marimag 22.10.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To gdzie wchodzić Olinku.Wyglada na to, że mamy wspólne znajome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.10.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To gdzie wchodzić Olinku.. Do dobrze życzących nam znajomych, np. do mnie Co prawda u mnie nic się nie dzieje, ale wkrótce... kto wie??? Wyglada na to, że mamy wspólne znajome. A kogóż masz na myśli? Dawne "znajome"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No wchodzę do róznych wątków w których i one sie pojawiają. Trza olać ciepłym moczem to słoikowo - słomiaste towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 22.10.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aniu...daj spokój...szkoda zdrowia!!!!! Miałam to napisać, nie warto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Trza olać ciepłym moczem to słoikowo - słomiaste towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Znacie mnie i wiecie, ze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.10.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Znacie mnie i wiecie, że ...... Że? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No to chyba mnie nie znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aniu...znamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No to chyba mnie nie znacie Znamy. Tylko powiedz to głośno (tzn. napisz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Cześć, wróciłam nie było mnie 2 godz. i co to się nawyprawiało? Dziewczyny dajcie spokój, życie jest za krótkie żeby się przejmować pierdołami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Haniu wiem kochana.... Serce boli...Olinku.Pamietasz ? Powiedz mi jeszcze, jak sprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Powiedz mi jeszcze, jak sprawy ? Pani Justyna przekazała mój nr tel. do rejestracji. Mam czekać na telefon. Tylko że już długo czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Rozmawiałam z nia dzisiaj.Mówiła, ze szykuje dla Ciebie miejscówkę.Chyba w tym tygodniu.Jak się umawiałyście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 22.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Rozmawiałam z nia dzisiaj. Mówiła, ze szykuje dla Ciebie miejscówkę. Chyba w tym tygodniu. Jak się umawiałyście ? O, to miło, że pamiętałaś. Tylko nie wTEN piątek!!! Mam OBOWIĄZKOWĄ imprezę na Dzień Nauczyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Fajne to zaproszenie ! Z karabinem maszynowym za pazuchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.10.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Podjadę do MG zareklamować stolik z Meble Bodzio. Trupem padną ! Nie odnosisz wrażenia, ze towarzystwo wzajemnej adoracji, przyjęło atak jako obronę ? DNO Dobrze Aniu,że zmieniłaś plany co do tego sklepu:hug: A mi się wydaje,że w masz uraz do tych kilku osób i to była iskra ,która spowodowała wybuch. A że Panie nie popisały się niczym oprócz małomiasteczkowej skłonności do złośliwości. Zastanawiałam się czy zabrać głos ,tym bardziej,że podczytuję wątek Agnieszki jako jeden z niewielu ale doszłam do wniosku,że poczekam aż wróci i wszystko się uspokoi bo dziś nie było z kim tam rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Uraz to jedno Asiu. Gdybym takowym, zaslepiła się okrutnie, to bym na kazdy ich wredny post reagowała wybuchem. Szkoda mi sie zrobiło Lejki. Nie znam dziewczyny...nie ma swojego watku ale na Boga! Śmiała skopiować kominek od jasnie oświeconej ?! Śmiała sprofanować?! Bo to Madzi, bo to ona pierwsza, bo to jej ukochany skarb i co ona biedna teraz pocznie ? Jak zrobi taki sam to będzie, że skopiowała od jakiejś Lei a nie , że ONA SAMA WYMYŚLIŁA ,ZAPROJEKTOWAŁA itp. Takiego dna, nie widziałam juz bardzo dawno. A Ja wiem, gdzie Ty jeszcze wchodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aniu....policz do dziesięciu....wdech wydech....SPOKÓJ, SPOKÓJ NAS MOŻE URATOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Aniu i Haniu...która będzie jutro w IKEŁA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts