marimag 22.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ale masz kochanego tego sadystę? Jak Ci się znudzi to daj znać...Biorę a i z boksem sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 22.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Alicja jak Cię nakryje udawaj, że masz chorobę sierocą, albo zachowuj się jak Monk i powiedz Mu, że Cię kusia my tu nic bez Ciebie nie naradzimy, aj promys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 22.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ale masz kochanego tego sadystę? Jak Ci się znudzi to daj znać...Biorę a i z boksem sobie poradzę Wiesz to taka perwersja- w mordę,w rękę trzaśnie,a później podkarmi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 22.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wymagań nie mam ,abyśmy były w kupie-bo kupy nikt nie ruszy:DA jak coś wyfisiujecie to wniosę o poprawki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 22.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Idę Aniu na ciepłą kąpiel i później na smarowanie tego i owego:D Tzn. ręki. i barku:lol2: Ale wrócę. Jezu jak krzyczy z lazienki!!!!! Pierdyknął mi bark a nie uszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 22.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Jezu jak krzyczy z lazienki!!!!! Pierdyknął mi bark a nie uszy!!!! hahaha baj baj Ala udanego masowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 22.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ja też zmykamz rana znowu co nieco będzie się działoale na szczęście nie zawodowo, tylko piłkarsko - to mój synio - a że sprawa pooooważna, to muszę tam być, choć piłki w ogóle nie jarzębuźka kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Nasmarowana ? Tos dumna z syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 22.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To ja trzymam za synusia kciuki,nożne i ręczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Jak to do zajezdni ? To Ty w robocie jeszcze ? Pozdrów Gutka... Papa Jutro Cie przelecę ! Coś mi tam śmignęło przed oczami Kochana, po pierwsze primo, teraz mam masakryczny czas. Mam mnóstwo tłumaczeń, czyli praca po godzinach i do późna w nocy. A po drugie primo, za tydzień o tej porze będę przeprowadzona, bo inaczej nie można i cały ten tydzień muszę się pakować, a nie mam na to czasu. Więc tym bardziej siedzę po nocach nad tłumaczeniami. A mówiąc "do zajezdni" mam na myśli podusię i kołderkę A poza tym zgłaszam sprzeciw, bo nikt mnie nie przeleciał z rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 22.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Tak nasmarowana,że wiję się jak śliski piskorz Śmierdzę maściami wszelakimi,że zaraz się porzygam !!!! Bo ja czuciowa na zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ala, a może to ten pasztet tak wali. Sprawdź czy nie masz rodzynek na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.02.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam wszystkie laski:bye: Alu zdrówka dużo:hug: Ja mam dzisiaj sprzątającą sobotę Niania z Antkiem przez tydzień zrobią z podłogi pizzę i rozwleką po całym mieszkaniu , a tu Filip wraca i nie powinien do chlewu Moim niespełnionym marzeniem jest posiadanie gosposi takiej i do obiadu i do dzieci , ja jeszcze gotować mogę ale sprzątania szczerze nieniawidzę , najbardziej niewdzięczna robota na świecie:bash: Jak się coś ugotuje to można się podelektować efektem dopóki się nie zeżre a czysta podłoga na kim robi wrażenie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Jak się coś ugotuje to można się podelektować efektem dopóki się nie zeżre a czysta podłoga na kim robi wrażenie?????? Jak będzie czysta, to pewnie nikt tego nie skomentuje, ale jak zostawisz brudną, to prawie każdy to zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.02.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No własnie Aniu-Maniu o to chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.02.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Hej z rana Bionda, wytłumacz mi proszę wasze zależności rodzinne bo trochę się gubię. Jestes pierwszą arystokratyczna osoba jaka tu poznałam. Niania siedzi z Antkiem ( rozumiem, że z synem) ale kim jest Filip ? Niania ubrudzi podłoge... Może powiedz swojemu major - domusowi, żeby nie wpuszczał ich w zabłoconych butach do domu. Kucharkom, żeby mniej syfiły w kuchni a ogrodnikowi, żeby utwardził ścieżki ( błota nie będzie) Szofer, niech podwozi Antka pod same drzwi rezydencji a Pani od sawuarwiwru, niech bardziej przyłoży się do pracy. Po poważnych rozmowach z personelem, powinnaś dac radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Bionda,dziękuję Z prac domowych czy urządzeń wspomagających ,nie cierpię odkurzacza:sick: Nie trawię odkurzania!!! Czemu- nie mam zielonego pojęcia:( Następna czynność której nie lubię to, wyjmowanie wszystkiego co jest w zmywarce-zaznaczam, już czystych! Brudasy wkładam bez zająknięcia,ale wyjmowanie i w układanie ich na miejsce doprowadza mnie do białej gorączki. No i nie wiem czy już naprawdę jestem tak pokręcona ,czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.02.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 A dziś, uwaga-mąż gotuje obiad!!! Będzie się działo:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 I jeszcze jedno,powiedzcie mi ,czy wy jak rano wstajecie ,też tak macie ,że musicie miec chwilę dla siebie na rozkręcenie. U mnie poranek wygląda jak w ,,dniu świra"Siusiu,mycie szczęki,prysznic,w szlafroku śniadanie,później kawa i dymek, namalowanie gęby,ubieranie i dopiero czas dla dzieci i połowca.Jak ktoś w trakcie mego rytuału coś chce ,to jestem w stanie zamordować,ukatrupić, nie mówiąc że rzucam wtedy wzrokiem bazyliszka na prawo i lewo. Czy już powinnam sie leczyć na łeb??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.02.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Alu , ja mam tak samo , do 9 (kiedys tak do 12) lepiej się do mnie nie odzywać bo warczę. Nie zauważyłam przecinka i w pierwszej chwili przeczytałam,"prysznic w szlafroku" ubawiłam się:lol2: Aniu , Filip to mój starszy syn, a co do reszty to zbędna złośliwość kochana :P:lol2: Pogadamy pózniej bo nadal sprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts