Hanka126 23.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie mów HOP. Chłopa Ci zbałamucimy, Ciebie rozpijemy.... Denaturatem?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie mów HOP. Chłopa Ci zbałamucimy, Ciebie rozpijemy.... Chłop pewnie się ucieszy i właśnie przy drineczku siedzimy - przecież nowe okna nie mogą nam przeciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Sie czepiły.....denaturatem, ha! ha! śmieszne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Romciu...okna musowo oblać....na zdrówko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No pewnie bo się rozeschną A są drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Karram super Kolor w łazience idealny, w pokoju dzieci pięknie. Kolor w łazience gotowy, czy kombinowałaś ? Kombinowany i to bardzo:) Karram to kiedy przeprowadzka? Kolory fajne, czy tam są srebrne pasy? mam nadzieję, że za miesiąc się przeprowadzimy u dzieciaków jest bardzo srebrny, metaliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Romciu...okna musowo oblać....na zdrówko:D Na zdrówko za okna i VIP-ki No pewnie bo się rozeschną A są drewniane? Drewniane inne być nie mogły, a do tego z 10-letnią gwarancją na powłokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kombinowany i to bardzo:) Wyszło super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.10.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 jak próbowałam to mieszałam z barwnikiem granatowym a jak przyszło do malowania to nie było już granatu więc wlałam 3 barwniki szafirowe - raz się żyje:lol2::lol2: ale wyszło tak jak chciałam, wielkie ufffffffffffffffffffffffff:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Haniu a jakie to ma znaczenie. Wszystko może się rozeschnąć Romciu, przkaż mężowi, GRATULACJE z okazji zamknięcia domu. To juz naprawdę coś. No i pytanko...Gdzie zamawialiście okna ? Kurna, słyszłam że drewniane drogie jak 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Haniu a jakie to ma znaczenie. Wszystko może się rozeschnąć Romciu, przkaż mężowi, GRATULACJE z okazji zamknięcia domu. To juz naprawdę coś. No i pytanko...Gdzie zamawialiście okna ? Kurna, słyszłam że drewniane drogie jak 150 Żadne, byłam ciekawa bo do takiego domu to tylko drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Myslałam, ze szukasz okazji do wypitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Haniu a jakie to ma znaczenie. Wszystko może się rozeschnąć Romciu, przkaż mężowi, GRATULACJE z okazji zamknięcia domu. To juz naprawdę coś. No i pytanko...Gdzie zamawialiście okna ? Kurna, słyszłam że drewniane drogie jak 150 Gratulacje przekażę Okna zamawialiśmy w lokalnej firmie http://www.ronkowski.eu/. Do tego domu nie mogliśmy innych wstawić jak drewniane, wyszły trochę drożej niż plastikowe, ale dostaliśmy spory rabat, ok.2 tys. z tego rabatu załatwił mi tata, który z włascicielem chodził do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 to przylec kochana do mnie i mi pomoz prooooosze bo ja juz nie daje rady z tym mieszkaniem moim Kochana ja nienawidzę sprzątać, ale też nie lubię bałaganu:lol2::lol2: Teraz też mam prasowac, wyciągnęłam deskę ale co rusz do komputera zaglądam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ło matko ! Hania, zaraz się okaże, że Romcia to Twoja siostra ...dalsza ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Gratulacje przekażę Okna zamawialiśmy w lokalnej firmie http://www.ronkowski.eu/. Do tego domu nie mogliśmy innych wstawić jak drewniane, wyszły trochę drożej niż plastikowe, ale dostaliśmy spory rabat, ok.2 tys. z tego rabatu załatwił mi tata, który z włascicielem chodził do szkoły Ja mogę z tym włascicielem chodzić nawet na randki tylko, zeby był ludzki przy wycenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 w Dziemnianach mam rodzine O, to może mają coś wspólnego z końmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 druga część: salono-jadalnia, zdjęcie okropne bo bałagan, ale jest kawałek płytek na m i koloru na ścianie, można sobie wyobrażać jak to będzie wyglądało, oddzielę to jeszcze listwami białymi i będzie dobrze klatka schodowa też już jest pomalowana, na ten kolor, którego nie było widać a na klatce go jednak widać: no i są wreszcie te schody!!!!: jeszcze nie położone, ale są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 w Dziemnianach mam rodzine Mmelisa dopiero Słupsk zauważyłam. Z klubem rowerowym ze Słupska często na wypady rowerowe jeździmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 z konmi? hmm oni znaja tych ludzi... moja corka tam na kucyku jezdzila A Olka była na obozie jeździeckim:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts