Karram 14.10.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ekipa nie pozwoliła mi tym razem malowideł trzaskać na ścianie (to po ostatnim jak im 2-3 metry kwadratowe próbkami wymalowałam:wiggle:) więc w sobotę po wymieszaniu pomalowałam karton gips i tam ten kolor jakiś dziwny wyszedł, wczoraj siedziałam cały dzień z małym bo już chory był więc kazałam M jednak pomalować ścianę tuż obok tego turkusu (niech mnie ugryzą, muszę widzieć jak to będzie wyglądać), ale mi zdjęć nie zrobił pojadę dzisiaj, zobaczę i zrobię zdjęcia, bo na karton gipsie to tylko zieleń zniknęła, ale dalej jasny kolor jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wszytsko ładnie i pieknie tylko powiedz mi, po kiego kupiłas turkus jak chciałaś niebieski ? pokaż jaki kolorek Ci wychodzi po zabawie z pigmentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Moim skromnym zdaniem, sam granat nie wystarczy.Do uzyskania koloru z inspiracji potrzebne będa krople: zółtego, zieleni i czerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.10.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wszytsko ładnie i pieknie tylko powiedz mi, po kiego kupiłas turkus jak chciałaś niebieski ? pokaż jaki kolorek Ci wychodzi po zabawie z pigmentem. bo wszystkie farby, które nadają się do łazienki proponują blady błękit:( nie pamiętasz ale tak ze 2-3 temu pokazywałam i radziłam się Was wyboru w sumie nie było, do łazienek nie ma farb z mieszalnika (przynajmniej w le roy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.10.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Mari - zobacz w zakresach farb, wybrałam turkusowy archipelag, na zdjęciu wygląda ok, a na ścianie no "trochę" gorzejhttp://www.dulux.pl/produkt/9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ale tam jest kolor który bardziej przypomina ten z inspiracji.Nazywa sie poetycko i krajoznawczo "Krystaliczne jezioro" Poczekam na foty tej próbki ze ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.10.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 a dla mnie był zbyt intensywnie niebieski, pstryknę po stolarzu i wrzucę jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ok. Będę zagladać Powodzenia ze stolarzem i oby nie okazał się kaktusem ! A czy już wiesz, ile będzie kosztowała kuchnia czy dopiero robicie kalkulację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.10.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dzisiaj powinien mi podać wycenę dokładną bo w między czasie pozmieniałam projekt:) Stolarz na 99% nie kaktus, ale i tak się stresuję, że coś przegapię, umknie mi coś i wyjdzie kupa. Droga kupa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No w to to nie uwierzę.Po tylu, konsultacjach z Basiulką, rozmyślaniu o i kombinacjach - wyjdzie arcydzieło !!!Spisz sobie na kartce wszystkie chciejstwa i dyktuj gośtkowi.Pamietaj, żeby sprawdzic czy dobrze zanotował no i sporządź umowę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Może pokaż mu inspiracje. chłopy to wzrokowce. Jak nie pomaca to nie kuma. Mój mi przynajmniej wciska taki kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.10.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 wysłałam mu wizualizacje, rozrysowanie co gdzie i jak, jakie fronty, jaki blat, no ale dzwonił że dzisiaj może nie dojechać na czas bo ma obsuwę 3 godzinną, przesunęłam na jutro bo jak przyjedzie później to nie będę miała co zrobić z małym.no ale zdjęć w związku z tym nie będę miała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No trudno.Lepiej przełożyc spotkanie i jutro na spokojnie wszystko omówić niz na łapu capu bo on się gdzies tam spieszy.Łatwo cos pominąć.To w takim razie do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.10.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Macham łapką co tam słychać w wielkim świecie....bo u mnie dzisiaj na zadupiu cudnie...słonko świeci, aż chce się żyć Jak ojciec beton leje z gruchy....to już dobrze....oby tak dalej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.10.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć Dziewczynki!U nas Beatko też pięknie, ale co z tego jak od dwóch dni zwiedzam okoliczne szpitale i ich SOR-y. Wczoraj postanowiłam skosić trawę koło kompostownika i przy okazji skosiłam gniazdo os. Użądliło mnie 8-9 no to w samochód i do Grodziska na SOR spędziliśmy tam 4 godz. Dali kroplówki zastrzyk i do domu. Dziś rano okazało się że przy okazji obrzęku twarzy soczewka uszkodziła rogówkę, Znowu w samochód i tym razem do Warszawy bo okuliści to lekarze na wymarciu i nawet w wielkim szpitalu na Banacha brak oddziału okulistycznego. Znowu 5 godzin i już jestem w domku z zaklejonym okiem podobna do pirata,I chyba zacznę wierzyć żę 13 jest pechowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć Beciu, cieszę się, że dzis jesteś bardziej rozmowna Haniu, toż to Grodziska masakra piłą łańcuchową! W jakim horrorze możesz zagrac ? Jesteś alergikiem ? Jaka soczewka ? Boże, trzymaj się kobieto i juz lepiej nic nie koś. Kozę kup ! Może i kompa sobie odpuścisz, bo zaraz Ci zdrowe oko odmówi współpracy. Matko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.10.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć Aniu tak jestem alergikiem więc stąd cała akcja, A soczewka kontaktowa w oku jestem krótkowidz -8,5 dioptri. A mogę zagać w piratach z karaibów bo opuchlizna zeszła zostało tylko zaklejone oko. A co będę robić bez Was i komputera, mam zakaz prac domowych tylko trochą dłużej trwa pisanie z jednym okiem ale czytanie już lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Masz tez wytłumaczenie, ze czytasz np. na pół gwizdka, rozumiesz połowicznie a na pewne rzeczy przymykasz oko Trzymaj się bidulo. Ja też sobie puchne od czasu do czasu tylko nie wiadomo po czym. Czy też masz taki ogień pod skórą ? Uszy jak tele tubiś, dłonie podwójne, stopy podwójne i bąble jak ropucha, przekrwione oczy jak wampir, wary jak u pameli, plamy na twarzy i przeraźliwe swędzenie, trudności z oddychaniem a nawet skurcz oskrzeli - masz takie atrakcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Aniu podobnie ja się robię podobna do świnki i mam za mało skóry, no i opuchlizna w gardle, ale ja wiem po czym mam silne uczulenie na surowego selera i na jad osi w nadmiarze:lol2: A ty powinnaś spróbować ustalić na co masz to uczulenie bo masz objawy wstrząsu sama wiesz że to b.niebezpieczne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.10.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wiem.O ile opuchlizny i inne jestem w stanie wytrzymać to kurna te duszności są masakryczne.Trzymam w lodówce adrenalinkę i jakby co to mam sobie zapakować w udo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts