Romana101 23.10.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Witam dzisiaj dziewczynki:D Romciu...cieszę się razem z tobą.....kurcze..potężny ten twój domek...wielki No i piękne widoki:D No miał być mniejszy 7m na 8m max, a trafił się taki właśnie i skończyło się na 13,5m na 8,5m. Najwyżej będziemy się z mężem ganiać po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Alicja trzymam kciuki &&& Piękna pogoda dzisiaj u nas, a skoro mam urlop, to wybiorę się na przejażdżkę rowerową, a co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Alu...trzymam kciuki:D U nas też piękna pogoda.....zaraz jadę na groby dziadków mojego m.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.10.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dziewczynki,kciuki pomogły:wiggle: -dał mi dziad urlop,ale nie obyło się bez gadania:mad: Romana,okna super ,super:yes:A widoki masz boskie,zwłaszcza z okna z którego widać lasek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No właśnie Bogusiu,po to chcemy jechać do PL,bo w tamtym roku nie byliśmy na grobach u mych rodziców i u taty mojego męża.U mnie też piękne słonko świeci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.10.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A teraz zabieram się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Romciu, gdy zobaczyłam Twój dom...poryczałam się. Tak w sumie, niewiele trzeba, żeby spełnić swoje marzenie.... Jednym sie to udaje a innym niestety nie..... Już sobie wyobrażam, jak mówie ojcu, ze chcę mieć drewnianą chate.... Zatłukł by mnie na miejscu. No i w Wawie to raczej srednio to konweniuje z czym koliwiek Widoki masz tak cudowne, ze mozesz byc pewna - VIPKI nadciagną...na urlop Ala, gratuluję urlopu. Nie jest to co prawda, termin wypoczynkowy, ale zawsze. Może się gdzieś spotkamy...niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Cześć Dziewczynki! Romciu jaki masz piękny domek:jawdrop: cudo. I jak widzę w okolicy chyba brak sąsiadó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Haniu...no własnie. Brak sasiadów to moze by.... ? Priv leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Haniu...no własnie. Brak sasiadów to moze by.... ? Priv leci. To może co? Odpisałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aż sprawdziłam gdzie Romcia to swoje cudo buduje. No okolica piękna moja Olcia niedaleko była w tym roku na obozie. No muszę pomyśleć bo i do morza niedaleko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Do morza ? Do Beci całkiem...bliżej Warmia i Mazury też blisko. Raj.... To co ? Może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Do morza ? Do Beci całkiem...bliżej Warmia i Mazury też blisko. Raj.... To co ? Może.... Aniu pożyjemy, zobaczymy:lol2: Jeszcze dużo czasu mamy. A my decyzję podejmujemy od ręki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No może Wy tak Gorzej z nami Ale spoko.... Ziemi tam w pytkę. Podzielimy się i załozymy wioskę Juz kiedyś, były takie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ala, gratuluję urlopu. Nie jest to co prawda, termin wypoczynkowy, ale zawsze. Może się gdzieś spotkamy...niechcący Anuś mam tyle zaległego,że każdy termin jest dobry jak trzeba jechać i coś załatwić. Bo na wywczas to masz rację,teraz to tylko Afryka:lol2: Ruszamy w sobotę,mam nadzieję ,że pogoda będzie przyzwoita. Jak będzie inaczej daj cynk ,co bym ciepłe gatki ubrała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A tak właściwie ,to ja uprzejmie przepraszam ,że tak tu,, pitu,pitu" bez sensu o urlopie na forum budowlanym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.10.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Teraz idę na krewetki do koleżanki. Oczywistą rzeczą jest ,że będzie też winko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Romka - piękne okna! Super dom - kiedy przeprowadzka??? Ja też mam zdjęcia:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 A tak właściwie ,to ja uprzejmie przepraszam ,że tak tu,, pitu,pitu" bez sensu o urlopie na forum budowlanym:D :rotfl: Romka - piękne okna! Super dom - kiedy przeprowadzka??? Ja też mam zdjęcia:wiggle::wiggle: Taka informacja i bez zdjęć ???? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Hej babeczki:DUfff...zrobiłam właśnie sosik z podgrzybków....byliśmy dzisiaj na wyjeździe...na grobach i przy okazji u rodzinki, a że mieszkają blisko lasu więc m poszedł i przyniósł parę grzybków....gdyby było więcej czasu grzybków byłoby więcej! Ale i tak pyszny sosik jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts