Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A myślałas o zakupie jakiegoś starego ?

Obedrzesz ze skóry, walniesz olejem z wiadra i będzie cycuś malinka.

Poszukiwania polecam rozpocząć od Tablica.pl.

żonko, moze i nerwica ale z jelitem raczej nie.

Moja babcia to ma i nawet z nia o tym gadałam.

Nie mam takich objawów jak ona.

Dziękuję Ci za zainteresowanie :hug:

Rere - to gres jest z LM

http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/gres/gres-szkliwiony-treviso-szary-opoczno,p157154,l233.html

w dobrej cenie są, jak już vivesami pojachałam to muszę zrównoważyć koszta bo w pralni mam 18 metrów

o mamo - a ja bym te dekory na podłodze położyła:wiggle:

edit - te dekory są jednak podłogowe:

http://www.leroymerlin.pl/plytki-ceramiczne-i-gipsowe/glazura-terakota-gres/gres/listwa-treviso-szara-opoczno,p157108,l233.html

ale to w ogóle Wam się te szare też podobają? bo mi tak, ale marmur też mi się na początku podobał więc wolę mieć inne opinie:):):)

Płytki mi się podobają, a dekory jeszcze bardziej!! Tyle, że ja sroka jestem, więc mnie nie słuchaj :lol2:

Edytowane przez Megiska

O to to. Ale co tam ustawiłaś na środku, centralnie na wejściu? Chyba nie myślisz o wyspie...

Nie, nie. Wysp nie lubię, ale marzył mi się stół w typie wiejskich lub taki surowy jak w Jadiku.

Skoro, stół główny miałby byc jednak w salonie to w kuchni, postawiłabym stół w typie konsoli ( może na kółkach) - pomocnik, śniadaniowy, kawowy.

W razie zamieszania, mogłabym sobie z nim jeżdzic po kuchni.

Kurcze, mogłaby ta kuchnia mieć ze 20 metrów ! :bash:

Wlazłoby wtedy wszystko.

A co z wejściem głównym do kuchni ?

Robić wielki otwór przy innych z drzwiami ? Dziwnie by to wygladało.

Kolejny temat do przemysleń....

Te dwa pokoje na pół poziomie wyżej niż część dzienna.

Jeden z nich miałby byc nasza sypialnią, ale po wrażeniach na żywca stwierdzam, że nie jest wystarczająco duży.

Pomyslałam o przesunięciu ściany pomiędzy pokojami i w ten sposób powstanie nam fajna sypialnia i mniejszy pokój w typie gabinetu, gościnnego.

Problemem są drzwi! :bash::bash::bash:

Moim zdaniem, nie da się nic z tym zrobic bo : albo się wchłonie drzwi na tarasik, albo nie będzie gdzie wstawić drzwi z korytarza, albo nie da się wejść do łazienki, albo nie da się zejsć ze schodów, które prowadza na 3 pół poziom.

Celem wyjaśnienia o co chodzi z tymi poziomami...

Dom ma 6 pół poziomów.