Megiska 15.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Haniu tulam Cię!! Na oczko uważaj bardzo!! Dobrze, że mąż się Tobą opiekuje i pomaga Ci!! Karram, ostatni kolor mi się bardzo podoba!! Ładnie z białym kontrastuje!! U nas robota leci jak krew z nosa!! Robią się kominy, rusztowanie wywiezione. około 21.10 wjedzie więźba to może mi się humor poprawi Buziaki kochane babole!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dzięki Dziewczyny za zyczenia już jest dużo lepiej a o oko dbam a rodzina o mnie. Ale przygodę przeżyłam wszyscy znajomi się za głowy łapią. No i trochę pokrzyżowało mi to plany miałam jechać do mamy na ale trudno pojadę później, zdrowie najważniejsze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Karam piękny kolorek ja takie lubię, pięknie będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Bastki ale będziesz mieć piękny taras już masz. A widzisz jaki mąż zdolny, więcej wiary w naszych Panów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.10.2013 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dzień Dobry! Gdzie się podziewa Mari?? Haniu,dużo zdrówka i jak najmniej kontaktów z tzw.służbą zdrowia. Karram,ładnie będzie nie bój się! Miłego deszczowego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 16.10.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Karram:Kolorek cudny przynajmniej u mnie na monitorze - kiedyś dawno temu miałam taki w sypialni Myślę że wyjdzie super:) Gospodyni poszukiwana.... gdzie Ty gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.10.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wiatm się dziewczynki w ten deszczowy dzień....brryyyy.... Anulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.10.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ja też się pięknie witam:welcome: A co tu tak cicho i pusto? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.10.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Haniu jak tam oko dzisiaj....lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.10.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Beatko, dobrze nie boli i widzę tak jak zwykle. Ale jeszcze noszę zaklejone bo wizytę u okulisty mam dopiero w piątek i to prywatną. W szpitalu tam gdzie byłam na SOR zaproponowali za rok!!!! To jest jakieś chore. No i muszę mieć nowe okulary a te mogę zrobić dopiero po piątkowym badaniu. Już dowiadywałam się że na szkła będę musiała czekać ok. tygodnia także 2 tygodnie będę niezdatna do wielu rzeczy, oj komplikuje nam to bardzo życie ale co robić zdrówko najważniejsze. A co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.10.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No chore to wszystko w naszej służbie zdrowia....i nic na to nie poradzimy...jesteśmy bezsilni.....chcesz być zdrowa? PŁAĆ!!!! Kurde....jak mnie to wkurza....Z tego co wiem, u nas okulary robią trochę szybciej.....chyba, że jakieś specjalne szkła masz? Powiem ci, że mój tata ma teraz 76 lat....w roku 2010 był u okulisty i okazało się, że musi szybko zrobić operację na zaćmę.....zarejestrowali go w Szczecinie na rok.....2013!!!! Czekał trzy lata...jak doszło do operacji, okazało się, że za późno przyszedł...strasznie skomplikowana operacja była, bo za późno. Dzięki Bogu wszystko skończyło się dobrze....na drugie oko czeka rok......MASAKRA w tym naszym kraju się dzieje!!! A u mnie? Od wczoraj walczę z bólem głowy.....znowu!!! Mam nadzieję, że nic groźnego bo ze mną to nic nie wiadomo.....wzięłam leki i czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 16.10.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dziewczyny - dzięki!!!! Wszystkim po kolei. Ja nadal jestem chora, ale i tak muszę jechać po dziecko do szkoły.... I mam pytanie w trybie pilnym: Decyzję muszę podjąć w ciągu 4 godzin bo jadę kupić i zawieźć listwy. Chodzi o listwy przysufitowe - na środku przestrzeni kuchenno-salonowo-jadalnianej mam w poprzek belkę. 1. Czy udawać że belki nie ma i na jej szerokości nic nie kłaść tylko ominąć i iść z listwą dalej? Czy ułożyć też wzdłuż niej i zrobić tak jakby dwa pomieszczenia osobne na suficie (z tego co pamiętam to pokrywa się to ze sferami w tym pomieszczeniu, oddzielimy w ten sposób salon od części kuchenno-jadalniej). Belka ma wysokość 11cm a listwy 10,5, ekipa twierdzi, że będzie ok czyli zakryje całą belkę. problem mniej pilny, ale na jutro muszę wiedzieć: 2 i 3. Do jutra muszę też podjąć decyzję jak pomalować ten otwór wejściowy od strony salonu - na kolor salonu? Kolor to chłodny odcień szaro-beżowy. Mówiłyśmy już wcześniej o położeniu tam opasek - boazerii, ale z drugiej strony jest bardzo skomplikowany sufit więc raczej nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.10.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Oj Beatko to przykre co piszesz z Tatą, my do tej pory właściwie wszystko poza szczepieniami Oli chociaż te w większości też kupowaliśmy sami załatwiamy poza NFZ. ortopeda, alergolok itd. Ale odpukać nikt z nas nie jest chory to wizyty kontrolne. Nie wiem jak by to było gdyby sprawa była poważna. A szkła mam specjalne bardzo duża wada i żeby nie były grube i ciężkie to trzeba je pocieniować a to robią w Japonii. Także będę musiała czekać a bez okularów oj bardzo kiepsko widzę, jeszcze po tylu latach noszenia soczewek nie wiem ile czasu będę się przyzwyczajać i kiedy będę mogła prowadzić auto a bez tego jak bez ręki. No ale jakoś to będzie, najwyżej mąż mi załatwi kierowcę Bo przecież musi pracować nie może przez dwa tygodnie siedzieć ze mną w domu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.10.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Beatko a głowa może boleć bo ciśnienie leci w dół. Karram kochana niestety nie pomogę bo ja kompletnie nie siedzę w temacie ale zaraz może dziewczyny zajrzą i pomogą, Zdrówka dużo Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 16.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Dziewczyny ja już się przyzwyczaiłam do NFZtu, jak wychodzi jakaś grubsza sprawa to niestety idziemy prywatnie:( Bolesne finansowo, ale czasem nie ma wyjścia. Musiałam opłacić dziecku operację wycięcia 3ciego migdała bo czas oczekiwania wynosił 10 miesięcy a było już nam ciężko bo infekcja za infekcją, problemy zdrowotne były tak duże, że zdecydowaliśmy się na operację opłacaną przez nas, W miesiąc było po wszystkim a dziecko od tej pory zdrowe jak rydz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 No widzisz Karam ja do tej pory o tym słyszałam ale jakoś nas to omijało dopiero teraz i też wiem że jakby coś trzeba było to też będziemy działać prywatnie, trudno na czymś przyoszczędzimy ale zdrowie to priorytet. Tylko jestem ciekawa co z naszymi składkami które płacimy tyle lat i nie korzystamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 16.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ania, gdzie Ty jesteś !!!!!!!!!!!!!! Pomachaj chociaż łapką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.10.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ania, mam nadzieję że wszystko w porządku, daj znać bo czekamy i się martwimy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.10.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Jestem, ale zarobionam. Lekcje, lekcje i jeszcze raz lekcje. Nie ukrywam, ze dół dopadł mnie na maksa i nie chce mi się...pisać Nie mam nic ciekawego do powiedzenia Dajcie mi trochę czasu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Anulka.....For You..... http://img823.imageshack.us/img823/2196/y3cj.jpg Na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts