rere79 12.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Wrzucać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja siedzę też z laptopem na kolanach i ....popijam wodę z gwinta:D Karramciu....foty....hurrrra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 to zmniejszę i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Wrzucaj,też pooglądam. Alu,zainspirowałaś mnie,chyba też taką wystawę dzisiaj zaliczę,mąż sie zgodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) http://www.fotokoszyk.pl/_var/gfx/647538c429228943748a3bb2a6a0bb9f.jpghttp://www.fotokoszyk.pl/_var/gfx/54ebccf437d3eecb6a8890a2f6fb954c.jpg w świetle dziennym wygląda ok, no tyle, że brudny na razie:) to jeszcze grzejniki ozdobne wam pokażę bo się chcę pochwalić (wersja ekonomiczna jest, ale w sumie wyglądają ok) Edytowane 12 Października 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Boziu, ale juz duzo zrobione ! A jeszcze całkiem niedawno, był Pekin. Gratuluję Ci Anula i ztrasznie zazdroszczę Dawaj te grzejniki. Dyzajnem nam tu oczy mydli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 hmmm - wszyscy zamarli na widok urody tych płytek:bash: no to grzejniki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ooooo kur..... ale pięknie....jakie zajebiaszcze!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Beciu - grzejniki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 No nie "nadanżam" pisać.....bo Ania mnie tak rozbawiła, że się poryczałam.....Karramciu, ty daj czas na odpisanie....ja potrzebuję trochę czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Marmur cudny....ale ci zazdraszczam....pozytywnie oczywiście....naprawde mi się podoba....pokaż jeszcze kafle z bliska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 a to mam jeszcze jedno zdjęcie - już z Basią konsultowałam, ale ma dobre zdjęcie poręczy - jak ją pomalować?http://www.fotokoszyk.pl/_var/gfx/b36ebbcef3d00bf739abfed2df191d69.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Za grzejniki to ja bym się dała pociąć. Boskie!!!! Absolutnie! Marmur ok, myślałam, że wyjdzie bardziej różowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Anula, Ja wstrzymałam oddech w oczekiwaniu na reszte zdjęć. Jak na razie, wygląda nad podziw dobrze.Przyjrzałam sie jeszcze raz i chyba dojrzałam te wybrane droga losowania przez glazurnika.Czy na zdjęciu to nie te po lewej ? Jakos bardziej różowo.... Grzejniki ogromne. Nie myslałas o podłogówce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 nie mam, już nie pstrykałam, mogę coś powiększyć, przeglądnę jeszcze i jak coś znajdę to wrzucę a jak nie to jak umyjemy to zrobię, powinny być zafugowane w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Beciu, która Anka doprowadziła Cię do łez ? Karramciu, co konsultowałaś z Baśka ?Myslałam o kolorach do tego marmuru.Chyba bym pojszła w brązy ( jesli chodzi o barierkę).No bo jaki inny ?Czarny sa wyrazisty, biały zniknie i zrobi sie mdło....A z czego będą schody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Za grzejniki to ja bym się dała pociąć. Boskie!!!! Absolutnie! Marmur ok, myślałam, że wyjdzie bardziej różowo grzejniki są fajne i jak na ozdobne to super cena a z kolorem to poczekajmy na fugę i czystość... Przyjrzałam sie jeszcze raz i chyba dojrzałam te wybrane droga losowania przez glazurnika. Czy na zdjęciu to nie te po lewej ? Jakos bardziej różowo.... Grzejniki ogromne. Nie myslałas o podłogówce ? a nie wiem gdzie te paski, są ale je olewam na razie, tak wszystko jest brudne, że nic tam nie widać a podłogówka jest wszędzie gdzie się da, w salonie będzie drewno więc tam jest zwykły kaloryfer a te wielkie grzmoty są na schodach przy drzwiach wejściowych i na ogród, poziome kaloryfery wyglądałyby źle więc te pionowe kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 "Ja tez jestem realistka i nie masz się co cieszyć. Ni hu! Ja tez mam mieć relaks a nie szkoła cyrkowa z Moskwy " ryczę do tej pory i łzy mi ciekną po tyłku :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A z czego będą schody ? na razie z lastriko i betonu... potem będzie drewno, ale to za 3 lata jak zrobimy górę, odradzali mi robienie na razie schodów z drewna (że niby się zniszczy przy robieniu góry) więc jakąś wykładzinę tam machnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 a z Basią konsultuję na bieżąco sporo spraw, ostatnio kolor tej barierki, ale nie miałam dobrego zdjęcia, na razie barierka jest dość ohydna... na zdjęciu tego nie widać, ale jest na prawdę okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts