rere79 12.10.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Basiula, chodzi o zlocik na skype . Musisz się polubić z tym komunikatorem Mari, Hazel głównie sprzedaje meble nowoczesne, ale i też i to: Wykonują również meble na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.10.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Hej ho ! Witam się przy niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.10.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dawać te namiary skajpowe...pogadamy Jestem dzis strasznie hepi ! Pieknie mi się wszystko ułozyło w całość. Mam wizję, a do tego, nie muszę z niczego co sobie gdzieś tam wymarzyłam, rezygnować Małżonek ( który u wielu dziewczyn forumowych jest sprawcą niepowodzeń) jest dziwnie spokojny i przychylny, wszystkim pomysłom. Byc może, wynika to z tego, ze nie pytam co on na to lub czy sie zgodzi, tylko produkuję mu misje w typie...jak to kurna zrobic ? masz pomysła ? Testosteron dostaje pozywkę, a Ja dostałam skrzydeł Niech no mi ktos tylko zepsuje dzisiejszy dzień to go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 biondziu....pięknie wyglądacie w takich okolicznościach przyrody:D Miło was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.10.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dziękuję Beciu,jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.10.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Asiula, jakaś Ty jesienna rusałka ! A Antoś ma kudełki jak Cherubinek Beciu, jak zdrówko po imprezce ? A teraz moja wizka kuchni. Proszę mnie pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.10.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mari ja cię chwalę , fajnie fajnie fajnie. Hejka Bionda - śliczny ten twój Antoś i miło mi w końcu cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dzięki biondziu....lepiej, chociaż cały czas kaszel jest. U nas dzisiaj w nocy była burza z "pierunami" i grzmotami i cały dzień pada! A tu z psem trzeba iść.....A wczoraj tak pięknie było....i jak tu się zachwycać taką ponurą jesienią.................. Aniu,,,,czuję się czyt.wyżej:D A Antoś rzeczywiście jak Cherubinek:D Jak mój Oskar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 No Aniu....ja też cię chwalę i już zazdroszczę kuchenki....moja jest za mała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.10.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Beciu a u nas na śląsku piękne słoneczko, cieplutko taka złota polska jesień? Wpadnij na kawkę i szarlotkę z lodami oczywiście na tarasikuDzięki dziewczynki za ten tarasik jestem dumna z mojego osobistego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.10.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Aniu,rusałka:lol2::lol2:chyba Rzepicha bez charakteryzacji:lol2: Kuchnia fajna,bardzo,skąd te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Bastusia....kurcze...już lece!!!, http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif jak słoneczko i kawka i szarlotka z lodami (akurat na moje gardło:lol2:).....to mnie masz....na tarasie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Barbe jak ty dawkujesz zdjęcia twojego mieszkania. No normalnie mnie katujesz , pokażesz tylko/aż korytarz a ja chcę tam iść dalej . Uchyl rąbka tajemnicy i pokaż coś więcej. Ps. świetną podłogę ! czy ja już to mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tak,pogoda tak cudna,że aż szkoda ,że się ma popsuć Gosia,dawaj fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Idę na spacer z moim piesuniem bo tak ładnie prosi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.10.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dziewczynki....proszę nie kasować wstawianych fotek dopóki nie przyjdę....pięknie proszę...plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.10.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Biondziu tarasik a raczej tarasisko (bo będzie duży ) jeszcze nie skończony. Dzisiaj odpoczywamy po wczorajszych baletach no i w niedzielę nie chcemy piłować, stukać i wiercić. Jutro ciąg dalszy no chyba ze będzie padać Za to czekam na stolarza z niecierpliwością, miałam nadzieje taką malutką, że pojawi się w sobotę no ale . A ja dzisiaj mam zamiar zrobić w końcu pigwówke bo zaczyna się już psuć, ale fest mi się nie chce. Buziaki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.10.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ale wiecie co idę na chwilę na ogródek i pocykam kilka zdjęć , będę za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.10.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nie widzę specjalnie jakiejs ueforii...a tak się starałam :cry: Bastus dwaj foty. Ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.10.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Eeee jednak nie będzie zdjęć, może będą jak będzie zrobiony cały taras. Teraz mam dla was goździki miniaturki musiałam sobie je wczoraj kupić. Jak zerkam na nie to od razu mam lato w domu. http://i2.fmix.pl/fmi2972/6f8866b90009a32e525a9e04/zdjecie.jpg dobra mam jeszcze takie http://i1.fmix.pl/fmi1353/5b16fafc002b7c20525a9e16/zdjecie.jpg widać jaki brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts