Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Beciu, wszystko Ci w nich pasuje ?

Wymiary, kolorek itp ?

Jak tak to podaj mi adresik na priv i w poniedziałek Ci wyślę.

Cena hmmmmm mocno, dziwnie, okropnie niska.

Zdajesz sobie sprawę z jakości ?

Co Wy z tą jagodzianką ?

O czym mówicie ?

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Macham :bye:

Jak to, u Was Ikłea nie ma wucetów :o. No nie do pomyślenia. U mnie w mieście każdy byle hipermarket ma w posiadaniu ten przybytek.

Ja pigwówki nigdy nie piłam, ale chętnie bym spróbowała ;)

Renia no nie ma i białe szwedzkie niedxwiedzie po sklepie ganiają ! :rotfl::rotfl::rotfl:

No nie wytrzymie....:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Chodzi o kibelki na ekspozycji. To atrapy, nie podłączone...kumamy ?

Chociaż, raz, kiedyś, mój ukochany syncio chciał ich zaszczyciś moczem oddanym w atrapę.

Aniu....za taką cenę, to ja na pewno chcę....na zmianę będę miała...białe bym chciala:D

Ciekawe tylko czy w takiej cenie jeszcze będą......

Powiem im drukowanymi literami, ze BECIA CZEKA NA TE PIER...NE FIRANKI ! MACIE ????

Co Wy z tą jagodzianką ?

O czym mówicie ?

http://stary-pudelek.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1018109/files/blog_za_4047586_5451081_tr_denaturat.jpg

Chociaż nazwa "jagodzianka" już mocno nieaktualna, bo ostatnio poszłam zanabyć butelczynę dynksu (bez obaw - wnętrze szafy czyściłam z naftaliny ;)) i okazało się, że jest całkiem przezroczysty i w dodatku w plastikowej butelce. Ogromnie się zawiodłam...

Powiem im drukowanymi literami, ze BECIA CZEKA NA TE PIER...NE FIRANKI ! MACIE ????

Ania jak nie ma u Ciebie to ja sprawdzę w Jankach jadę w środę bo się mnie salaterki wytlukli i nie mam w czym serwować sałaty. I kieliszeczki na nóżce do wiśniuweczki muszę nabyć bo tak nie kulturalnie z kieliszka od wódki popijam ostatnio:lol2:

http://stary-pudelek.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1018109/files/blog_za_4047586_5451081_tr_denaturat.jpg

Chociaż nazwa "jagodzianka" już mocno nieaktualna, bo ostatnio poszłam zanabyć butelczynę dynksu (bez obaw - wnętrze szafy czyściłam z naftaliny ;)) i okazało się, że jest całkiem przezroczysty i w dodatku w plastikowej butelce. Ogromnie się zawiodłam...

Normalnie słyszę w głowie, ostatnie 3 słowa z postu. Z jakim żalem je artykułujesz :lol2:

Oj tam, oj tam dokładnie wiedziałaś o co chodzi tylko wrodzona subtelność Ci nie pozwalała się przyznać:lol2::lol2::lol2:

Oooooo takkkkk!

Ja słynę z subtelności.

Z subtelności przez bardzo duże S :rotfl::rotfl::rotfl:

Ania jak nie ma u Ciebie to ja sprawdzę w Jankach jadę w środę bo się mnie salaterki wytlukli i nie mam w czym serwować sałaty. I kieliszeczki na nóżce do wiśniuweczki muszę nabyć bo tak nie kulturalnie z kieliszka od wódki popijam ostatnio:lol2:

No normalnie profanacja ! :rotfl::rotfl::rotfl:

Kurde...odczepcie wy się od tego denaturatu.....toż pomyślę, że popijacie:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Ja tam tylko lałam w zaciasne buty w latach 80....bo dostałam za małe....jakie dawali takie się brało w sklepie....i denaturatem się rozpychało:bash: