marimag 19.10.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Beciu, wszystko Ci w nich pasuje ?Wymiary, kolorek itp ?Jak tak to podaj mi adresik na priv i w poniedziałek Ci wyślę. Cena hmmmmm mocno, dziwnie, okropnie niska.Zdajesz sobie sprawę z jakości ? Co Wy z tą jagodzianką ?O czym mówicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aniu....za taką cenę, to ja na pewno chcę....na zmianę będę miała...białe bym chciala:DCiekawe tylko czy w takiej cenie jeszcze będą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Rozmiary280x300 cm takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Macham Jak to, u Was Ikłea nie ma wucetów . No nie do pomyślenia. U mnie w mieście każdy byle hipermarket ma w posiadaniu ten przybytek. Ja pigwówki nigdy nie piłam, ale chętnie bym spróbowała Renia no nie ma i białe szwedzkie niedxwiedzie po sklepie ganiają ! :rotfl: No nie wytrzymie....:rotfl::rotfl: Chodzi o kibelki na ekspozycji. To atrapy, nie podłączone...kumamy ? Chociaż, raz, kiedyś, mój ukochany syncio chciał ich zaszczyciś moczem oddanym w atrapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dobry wieczór piękne Panie!Ale piękny dzień był dzisiaj, Aniu jagodzianka = denaturat subtelna aluzja:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aniu....za taką cenę, to ja na pewno chcę....na zmianę będę miała...białe bym chciala:D Ciekawe tylko czy w takiej cenie jeszcze będą...... Powiem im drukowanymi literami, ze BECIA CZEKA NA TE PIER...NE FIRANKI ! MACIE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dobry wieczór piękne Panie! Ale piękny dzień był dzisiaj, Aniu jagodzianka = denaturat subtelna aluzja:wiggle: Tak podejrzewałam... Dobrze o mnie świadczy skoro tylko podejrzewałam, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Co Wy z tą jagodzianką ? O czym mówicie ? http://stary-pudelek.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1018109/files/blog_za_4047586_5451081_tr_denaturat.jpg Chociaż nazwa "jagodzianka" już mocno nieaktualna, bo ostatnio poszłam zanabyć butelczynę dynksu (bez obaw - wnętrze szafy czyściłam z naftaliny ) i okazało się, że jest całkiem przezroczysty i w dodatku w plastikowej butelce. Ogromnie się zawiodłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 PIĘKNE? znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Powiem im drukowanymi literami, ze BECIA CZEKA NA TE PIER...NE FIRANKI ! MACIE ???? Ania jak nie ma u Ciebie to ja sprawdzę w Jankach jadę w środę bo się mnie salaterki wytlukli i nie mam w czym serwować sałaty. I kieliszeczki na nóżce do wiśniuweczki muszę nabyć bo tak nie kulturalnie z kieliszka od wódki popijam ostatnio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Tak podejrzewałam... Dobrze o mnie świadczy skoro tylko podejrzewałam, nie ? Oj tam, oj tam dokładnie wiedziałaś o co chodzi tylko wrodzona subtelność Ci nie pozwalała się przyznać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 http://stary-pudelek.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/1018109/files/blog_za_4047586_5451081_tr_denaturat.jpg Chociaż nazwa "jagodzianka" już mocno nieaktualna, bo ostatnio poszłam zanabyć butelczynę dynksu (bez obaw - wnętrze szafy czyściłam z naftaliny ) i okazało się, że jest całkiem przezroczysty i w dodatku w plastikowej butelce. Ogromnie się zawiodłam... Normalnie słyszę w głowie, ostatnie 3 słowa z postu. Z jakim żalem je artykułujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Oj tam, oj tam dokładnie wiedziałaś o co chodzi tylko wrodzona subtelność Ci nie pozwalała się przyznać:lol2: Oooooo takkkkk! Ja słynę z subtelności. Z subtelności przez bardzo duże S :rotfl: Ania jak nie ma u Ciebie to ja sprawdzę w Jankach jadę w środę bo się mnie salaterki wytlukli i nie mam w czym serwować sałaty. I kieliszeczki na nóżce do wiśniuweczki muszę nabyć bo tak nie kulturalnie z kieliszka od wódki popijam ostatnio:lol2: No normalnie profanacja ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mam pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Kurde...odczepcie wy się od tego denaturatu.....toż pomyślę, że popijacie:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Ja tam tylko lałam w zaciasne buty w latach 80....bo dostałam za małe....jakie dawali takie się brało w sklepie....i denaturatem się rozpychało:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Oooooo takkkkk! Ja słynę z subtelności. Z subtelności przez bardzo duże S :rotfl: No normalnie profanacja ! :rotfl: Cicho bo się wyda, to jest wersja dla mojego męża i będę się jej trzymać bo jeszcze będę w środę potrzebować kierowcy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu...profanacja...to fakt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu...profanacja...to fakt:D No sama widzisz więc do Ikea trzeba koniecznie jechać Prawda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Właśnie usłyszałam takie stwierdzenie : "wieczność może się dłużyć, zwłaszcza pod koniec":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Koniecznie!!!!! I jeszcze oblukajcie mnie te fierany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts