bogumil 19.10.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wejdź do mnie i popatrz na fotorelację japońca:rotfl: Oglądałam loty orłów bielików.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Moni...kochana...ja nie wiem, u mnie długo by nie postało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.10.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Karram W komforcie widziałam parę fajnych wykładzin. Poszukaj czegoś, co nie będzie za bardzo biurowe, ale też nie za ciemne i mało kłopotliwe w utrzymaniu. Ja polecam tę - widziałam na żywo i jest super. Mam u siebie w gabinecie taki sam typ, tyle że kolor melanż brązowo-kremowy. http://www.komfort.pl/html.media?_Instance=komfort&_Option=Other&_Connector=palio&_tableName=eshop_media&_colID=id&_colContent=content&_colFileName=file_name&_colMimeType=mime_type&_colLastUpdated=last_updated&_colSize=doc_size&_ID=4004315&_CheckSum=-1993171031 tutaj Czy co tam innego wpadnie Ci w oko. Ta zalinkowana jest świetna, ale.... koszt dla nas 1044zł Może znajdę coś w końcówkach, tak kiedyś kupiłam świetną wykładzinę do pracy. No pewnie tak. Ale - halo halo - nie mówimy tu o panelach do salonu czy kuchni, ale o takich, które z założenia idą pod wykładzinę, jako warstwa izolacyjna. W sumie i zwykła płyta osb byłaby super . Ale skoro Karram namawia chłopa na gres (mam nadzieję, że skutecznie), to git. Jeśli można mieć lepiej, to po co mieć gorzej? W gabinecie chciałam panele plus wykładzina. Mój mąż stwierdził, że chce osb - nie wiem czy nie jest za gruba, szkoda mi tam każdego centymetra sprawdziłam - najcieńsza ma 12 mm, musielibyśmy kupić 5 płyt po 50 zł, plus koszt docięcia i położenia - w tej samej cenie są panele No nie wiem, może poszukamy jeszcze innego wyjścia A właśnie, z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że kiedy zobaczyłam usytuowanie Twojego domu względem stron świata, to pomyślałam, że jest dokładnie na odwrót, niż zakładałaby logika . Na zdrowy rozum (i tak kiedyś projektowali domy) kuchnia i sypialnie od północy (bo chłodniej), pokój dzienny - od południa (bo jasno). Ale nie jest źle - kuchnię i pokój masz połączone, więc będziesz miała i jasno (od kuchni), i chłodno (od pokoju), co docenisz zwłaszcza latem. No i ogród od południa - cieplutko, słonecznie, i zawsze można wykombinować jakieś zadaszenie (pergolę? altanę), żeby posiedzieć w upalny dzień w cieniu. Ale rolety dzieciakom załóż obowiązkowo! W planach pergola jest, ale to przyszły rok, wiosna:) Był M - zrobił jakieś zdjęcia to wrzucę Zrobiłam sobie wizualizację łazienki na podstawie tych zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Anka - powiem krótko i na temat - pomoglaś Idę te bieliki obejrzeć... Też tak macie, że do każdej, najmniejszej czynności się trza zmusić niemiłosiernie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.10.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Mari - w Ikei w ciszy????????????? Chyba w szumie różnych rozmów miliona osób Edytowane 19 Października 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.10.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dziewczynki ,ja też pigwówkę robiłam na oko:D,zalewałam tylko wódką,bo ze spirytusem straaasznie mocna diablica:DU mnie postała miesiąc,bo ślinotok był okrutny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 (edytowane) Pytałam ile musi stać, coby do konsumpcji dobra była.Że jest zarąbista, to wiem... Może i ja się na tę Ikełę skuszę? Edytowane 19 Października 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Monia...bielików nie ma na fotkach bo sprzętu profesjonalnego brak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.10.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Monia...bielików nie ma na fotkach bo sprzętu profesjonalnego brak..... No właśnie obleciałam kilka stron u ciebie i tylko ciacha i trunki zastałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Alu...przed trunkami i ciachami:D:D:D http://forum.muratordom.pl/showthread.php?179073-LAZUR-i-troch%C4%99-ogr%C3%B3dkowo/page202 chociaż las piękny jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Już chciałam krzyczeć, że mnie w trąbę z tymi ptakami robisz : ) Córa prześliczna... uśmiech, oczy... klękajcie narody : )) Kopnijta mnie w du... Muszę z neta wyjść i za robotę się zabrać... A może nie muszę? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Moniu...dzięki:D A co masz do roboty dzisiaj???? Odpocznij sobie kobietko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.10.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Beatko - ładne zdjęcia, śliczna córka!!!! I jaka duża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Duża??? Karramciu...ja mam jeszcze dwóch starszych synów:lol2::lol2: Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Karamciu, piłuj starego bo widzę, że chłopu się troszku...tenteges... Moniu a wal do tej Ikeły. Jak dojdziesz do kuchni i będzie tam tłukła kotlety i piekła ciastka, taka jedna co to cień zbyt duży rzuca - TO JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 W sprawie nalewki.... Potocznie na te kulki mówi się owoc pigwy. Jesteście pewne że to pigwa a nie pigwowiec ? Na moim bazarze, sprzedają kulki i wciskają kit, że to pigwa. Powiedziałam facetowi, że to nie możliwe bo pigwa jest dużo wieksza a nie wielkości średnich orzechów włoskich. Facet się oburzył i w sumie nic nie wyjaśniliśmy. PIGWA PIGWOWIEC http://ziolowyzakatek.com.pl/wp-content/uploads/2011/11/pigwowiec-.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jak mój krzaczek zacznie owocować to ci powiem co mam....bo narazie nie wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 19.10.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Duża??? Karramciu...ja mam jeszcze dwóch starszych synów:lol2::lol2: Dziękuję Świetnie wyglądasz:yes: a raczej nie wyglądasz na taaaakie dzieci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dziękuję Karramciu....czasami myślę, że czas się zatrzymał, ale kiedy przyjeżdżają moje dzieci...otwierają mi oczy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Beciu, skoro to krzaczek to na bamk masz PIGWOWCA, który nie nadaje się na nalewki bo zejebiście kwaśny.Nalewke robi się z PIGWY - sta okreslone proporcje cukru itp.Jaęli ktoś usiłuje zrobić nalewkę z pigwowca według przepisu na pigwówkę, musi odpowiedzni duzo cukru sypnąć bo wyjdzie kwas ! Pestki, też gorzkie więc zepsuja nalewkę.Przeczytałam artykuł i okazuje się, ze to dwie różne rosliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts