bionda 17.10.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień Dobry! Mari a co to za humorki??Ty nie masz o czym pisać??TY???Proszę nam tu nie globusować tylko grzecznie napisać jak mija dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.10.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie globusuję, Asiu ....Tak jakoś..... Wy tez możecie pisać..."jak mija dzień"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 17.10.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie globusuję, Asiu .... Tak jakoś..... Wy tez możecie pisać..."jak mija dzień"..... Mnie na fryzowaniu się.... Byłam odświeżyć głowę - odrosty i strzyżenie Jakiś czas temu ścięłam włosy z bardzo długich na całkiem krótkie. Do dziś niektórzy mnie nie poznają Uciekam do pracy, trzymta się dziefczynki w ten jesienny dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 17.10.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A ja właśnie umówiłam psa do fryzjera:cool: Nową fryzurkę będzie miał dopiera za tydzień Po południu jadę z młodą założyć separatory na zęby, a tera idę w gary... Do miłego, Ania uszy do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A ja już obskoczyłam lekarza....byłam po wyniki ....w pracy z życzeniami u koleżanki Małgosi....w biurze z takimi tam papierami ...wpadłam do domku....robię obiad i jedziemy z Ewą do Stargardu do ortodonty....ufffffff!!!!!! Miłego dnia życzę koleżankom....u nas brzydka pogoda:( Aniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wszystkim Małgosiom Wszystkiego Naj..............!!!!!!! http://emoty.blox.pl/resource/11788.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No to jeszcze tak na szybko........................ http://img824.imageshack.us/img824/2466/aoxf.jpg :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aniu....rozchmurz się trochę.... W kościele cztery kobiety czekają przed konfesjonałem do spowiedzi. Potworek.com/dowcipy Podchodzi pierwsza i mówi do księdza: - Zgrzeszyłam palcem. - Jak to palcem? - No wzięłam, dotknęłam palcem narządu męskiego. - Palec do święconej wody, jedna zdrowaśka i grzech będzie odpuszczony. Podchodzi druga i mówi: - Proszę księdza zgrzeszyłam ręką. - Jak to ręką? - No wzięłam narząd męski do ręki i jeszcze ruszałam parę razy. - No to ręka do święconej wody, jedna zdrowaśka i grzech będzie odpuszczony. Do konfesjonału powoli podchodzi trzecia kobieta, ale nagle zrywa się czwarta i głośno krzyczy do księdza: - Proszę księdza! Proszę księdza! Jak ona tam umoczy dupę to ja tego nie wypiję. Spowiada ksiądz w konfesjonale i tak wyszło, że w kolejce ustawiły się same kobiety. Pierwsza mówi: Potworek.com/dowcipy - Byłam na pielgrzymce i straciłam cnotę. - 3 zdrowaśki. - Byłam na pielgrzymce i uprawiałam seks. - 3 zdrowaśki. - Byłam na pielgrzymce i uprawiałam seks oralny. Przy dziesiątej ksiądz nie wytrzymał i wybiegł z konfesjonału krzycząc: - Jak dobra pielgrzymka to mnie nigdy nie biorą. Jedzie blondyna samochodem pod prąd. Policjant ją zatrzymuje i pyta: Potworek.com/dowcipy - Czy Pani wie gdzie jedzie? - No tak, jadę na zebranie ale chyba się już skończyło bo widzę, że wszyscy wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Jasiu wraca do domu z przedszkola cały podrapany na twarzy. Mama przestraszona pyta: - Jasiu! Co się stało?! - Dzisiaj było mało dzieci w przedszkolu. - Dobrze, ale co to ma wspólnego z twoimi zadrapaniami?! - Pani kazała nam ustawić się w kółko, złapać za rączki i tańczyć dookoła choinki. :rotfl: Edytowane 17 Października 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 80-letnia babcia wybrała się na randkę z 90-letnim staruszkiem. Po randce córka pyta ją: - Mamusiu, jak było na randce? - No masz, córeczko, dobrze było, tylko musiałam mu dać trzy razy po twarzy. - Dlaczego? Czyżby się do Ciebie dobierał? - Nie! Myślałam, że umarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 O kurna ....ale się zasiedziałam......:lol2::lol2: Buziaki dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.10.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A ja umówiłam się do fryzjera:DDziś bardzo ładna ,słoneczna pogoda więc pewnie po pracy nie będę się śpieszyć.Wszystkim dziewczynkom przesyłam troszkę słonka:rolleyes:.Po chorobowym mam duuużo zaległości,ale daję radę-jestem dzielna;) Anuś nie smutaj się!! Wiem ,że można dostać mega doła,bo ile można wirtualnie planować. Ale szczerze wierzę ,że przyjdzie ten dzień gdy znajdą się kupcy na twe mieszkanie i kupisz swój wyczekiwany i wymarzony domek:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.10.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Bogusiu,ale mi poprawiłaś humorek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.10.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aaaa, ratunku!!! Boli mnie kość ogonowa . Nic sobie nie zrobiłam. Chodzę jak pokraka. :hug:zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Alu....a jak ze zdrowkiem? już całkiem zdrowa jesteś? Cieszę się, że chociaż jednej poprawiłam humorek:D rere...a czemu boli?????????? A mnie tak ostatnio boli krzyż, że jak wstaję to tyłek zostaje mi w tyle???? i nie mogę się wyprostować.... Nieciekawie to wygląda:rotfl: Wróciłam dopiero do domku....pada, wieje....strasznie na świecie! Pozdrawiam wszystkie babeczki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Beatko:hug:,biorę następne leki i czekam na następną wizytę u lekarza. Ja czuję się lepiej,ale uszy już nie bardzo;) A ten krzyż nie boli cię od prac ogródkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.10.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dziędobry Dziekuję za życzenia bom dzisiejsza solenizantka Reruś, współczucia, bo wiem jaki to parszywy ból. Zdrówka zyczę!! Bogumilku, podrapany Jasio wymiata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Alu....z uszami uważaj...ból uszu chyba zaraz po bólu zęba najgorszy!!!! W ogrodzie już nie pamiętam kiedy robiłam, m wywoził donice taczką...i cięższe parace robi on....a ja nie mogę się normalnie ruszać. Świetnie to brzmi...mąż robi a mnie boli!!! W nocy nie mogę się przekręcić z boku na bok....stękam jak stara babka.... Małgoniu...jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego ci życzę!!!! I ja się uśmiałam do łez z tego kawału....już to widziałam:rotfl::rotfl: a że z dziećmi robię kółeczka...to kto wie...???!!!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.10.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mnie dzien mija w pracy, potem w domu w garach, i chodzę z kuprem w tyle jak bogumił, bo mnie rwa kulszowa znowu dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.10.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 To może u mnie też rwa kulszowa???????????? muszę poczytać jakie objawy....Ja najgorzej z rozruchem, ze wstaniem...jak już się rozruszam to jako tako..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts