Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś mnie kuźwa uświadomi o co chodzi z tym skajpem i śledczym !!!

Aniu specjalnie dla Ciebie streszczenie:

Po katastrofie Smoleńskiej PIS uznało że to był zamach i powołało własną sejmową komisję śledczą pod przewodnictwem Antoniego Maciarewicza i oni tam takie bajki opowiadają że mini mini przy nich to Pikuś pan Pikuś.:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:

A eksperta od wypadków lotniczych to mają takiego co swoją wiedzę czerpie z tego że dużo latał samolotem..........jako pasażer i obserwował skrzydła itd,:bash::bash::bash::bash::bash:

Tyle wiem Haniu i co dalej z tym skajpem...

A konferencje skeypową sobie z expertami urządzili a że telewizja transmitowala to bylo widać adresy internetowe i dowcipna internetowa brać zaczęła na nie dzwonić a te experty nie wiedziały jak zablokować połączenia i była z tego transmisja na żywo, ubaw po pachy, banda niedouków:bash::bash:

ok nadrobiłam po łebkach:

" mam głos anielsko sielski :lol2: jak rere i aricia ;) tylko że rere sama mówi że z niej nie jest cicha woda i z wódą miesza :lol2::lol2::lol2:

Becia chce wyglądać jak....... czarownica :lol2::lol2::lol2:

i Alicja chce mi powiedzieć, jakimś szyfrem, że jak będę w Paryżewie to kupię ręczniki w zarze? :lol2: w różnych rozmiarach a nie tylko twarzowym :lol2:"

Mari, biało - czarne siiiiiii

ok to wezmę ten kredyt ;) jak znajdziesz ten co mi pasi,

Boszzzzzzzzze jak wy zapierdzielacie dzisiaj ja nie nadążam za wami. Mam chyba spowolniony zapłon. Co zacznę pisać to już dziesięć postów naklepane :lol2:.

Odezwę się za dwa dni, spadam lulu paciorek i spać.

Aaaaa.... Rere ja już tu wrzucałam szafkę - furory nie zrobiła ;) taka seeee prosta szfeczka następnym razem jak cię złapie to wrzucę jeszcze oki?

No to powrzucałam...trochę takich i mieszańców bo z czystymi to jakaś katastrofa ! :jawdrop:

Haniu dziękuję za lekcje patriotyzmu naciaganego :)

Poproszę o więcej takich ekspertów.

Życie stanie sie prostszym.

Choć jak przypomnę sobie dzisiejsze jazdy, to ekspertów samozwańców Ci u nas w brud !!!