marimag 12.10.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 "Ja tez jestem realistka i nie masz się co cieszyć. Ni hu! Ja tez mam mieć relaks a nie szkoła cyrkowa z Moskwy " ryczę do tej pory i łzy mi ciekną po tyłku :rotfl: Po czym ? Jakas dziwna jesteś.... Albo masz tyłek nie po tej stronie co wszyscy, albo wieje straszny wiatr tam u Was w Szczecińskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Karramcia, a gdzie Wy sie tak konsultujecie ??? Nosz ! Mówiłam, żeby u mnie robic co chcieć. Gdzie Wy tam po katach sie włóczycie ? Dawaj w VIP - ie. Chętnie poczytam, popatrzę i czegos się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Barierka nie jest ohydna tylko zapuszczona.Trza by zedrzec srylion warstw farby i pieknie pociągnąć olejem.Zobaczysz, będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ale to "nudy" są - a czy szafki 60tki czy mix, a okap na środku czy z boku, a czy go obudować czy nie, a listwa to z falą na dole czy na górze, a płytki 20 czy 30 i takich pytań ze 100 wyprodukowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ano zgadłaś....wieje jak cholera cały dzień a teraz błyska i grzmi....... Co do barierki, to faktycznie może się okazać całkiem dobra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Barierka nie jest ohydna tylko zapuszczona. Trza by zedrzec srylion warstw farby i pieknie pociągnąć olejem. Zobaczysz, będzie ładnie. no właśnie chłopaki mi zeskrobali już metr i wygląda fajnie, no tylko malować, olejować? na razie to niech skrobią, machną kolory na ścianach i wtedy może się zdecydujemy... a to mam pytanie - do tej małej łazienki typu tramwaj (metr na dwa metry) co jest w przyziemiu muszę dobrać płytki (muszą być bo tam wilgoć może być itd) co myślicie o szarych (wizualkę zrobiłam): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A co myślisz o gołębich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ale to "nudy" są - a czy szafki 60tki czy mix, a okap na środku czy z boku, a czy go obudować czy nie, a listwa to z falą na dole czy na górze, a płytki 20 czy 30 i takich pytań ze 100 wyprodukowałam... 100 pytań do Barbi Nie wazne. Piszcie sobie tu spokojnie... Mnie tez to może kiedys spotka Ano zgadłaś....wieje jak cholera cały dzień a teraz błyska i grzmi....... Co do barierki, to faktycznie może się okazać całkiem dobra..... U nas tez wieje ale dupy mi nie zachlapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Karramcia, a ta łazienka tramwaj to ma juz zostac for ever czy tez ja demolujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A co myślisz o gołębich? Bionda a widziałaś gdzieś takie? ja znalazłam na razie opoczno inwencja kolor jasny szary, matowe, wielkość 20x20 (tak jak na podłodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Karramcia, a ta łazienka tramwaj to ma juz zostac for ever czy tez ja demolujecie ? zostaje, to taka toaleta w przyziemiu, żeby dzieciaki z ogrodu szły tam a nie na górę więc nie zależy mi na wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Aaaa no to lepiej bo szkoda tej podłogi Ja bym dała czarne. Pieknie podkresla podłogę bo ma wiele odcieni ale takich niby wytartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 z czarnymi wyjdzie nora:( ja tam teraz nie wchodzę bo się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 to jest przyziemie, nie ma tam światła na razie, oni tam wywalili jakieś płyty pilśniowe, zapach wilgoci jest jeszcze, wydłużyliśmy ją bo to była tylko toaleta metr na metr, teraz jest długa i nie wiadomo co tam na końcu jest, pstryknę Ci zdjęcie jutro to klimat złapiesztrzeba to rozjaśnić na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zapomniałam że to kiszka...sorkiNo to faktycznie cos jasnego.A może by wogóle nie dawac płytek tylko jakims tynkiem a'la beton pociagnąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 najbardziej pasuje mi szary tynk właśnie, ale chłopaki twierdzą, że płytki muszą być bo ta wilgoć właśnie... zgodziłam się na 1,2 wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Co za bzduryJak będzie wilgos pod płytkami to Ci płytki zaczna odpadać.Na pustej, gładkiej ścianie, przynajmniej jest curkulacja.Łazienka ogrzewana więc tez inaczej. A tak wogóle to czemu tak strasza ta wilgocia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Oby od tej wilgoci spod płytek pleśń Ci nie wylazła. Ta zaraza wchodzi w fugi. Jak jasne są to tego nie doczyścisz. Chyba, że grzyb angielski tylko taki wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) to ja z nimi jeszcze pogadam... ja nie chcę płytek na ścianie, w ogóle nie lubię płytek na ścianie... no ale te dzieciaki lejące po ścianach wodę... Edytowane 12 Października 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts