc jednak w salonie to w kuchni, postawiłabym stół w typie konsoli ( może na kółkach) - pomocnik, śniadaniowy, kawowy. W razie zamieszania, mogłabym sobie z nim jeżdzic po kuchni. Kurcze, mogłaby ta kuchnia mieć ze 20 metrów ! Wlazłoby wtedy wszystko. A co z wejściem głównym do kuchni ? Robić wielki otwór przy innych z drzwiami ? Dziwnie by to wygladało. Kolejny temat do przemysleń.... Te dwa pokoje na pół poziomie wyżej niż część dzienna. Jeden z nich miałby byc nasza sypialnią, ale po wrażeniach na żywca stwierdzam, że nie jest wystarczająco duży. Pomyslałam o przesunięciu ściany pomiędzy pokojami i w ten sposób powstanie nam fajna sypialnia i mniejszy pokój w typie gabinetu, gościnnego. Problemem są drzwi! :bash: Moim zdaniem, nie da się nic z tym zrobic bo : albo się wchłonie drzwi na tarasik, albo nie będzie gdzie wstawić drzwi z korytarza, albo nie da się wejść do łazienki, albo nie da się zejsć ze schodów, które prowadza na 3 pół poziom. Celem wyjaśnienia o co chodzi z tymi poziomami... Dom ma 6 pół poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam wszystkich przy sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Hej....wita się starsze pokolenie:cool: http://img32.imageshack.us/img32/458/e7uy.JPG gdzie jest Wally??? Edytowane 12 Października 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja wiem ! Ja wiem ! Pod stołem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ooooo nie....pudło....Beatki nigdy nie ma pod stołem.......no! może Wally tak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts