Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem...moze nie w czarnej dziurze ale w czarnej rozpaczy.

Michał mi sie rozłozył bo KUŹWA pierd...nięte Panie w przedszkolu, wyszły z dziecmi na dwór w ten ostatni mroźny dzień.

Michał jak to Michał, latał jak wariat i chyba nieźle sie spocił, bo gdy go odbierałam, miał mokra czapkę i podszewkę kurtki.

Potem, przez kilka godzin siedział w w tej mokrej bluzce i z mokrymi włosami w świezutko wywietrzonej sali. :bash::bash::bash:

Hu mnie strzela!

Chyba Panię zmęczone prawie 100% frekwencją. Trza było cos z tym zrobić :evil:

Haniu, trzymam kciuki. Daj znac jak po wizycie.

Karramciu, mały dobrzeje ? Twoim zdaniem będzie ten szpital czy nie ?

Cóż to za problem z zaprojektowaniem ?

Jak stolarz ?

Jaki kolor ma ostatecznie zostać w łazience ?

Matko....Aniu...przykro mi z powodu Michała:( Ale czy u was nie przebierają dzieci po przyjściu z podwórka???? Jak spocone???

U nas dzieciaki mają w szafeczkach ciuchy na przebranie....łącznie z gacioszkami!

A co do wyjść , nie wiem jak u was, ale u nas jest zarządzenie, odgórne, że trzeba wychodzić w każdą pogodę....w deszcz w mróz...itd....ja się wypięłam na takie zarządzenie to miałam nieprzyjemności!!! Ale taką mamy "GÓRĘ", że pojęcia nie mają o tym co się dzieje na "DOLE".

U nas Beciu, maja wszystko w dupach.

Dzieci sa na końcu łańcucha pokarmowego.

Michał nie gorączkuje, ale oczęta maslane, wypieki na buzi i strasznie rozmazany i płaczliwy.

Dostał działke Nurofenu forte i ożył.

Teraz się bawi i rysuje ludkom siusiaki.

Pozostawiam to bez komentarza.....

A JA wydzwaniam fachowców polecanych przez forumowe koleżanki i pyta wprost : How much ????

Wszystko ładnie i pieknie ale wycena za karton gipsy, ciutek mnie zatkała.

Może sama jednostkowa kwota ze metr nie powala ale jak zaczęłam sobie wyobrażac te powierzchnie to obłęd w oczach mi sie pojawił.

To chyba jednak drogo....105 zł za metr2 ( materiał i robocizna).

Karramciu, mały dobrzeje ? Twoim zdaniem będzie ten szpital czy nie ?

Cóż to za problem z zaprojektowaniem ?

Jak stolarz ?

Jaki kolor ma ostatecznie zostać w łazience ?

Mały się nie może wygrzebać, dostał wczoraj leki antywirusowe i dzisiaj zaczął jeść więc chyba gardło lepiej. Szpitala nie będzie, a kysz!

Ja średnio, ale co tam:)

Stolarz ok, jeszcze dogrywam szczegóły, uchwyty, zmieniłam okap itd itp, zrobi mi też drzwi do wiatrołapu i szafę wewnętrzną, ceny ma ludzkie, sporo rozsądku więc finał powinien być ok.

Kolor w łazience będzie ten ciemniejszy

Problem z projektowaniem jest taki, że muszę wymyślić gabinet mojego M, on tam będzie rano sobie siedział i pracował ze 2 godzinny dziennie. Będzie tam komputer stacjonarny więc od czasu do czasu córka też będzie sobie grała w wiejskie życie. Oprócz tego wstawimy tam rozkładaną sofę bo na razie będzie to też pokój gościnny. Nie mam pojęcia jak ten pokój ugryźć a muszę podłogę i ściany opracować w ten weekend, żeby ekipa mogła podłogę położyć i ściany pomalować w przyszłym tygodniu.

Pokój jest w przyziemiu, obok tej pralni z szarym gresem, przedpokoju i łazienki z vivesami.

gabinet.jpg

Tam już remontu nie planuję więc coś docelowego by się przydało na lat 10 - nie bardzo mi się widzą panele, może jakaś wykładzina?

Trzymam za Was kciuki.

Nie kumam wymagań...

Czy tam na podłodze jest ogrzewanie podłogowe ?

Czy tam zimno, wilgotno, grzyb i inne atrakcje, ze tak się czaisz ?

To słowo przyziemie jakos tak na mnie dziwnie działa....

Jakos kojarzy mi się z wilgotna piwnicą.

Popraw ostrośc rysunku, nanieś grzejnik czy inny system ogrzewania...

Ja bym się tak nie spinała.

To tylko pokój gościnny/gabinet.

Luxne meble, więc awsze mozna pojeździć, poprzesuwać, coś dokupić czy przemalować.

Czy to ciemne pomieszczenie ?

No własnie....

Miałam pytać o radosna twórczośc tego, który powiesił grzejniki na wysokości okna :sick:

No żesz !

Jak to z przyczyn nieznanych ?

A kto jest do cholery inwestorem ,coooooooooooooo ?

Rurek tez nie wkuli ?

Mam nadzieję, KURNA ŁUDZĘ SIĘ !!! , że to poprawicie.

Nie no tak to kicha jakaś...sorki, ale tam pod oknem, było by cudowne miejsce na biurko.

Było by gdyby nie ten......kaloryferek :sick:

Mój mąż postanowił zaoszczędzić na rurkach (mosiądz czy coś jest drogi) i nie poprowadził ich w dół. Wkuć się w gabinecie nie da bo ściana jakaś cienka była a w pralni stwierdził że nie będzie kuł 20 metrów. Mnie było wszystko jedno. Uznajemy że jest malowniczo...

Pod oknem na pewno będzie biurko (jeszcze nie mam kupionego), gdzieś ta sofa, regał. Na razie muszę wybrać kolor na ściany i podłogę.

Może jakąś tapetę??? Biorę się do tego pomieszczenia jak do jeża:( pewnie przez ten malowniczy kaloryfer

Edytowane przez Karram

Zrobiłam Ci małą wizkę.

Może taku układ Ci podejdzie.

A kaloryfera, NIE UZNAM ZA MALOWNICZY !!! :p

Jakbyś czego nie ogarniała to pytaj.

Specjalnie, zrobiłam to w kolorach, żeby było czytelnie.

Wykastruj ode mnie małzonka, ok ?

Tez zaoszczędził.

50 cm ????? :o