Hanka126 19.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Popatrz...popatrz.... Niby ślepa a jednak malusie literki na FM widzi. To czemu Ja siem pytam, nie widzi KAKTUSA ????? No bo ja jeszcze starego i zwiędłego nie widziałam i nie mam skali porównawczej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No jak tak możesz ranić moje serce przecież ja szczera dziewczynka jestem:mad: Bardzo to doceniam. Szczerze mi wyznałaś, że nie mozna Ci ufać. Potem, też szczerze, że tu u mnie to jak na spowiedzi, w co tez nie wierzę bo.....co innego robi, co innego mówi i co innego myśli..... Weź dojdź z babami do ładu ! Chyba sobie kaktusa gdzies doszyję i zmienię klubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Aż się spociłam tak się uśmiałam....aż mój się patrzy na mnie podejrzliwie......:lol2: Jesteście kochane i świetne dziewczyny............... aaaa....i grzeczne...bardzo grzeczne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No bo ja jeszcze starego i zwiędłego nie widziałam i nie mam skali porównawczej:P Nie widziałaś ? :rotfl: A jak długo pozostawiono Cię bez szkiełek ? Może w tak zwanym między czasie, cos Ci umknęło ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Bardzo to doceniam. Szczerze mi wyznałaś, że nie mozna Ci ufać. Potem, też szczerze, że tu u mnie to jak na spowiedzi, w co tez nie wierzę bo.....co innego robi, co innego mówi i co innego myśli..... Weź dojdź z babami do ładu ! Chyba sobie kaktusa gdzies doszyję i zmienię klubik Ania przecież o Rere to był żar , Napisała że idzie się topić nie utopić, Aniu odpuść troszkę pośmiej się z nami i nie wyprowadzaj się:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Nie widziałaś ? :rotfl: A jak długo pozostawiono Cię bez szkiełek ? Może w tak zwanym między czasie, cos Ci umknęło ? :lol2: No bez szkiełek jestem od tygodnia więc takie radykalne zmiany w tym czasie nie mogły nastąpić:lol2: Chyba? muszę iść to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ania tylko straszy...gdzie ona takie fajne babeczki znajdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ale Ja się nie obrażam Haniu. Błagam. A Marusiowi sprawdź co trza bo cholera wie... Sama napisałaś...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ania tylko straszy...gdzie ona takie fajne babeczki znajdzie:lol2: W sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No żesz........ty babo jedna!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ale Ja się nie obrażam Haniu. Błagam. A Marusiowi sprawdź co trza bo cholera wie... Sama napisałaś...chyba Bo zasiałaś we mnie ziarenko niepewności i na pewno dzięki Tobie dzisiaj to sprawdzę, Maruś się ucieszy:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Czekaj, czekaj jeszcze parę lat....przypomnę ci......:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jedna ślepawa, druga niemowa co jej dyski po pokoju strzelają, inna ze sraczką, inna obsypana, jeszcze inna ze stawami jak puzzle, któraś nie domaga sercowo, któras narzekała na hemoroidy..... No przegląd encyklopedii medycznej to My tu mamy obszerniejszy, niż Wikipedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu....każdy facet by się ucieszył...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu to zalezy czym będziesz badac organ. Jak prundem, czy jeszcze dyga, to wątpię w szczerą radość małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ooooo...nieee....ja hemoroidów nie mam......:mad:jeszcze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 No każdemu sprawdzać nie będę interesuje mnie tylko mój osobisty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.10.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu to zalezy czym będziesz badac organ. Jak prundem, czy jeszcze dyga, to wątpię w szczerą radość małżonka Aniu a jak myślisz czym? Na pewno nie prundem kocham Tego mojego łobuza:yes: więc będę dla niego dobra:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ooooo...nieee....ja hemoroidów nie mam......:mad:jeszcze:rotfl: A czy Ja mówiłam, ze to Ty ??? Taka jedna.... Pewności mieć nie mozesz, więc polecam Hanię z jej nowymi patrzałkami ! Sokoli wzrok to i się wedrze wzrokiem wgłąb. To dopiero, solidne fundamenty znajomości, nie uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.10.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Haniu, ale prundem można tak delikatnie i z miłością.Walniesz do tego erotyczną bielizną, szeroki usmiech na twarzy i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts