Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Ekipa nie pozwoliła mi tym razem malowideł trzaskać na ścianie (to po ostatnim jak im 2-3 metry kwadratowe próbkami wymalowałam:wiggle:) więc w sobotę po wymieszaniu pomalowałam karton gips i tam ten kolor jakiś dziwny wyszedł, wczoraj siedziałam cały dzień z małym bo już chory był więc kazałam M jednak pomalować ścianę tuż obok tego turkusu (niech mnie ugryzą, muszę widzieć jak to będzie wyglądać), ale mi zdjęć nie zrobił:bash:

pojadę dzisiaj, zobaczę i zrobię zdjęcia, bo na karton gipsie to tylko zieleń zniknęła, ale dalej jasny kolor jest

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszytsko ładnie i pieknie tylko powiedz mi, po kiego kupiłas turkus jak chciałaś niebieski ? :eek:

pokaż jaki kolorek Ci wychodzi po zabawie z pigmentem.

bo wszystkie farby, które nadają się do łazienki proponują blady błękit:( nie pamiętasz ale tak ze 2-3 temu pokazywałam i radziłam się Was

wyboru w sumie nie było, do łazienek nie ma farb z mieszalnika (przynajmniej w le roy)

No w to to nie uwierzę.

Po tylu, konsultacjach z Basiulką, rozmyślaniu o i kombinacjach - wyjdzie arcydzieło !!!

Spisz sobie na kartce wszystkie chciejstwa i dyktuj gośtkowi.

Pamietaj, żeby sprawdzic czy dobrze zanotował no i sporządź umowę !!!!

wysłałam mu wizualizacje, rozrysowanie co gdzie i jak, jakie fronty, jaki blat, no ale dzwonił że dzisiaj może nie dojechać na czas bo ma obsuwę 3 godzinną, przesunęłam na jutro bo jak przyjedzie później to nie będę miała co zrobić z małym.

no ale zdjęć w związku z tym nie będę miała:(

Macham łapką:bye: co tam słychać w wielkim świecie....bo u mnie dzisiaj na zadupiu cudnie...słonko świeci, aż chce się żyć:D

Jak ojciec beton leje z gruchy....to już dobrze....oby tak dalej:hug:

Cześć Dziewczynki!

U nas Beatko też pięknie, ale co z tego jak od dwóch dni zwiedzam okoliczne szpitale i ich SOR-y. Wczoraj postanowiłam skosić trawę koło kompostownika i przy okazji skosiłam gniazdo os. Użądliło mnie 8-9 no to w samochód i do Grodziska na SOR spędziliśmy tam 4 godz. Dali kroplówki zastrzyk i do domu. Dziś rano okazało się że przy okazji obrzęku twarzy soczewka uszkodziła rogówkę, Znowu w samochód i tym razem do Warszawy bo okuliści to lekarze na wymarciu i nawet w wielkim szpitalu na Banacha brak oddziału okulistycznego. Znowu 5 godzin i już jestem w domku z zaklejonym okiem podobna do pirata,

I chyba zacznę wierzyć żę 13 jest pechowy:lol2:

Cześć Beciu, cieszę się, że dzis jesteś bardziej rozmowna :)

Haniu, toż to Grodziska masakra piłą łańcuchową!

W jakim horrorze możesz zagrac ? ;)

Jesteś alergikiem ?

Jaka soczewka ?

Boże, trzymaj się kobieto i juz lepiej nic nie koś.

Kozę kup !

Może i kompa sobie odpuścisz, bo zaraz Ci zdrowe oko odmówi współpracy.

Matko.....:eek:

Cześć Aniu tak jestem alergikiem więc stąd cała akcja, A soczewka kontaktowa w oku jestem krótkowidz -8,5 dioptri. A mogę zagać w piratach z karaibów bo opuchlizna zeszła zostało tylko zaklejone oko. A co będę robić bez Was i komputera, mam zakaz prac domowych tylko trochą dłużej trwa pisanie z jednym okiem ale czytanie już lepiej:)

Masz tez wytłumaczenie, ze czytasz np. na pół gwizdka, rozumiesz połowicznie a na pewne rzeczy przymykasz oko ;)

Trzymaj się bidulo.

Ja też sobie puchne od czasu do czasu tylko nie wiadomo po czym.

Czy też masz taki ogień pod skórą ?

Uszy jak tele tubiś, dłonie podwójne, stopy podwójne i bąble jak ropucha, przekrwione oczy jak wampir, wary jak u pameli, plamy na twarzy i przeraźliwe swędzenie, trudności z oddychaniem a nawet skurcz oskrzeli - masz takie atrakcje ?

Aniu podobnie ja się robię podobna do świnki i mam za mało skóry, no i opuchlizna w gardle, ale ja wiem po czym mam silne uczulenie na surowego selera i na jad osi w nadmiarze:lol2: A ty powinnaś spróbować ustalić na co masz to uczulenie bo masz objawy wstrząsu sama wiesz że to b.niebezpieczne:yes: