Hanka126 22.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Beatko ja na pewno będę w sobotę, mam jutro do południa dentystę więc się nie wyrobię bo słomiana ze mnie wdowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Wszystko jedno kiedy...zobaczcie choć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No jasne że zobaczę i od razu kupię jak to nie straszny szajs córce wymyśliłam nowy wystrój okna bo dziecko ma jeszcze firankę z misiami:bash: ale jej to nie przeszkadza, widocznie nie czytujeFM:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Pamiętacie taki wierszyk ''Samochwała ''? idealnie mi pasuje do TEJ osoby. Wypisz wymaluj. Aż się ciśnie na usta. Ktoś mi kominek ''podpie******'' Jak żyć panie premierze, jak żyć, Ja na lekach, mocnych lekach, abym mogła jako tako funkcjonować. Rano ledwo z wyrka wstaję. Wizja operacji coraz bliższa.....jestem zmęczona ośmioletnim bólem wpadniętych dysków i wypuklin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 ja bylam dzisiaj jutro tez moge byc..cos mam sprawdzic ? Ale to o naszą polska ikełe chodzi a konkretnie o pewne firanki w podejrzanie niskiej cenie:lol2: Ale dzięki dobra kobieto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Beciu, pamiętam o Tobie i mam straszne wyrzuty sumienia, że jeszcze tego nie załatwiłam, ale..... Jestem bliżej niż dalej. Już tak.... paznokciami u stóp za progiem drzwi Obiecuję, że Ci zakupię ! Może już jutro sie wyrwę....chciałabym bardzo bo naprawde potrzebuję naładowac akumulatory. Padam ostatnio na psyk ! Hania...zesikałam się :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Pamiętacie taki wierszyk ''Samochwała ''? idealnie mi pasuje do TEJ osoby. Wypisz wymaluj. Aż się ciśnie na usta. Ktoś mi kominek ''podpie******'' Jak żyć panie premierze, jak żyć, Ja na lekach, mocnych lekach, abym mogła jako tako funkcjonować. Rano ledwo z wyrka wstaję. Wizja operacji coraz bliższa.....jestem zmęczona ośmioletnim bólem wpadniętych dysków i wypuklin. Żono M. witam się z Tobą bo się chyba nie znamy bliżej. Daj sobie kochana na luz szkoda zdrowia, z takimi ludzmi nie siadam przy jednym stole:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Beciu, pamiętam o Tobie i mam straszne wyrzuty sumienia, że jeszcze tego nie załatwiłam, ale..... Jestem bliżej niż dalej. Już tak.... paznokciami u stóp za progiem drzwi Obiecuję, że Ci zakupię ! Może już jutro sie wyrwę....chciałabym bardzo bo naprawde potrzebuję naładowac akumulatory. Padam ostatnio na psyk ! Hania...zesikałam się :rotfl::rotfl: Ależ z jakiegosz to powodu dobra kobieto, toaletę Ci huny oblegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Asiu....strasznie współczuję...strasznie....leki bierz i nie wysilaj się... Kurcze, co się z nami dzieje? A reszty nie skomentuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.10.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Asiu, ło matko. Operacja ???? Kurna, trzymaj sie kobieto Idź może i wytnij to ścierwo. Przecież może Cię sparalizować ! Tfu tfu tfu tfu....tfuutfutftfutftuf zaplułam sie a teraz idę szukać odpowiedniego i nie malowanego drewna. A może będziemy szyfrowac jak w Harrym Poterze....Sami wiecie kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Kobitki apeluję, spokój my tu nie zniżamy się do takiego poziomu:mad:Ja tam bardzo się będę cieszyć jak będę miała takie firanki jak Becia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Jaaa......ja już nie wiem z kim mam gadać nt wyżej wymienionych firanek....będzie cyrk i wesoło, jak wszystkie mi zakupią Aniu...nie miej wyrzutów...wiem, że ciężko się wybrać jak się ma tyle na głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Uraz to jedno Asiu. Gdybym takowym, zaslepiła się okrutnie, to bym na kazdy ich wredny post reagowała wybuchem. Szkoda mi sie zrobiło Lejki. Nie znam dziewczyny...nie ma swojego watku ale na Boga! Śmiała skopiować kominek od jasnie oświeconej ?! Śmiała sprofanować?! Bo to Madzi, bo to ona pierwsza, bo to jej ukochany skarb i co ona biedna teraz pocznie ? Jak zrobi taki sam to będzie, że skopiowała od jakiejś Lei a nie , że ONA SAMA WYMYŚLIŁA ,ZAPROJEKTOWAŁA itp. Takiego dna, nie widziałam juz bardzo dawno. A Ja wiem, gdzie Ty jeszcze wchodzisz śledzisz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Magdziu, odniosłam się do Asi i wierszyka....bo bardzo mi się spodobał, ale szkoda nerwów już na komentarz!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Jaaa......ja już nie wiem z kim mam gadać nt wyżej wymienionych firanek....będzie cyrk i wesoło, jak wszystkie mi zakupią Aniu...nie miej wyrzutów...wiem, że ciężko się wybrać jak się ma tyle na głowie.... Beatko co się martwisz jak już kupimy to się dopiero będziemy martwić co z tym cudem zrobić, ja już chodzę po domu i kombinuję. Ach i muszę zobaczyć minę mojego M. jak będę ze 3 szt, wrzucać do koszyka:lol2: Jak go znam to tylko się zapyta czy mi to wystarczy bo może potrzeba więcej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No ja już się nie mogę doczekać.....bo te moje mi się już znudziły...mam jedne do salonu i piorę je i zakładam na okrągło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mmelisko, to tak jak ja....ajlowiu wszystkie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 22.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 No ja już się nie mogę doczekać.....bo te moje mi się już znudziły...mam jedne do salonu i piorę je i zakładam na okrągło! Spokojnie mnie już też nosi, także Ikeła już zaplanowana bo prowadzenie domu bez dużej szklanej salaterki jest niemożliwe:lol2: (o firankach jeszcze nie poinformowałam) ale o salaterkę dziurę w brzuchu wiercę od tygodnia, także M. ma przekichane, sobota na zakupach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 A ja tak jak pisałam, z seriali to tylko wiadomości, więc nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Hej, hej. Ja sobie chyba wineczko zapodam, tak dla zdrowotności Mmelisko, taki ten nick Twój kojący nerwy. Dzisiaj chyba większość na forum powinna sobie go łyknąć. Wiesz, że tu w jukejowskiej Ajkiji jeszcze drożej niż w tej polskiej. Dzisiaj liczyłam gdzie mi się ten fotel bardziej opłaca kupić i wyszło, że w PL. Różnica stówy. Mam jeszcze prośbę do Ciebie. Wrzucisz zdjęcia tego fotela??? Mari, niech Cię już nigdzie nie ponosi Luz Maryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts