alicja5 03.02.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Napisałysmy to samo w tym samym czasie...spójrz na godzine przy postach Telepatia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Skoro jestesmy same to pokaże Ci dom, który siedzi mi w głowie od kiedy go zobaczyłam. Miłość od pierwszego spojrzenia.Uwielbiam te NIE jednolite bryły.....To nowy dom, ale zbudowany z materiałów rozbiórkowych. Chcieli stworzyć wrażenie starej rezydencji.Tylko nie krzycz, że jestem hrabianką plisssssssssssssssssssssssss http://www.weranda.pl/images/articles/big/14241_1340875317.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękny domek z demobilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Może poszukaj czegoś w mych okolicach. Bardzo dobra komunikacja ,pociągi,kolejka WKD,autobusy. Dużo szkół,szkoły integracyjne .Wiem ,że wolisz po swojej stronie ,ale może warto.Coś wcześniej znalazłam,ale ja jestem matoł i za chińskiego nie potrafię wklejać tych odnośników do stron.Muszę syna poprosić lub szanownego żeby mi łopatologicznie pokazali jak to diabelstwo się wkleja.Moje strony to Pruszków,Michałowice ,Komorów ,Brwinów,Opacz, itd.wszystko wzdłuż Al.Jerozolimskich.Jutro w pracy pogrzebię w necie i poszukam. wejdę w stronę naszego agenta ,może coś mają. Strasznie fajny starszy facet.Najważniejsze ,że ludzki,dawał nam adresy i kazał samym jeżdzić,bo twierdził,po djabła mam za wami się wlec jak może się okazać ,że wam już pod bramą się nie będzie podobało. Jak cos wybierzecie dajcie znać. Ufał nam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Oooooooooożżżżżeeeeeeeesz ty ale cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Mamuniu,to u nas w Polsce takie rzeczy się buduje. No nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Gapię się jak szpak w gnat:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Aluś, dzięki za dobre chęci ale przemyślałam sprawę. Chcę zostać tu.Tam nikogo nie mam, nie znam. Daleko do rodziców. A tu jest naprawdę pięknie tylko te ceny !!!!!!!!!!!!!!!!!!Po waszej stronie jest zdecydowanie taniej. Naprawdę dużo ciekawych ofert w granicach naszych możliwości ,a po tej ( naszej) stronie tylko kible. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nie ! To nie u nas To w Belgii ale tysz piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ania na pv,tak na wszelki wypadek wyślę ci namiar na 2 agentów w mej okolicy,choć ten drugi to chyba obsługuje całą okolicę Warszawy. Pierwszy to nasz ,u którego znaleźliśmy dom i nasi znajomi. Ale nie wiem jakie on ma oferty,bo już trochę latek upłynęło od czasu kupna naszego domu.I prwde mówiąc nie mam zielonego pojęcia co się dzieje teraz na rynku nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ok Dziękuję Ci bardzo..dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Oj wiem Znajomi 3 lata temu kupili dom po twojej stronie dom i ceny były naprawdę spore od tych po mojej stronie.Wiem i rozumiem ,bo my znowu tą część znaliśmy i znajomych bliskich tu mamy.A bratnia dusza obok to skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2013 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A gdzie kupili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A gdzie kupili ? W Kobyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 03.02.2013 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Poszedł pv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 04.02.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Czekaj sekundę otworzę okno, i wiesz co zrobię........puf...puf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Tam też trochę zadupiaszczo. Kilka lat temu szukałam tam domów. Nie było dojazdu, problemy z mediami ale zielono mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To Ja też pójdę tylko cholera na ten zimny balkon brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 04.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 U nas 10 stopni teraz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 + czy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts