Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pamiętacie taki wierszyk ''Samochwała ''?

idealnie mi pasuje do TEJ osoby. Wypisz wymaluj. Aż się ciśnie na usta.

Ktoś mi kominek ''podpie******'' Jak żyć panie premierze, jak żyć,

Ja na lekach, mocnych lekach, abym mogła jako tako funkcjonować. Rano ledwo z wyrka wstaję. Wizja operacji coraz bliższa.....jestem zmęczona ośmioletnim bólem wpadniętych dysków i wypuklin.

Beciu, pamiętam o Tobie i mam straszne wyrzuty sumienia, że jeszcze tego nie załatwiłam, ale.....

Jestem bliżej niż dalej. Już tak.... paznokciami u stóp za progiem drzwi ;) :lol2:

Obiecuję, że Ci zakupię !

Może już jutro sie wyrwę....chciałabym bardzo bo naprawde potrzebuję naładowac akumulatory.

Padam ostatnio na psyk !

Hania...zesikałam się :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Pamiętacie taki wierszyk ''Samochwała ''?

idealnie mi pasuje do TEJ osoby. Wypisz wymaluj. Aż się ciśnie na usta.

Ktoś mi kominek ''podpie******'' Jak żyć panie premierze, jak żyć,

Ja na lekach, mocnych lekach, abym mogła jako tako funkcjonować. Rano ledwo z wyrka wstaję. Wizja operacji coraz bliższa.....jestem zmęczona ośmioletnim bólem wpadniętych dysków i wypuklin.

Żono M. witam się z Tobą bo się chyba nie znamy bliżej. Daj sobie kochana na luz szkoda zdrowia, z takimi ludzmi nie siadam przy jednym stole:yes:

Beciu, pamiętam o Tobie i mam straszne wyrzuty sumienia, że jeszcze tego nie załatwiłam, ale.....

Jestem bliżej niż dalej. Już tak.... paznokciami u stóp za progiem drzwi ;) :lol2:

Obiecuję, że Ci zakupię !

Może już jutro sie wyrwę....chciałabym bardzo bo naprawde potrzebuję naładowac akumulatory.

Padam ostatnio na psyk !

Hania...zesikałam się :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Ależ z jakiegosz to powodu dobra kobieto, toaletę Ci huny oblegają:lol2:

Asiu, ło matko.

Operacja ????

Kurna, trzymaj sie kobieto :hug:

Idź może i wytnij to ścierwo. Przecież może Cię sparalizować ! Tfu tfu tfu tfu....tfuutfutftfutftuf zaplułam sie a teraz idę szukać odpowiedniego i nie malowanego drewna.

A może będziemy szyfrowac jak w Harrym Poterze....Sami wiecie kto ;)

Jaaa......ja już nie wiem z kim mam gadać nt wyżej wymienionych firanek....będzie cyrk i wesoło, jak wszystkie mi zakupią:lol2:

Aniu...nie miej wyrzutów...wiem, że ciężko się wybrać jak się ma tyle na głowie....:hug:

Uraz to jedno Asiu.

Gdybym takowym, zaslepiła się okrutnie, to bym na kazdy ich wredny post reagowała wybuchem.

Szkoda mi sie zrobiło Lejki.

Nie znam dziewczyny...nie ma swojego watku ale na Boga!

Śmiała skopiować kominek od jasnie oświeconej ?!

Śmiała sprofanować?!

Bo to Madzi, bo to ona pierwsza, bo to jej ukochany skarb i co ona biedna teraz pocznie ?

Jak zrobi taki sam to będzie, że skopiowała od jakiejś Lei a nie , że ONA SAMA WYMYŚLIŁA ,ZAPROJEKTOWAŁA itp.

Takiego dna, nie widziałam juz bardzo dawno.

A Ja wiem, gdzie Ty jeszcze wchodzisz :yes:

śledzisz mnie?

Jaaa......ja już nie wiem z kim mam gadać nt wyżej wymienionych firanek....będzie cyrk i wesoło, jak wszystkie mi zakupią:lol2:

Aniu...nie miej wyrzutów...wiem, że ciężko się wybrać jak się ma tyle na głowie....:hug:

Beatko co się martwisz jak już kupimy to się dopiero będziemy martwić co z tym cudem zrobić, ja już chodzę po domu i kombinuję. Ach i muszę zobaczyć minę mojego M. jak będę ze 3 szt, wrzucać do koszyka:lol2: Jak go znam to tylko się zapyta czy mi to wystarczy bo może potrzeba więcej:lol2:

No ja już się nie mogę doczekać.....bo te moje mi się już znudziły...mam jedne do salonu i piorę je i zakładam na okrągło!

Spokojnie mnie już też nosi, także Ikeła już zaplanowana bo prowadzenie domu bez dużej szklanej salaterki jest niemożliwe:lol2: (o firankach jeszcze nie poinformowałam) ale o salaterkę dziurę w brzuchu wiercę od tygodnia, także M. ma przekichane, sobota na zakupach:lol2:

Hej, hej.

Ja sobie chyba wineczko zapodam, tak dla zdrowotności ;)

Mmelisko, taki ten nick Twój kojący nerwy. Dzisiaj chyba większość na forum powinna sobie go łyknąć.

Wiesz, że tu w jukejowskiej Ajkiji jeszcze drożej niż w tej polskiej. Dzisiaj liczyłam gdzie mi się ten fotel bardziej opłaca kupić i wyszło, że w PL. Różnica stówy.

Mam jeszcze prośbę do Ciebie. Wrzucisz zdjęcia tego fotela???

Mari, niech Cię już nigdzie nie ponosi ;) Luz Maryja :D