bogumil 19.10.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Eeeeee...no Ja trunkować mogę.....ale w ilości dla mnie bezpiecznej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wygląda na to Basiu, że jednak wszyscy mają pigwowca.U moich rodziców posadziłam...ze 3 lata temu, dwa krzaki.Pierwszy rok to takie tam, oblepione liśćmi badyle ale na drugi i na trzeci rok....OCZU NIE MOŻNA ODERWAĆ, tak pięknie kwitną na purpurowo.Jeden problem. Kujące cholery! Cięzko się zbiera owoce.W tym roku, nie ma komu zebrać kulek bo rodzice walą w czapkę a Ja nie byłam u nich już z 1,5 miesiąca...może 2.Zakomunikowano mi tylko, ze owoce leżą pod krzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 A ja do ikeły mam 200 km....njabliższej.....a tak bym chciała pare rzeczy z niej!!!! JUż dawno nie byłam...a zawsze coś fajnego się wypatrzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jak moja "uczennica" ? Ogarnęła się ? Ogarnęła. Wystarczyło wytłumaczyć łopatologicznie i zrobić x zadań. Potem sama z promienistym uśmiechem trzaskała przykłady. Beti, moze i możemy za Twoją zgodą mini zlota uskutecznić... Ale ja chorobliwie nienawidzę po tego typu przybytkach bez kasy latać... No chyba, że mari faktycznie z tym jogurtowym ze śliwkami zasiądzie w jednej z pokazowych sypialni A jak jeszcze Baśka z pigwą w zębach się pojawi... to nie ręczę za siebie... O Tobie z jagodzianką w dekoldzie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jedziesz cos kupić czy połazić ? Beciu, a jaka to ilość...ta bezpieczna ?Ciężko się to wylicza, jak dobrze wchodzi i towarzystwo fajne.Mam na swym koncie, kilka takich sympatycznych imprez.Kurna ! Nie pamiętam tylko jak wróciłam do domu i kto mnie wlekł do bagażnika.Po ostatniej tak wesołej imprezce, mam totalny wstręt do alkoholu i się naturalnie zaszyłam.Nie piję już od 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Z jagodzianką????? o matko....co tu się wyprawia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 A ja do ikeły mam 200 km....njabliższej.....a tak bym chciała pare rzeczy z niej!!!! JUż dawno nie byłam...a zawsze coś fajnego się wypatrzy..... Beciu, to daj cynk co Ci się podoba...kupię i wyślę. Nie ma problemu. Ja do najbliższego sklepu mam maks. 10 minutek samochodem. Już komuś coś wysyłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie chciałam tak bezpardonowo z tym denaturatem wyskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aniu...mi wystarczy jedna lampka lub dwie...albo jeden drink....mi nie potrzeba alkoholu, żeby dobrze się bawić, ja i bez tego rozgadana i rozbawiona zawsze:rotfl:Ale kurde....jak ja bym mieszkała w Warszawie!!!!! to bym wam nie podarowała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Monia, zajebiaszczy pomysł ! Zlot w IKEA ! Kanap w pytę, przespać też się da tylko gorzej z kiblami. Trza by dac cynk co by sie podpieli do mediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie chciałam tak bezpardonowo z tym denaturatem wyskakiwać Zostało dostrzeżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Noo... ekonomicznie i wifi na pewno mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No widzisz Beciu. Sporo nas tu mieszka, każda chce się spotkać i co ? I nic ! Cały czas, staram się Wam zorganizowac lokum na zlocik ale jakos mi nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Kamering mają.Podepniemy się i będziemy nadawać na zywo tym, co nie mogły przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aniu....u Tarci widziałam takie firany..... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10070262/ chciałabym je....Tarcia mówiła, że jak będzie to mi kupi....narazie się nie odzywała, że jedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie chciałam tak bezpardonowo z tym denaturatem wyskakiwać No i jagodzianka na kościach ma tę zaletę, że można ją bezkarnie pić w miejscach publicznych. Dla większego fasonu proponuję zaopatrzyć się w kieliszki do martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Urywam sie na godzinkę.Wieczorem nadciągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 zostało dostrzeżone..... Zostało dostrzeżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Macham Jak to, u Was Ikłea nie ma wucetów . No nie do pomyślenia. U mnie w mieście każdy byle hipermarket ma w posiadaniu ten przybytek. Ja pigwówki nigdy nie piłam, ale chętnie bym spróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 19.10.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Heheh... czytałam. To nie alkohol więc nie podlega wychowaniu w trzeźwości : ) Dobra, dosyć chlania : )) Anka spokojnie, czasu trza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts