Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawać te namiary skajpowe...pogadamy :)

Jestem dzis strasznie hepi !

Pieknie mi się wszystko ułozyło w całość.

Mam wizję, a do tego, nie muszę z niczego co sobie gdzieś tam wymarzyłam, rezygnować :wiggle:

Małżonek ( który u wielu dziewczyn forumowych jest sprawcą niepowodzeń) jest dziwnie spokojny i przychylny, wszystkim pomysłom.

Byc może, wynika to z tego, ze nie pytam co on na to lub czy sie zgodzi, tylko produkuję mu misje w typie...jak to kurna zrobic ? masz pomysła ? :rolleyes:

Testosteron dostaje pozywkę, a Ja dostałam skrzydeł :lol2:

Niech no mi ktos tylko zepsuje dzisiejszy dzień to go :bash:

Dzięki biondziu....lepiej, chociaż cały czas kaszel jest. U nas dzisiaj w nocy była burza z "pierunami" i grzmotami i cały dzień pada! A tu z psem trzeba iść.....A wczoraj tak pięknie było....i jak tu się zachwycać taką ponurą jesienią..................

Aniu,,,,czuję się czyt.wyżej:D

A Antoś rzeczywiście jak Cherubinek:D Jak mój Oskar:D

Biondziu tarasik a raczej tarasisko (bo będzie duży :rolleyes:) jeszcze nie skończony. Dzisiaj odpoczywamy po wczorajszych baletach no i w niedzielę nie chcemy piłować, stukać i wiercić. Jutro ciąg dalszy no chyba ze będzie padać :(

Za to czekam na stolarza z niecierpliwością, miałam nadzieje taką malutką, że pojawi się w sobotę no ale :bash:.

A ja dzisiaj mam zamiar zrobić w końcu pigwówke bo zaczyna się już psuć, ale fest mi się nie chce. Buziaki dziewczynki

Eeee jednak nie będzie zdjęć, może będą jak będzie zrobiony cały taras.

Teraz mam dla was goździki miniaturki :) musiałam sobie je wczoraj kupić. Jak zerkam na nie to od razu mam lato w domu.

http://i2.fmix.pl/fmi2972/6f8866b90009a32e525a9e04/zdjecie.jpg

dobra mam jeszcze takie http://i1.fmix.pl/fmi1353/5b16fafc002b7c20525a9e16/zdjecie.jpg

widać jaki brudny