marimag 23.10.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 a Ja ...... robiłam tam siku w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Madziu...a gdzie w radissonie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 i poznala pewnie kucyka z wiernym towarzyszem koza i pies pokaze wam jak to bylo jak moja corcia pojechala na spacer i towarzysze za nimi :lol2: Popłakałam się, zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Karramciu...już domek prawie do zamieszkania:D Świetnie już wygląda to wszystko...i pomyśleć jaki był dom na początku , jak wklejałaś zdjęcia.....nie do poznania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 tam? tzn w Dziemianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.10.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Beciu, Meliska - dzięki! Jest światełko w tunelu! Bardzo się cieszę bo wreszcie widać, że jest bliżej niż dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Madzia ale Ty łatwowierna jesteś A czy Ja pamiętam wszystkie miejsca w Polsce, w których pozostawiłam po sobie slad ? Chociaż w sumie to może to dobry pomysł...taka uryno mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Mmelisa zazdroszczę Stavanger. Nam udało się na rowerach pokonać odległość z Trondheim do Bergen w 2 tygodnie. Jaki to jest piękny kraj - jeszcze tam wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja nie podcieram tylko macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 No i jak mam wracac do PL? no takie widoki pozostawic:bash: Bergen to tylko prom i jestem albo dluzsza trasa samochodowa bo na pewno rowerem nie dalabym rady.. Podziwiam za ten przejazd wow! W Polsce jest wiele pięknych miejsc i jak na razie w naszym kraju zrobliśmy więcej km niż za granicą. Od kilku lat spędzamy urlop w siodełku i na razie nie wybrażam sobie innego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie ciągnę dupskiem po zieleni :rotfl: bo bym pas startowy dla MIG- ów wyskrobała. Macham sobie... Raz w lewo, dwa razy w prawo...rozumiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Romciu...moja koleżanka ma córkę w Bergen:D:D:DAleż ty jesteś super...tak na rowerze??// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Nie ciągnę dupskiem po zieleni :rotfl: bo bym pas startowy dla MIG- ów wyskrobała. Macham sobie... Raz w lewo, dwa razy w prawo...rozumiemy ? A teraz to nie tylko popłakłam się ze śmiechu - wyobraziłam sobie tą sytuację :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kurcze.... tak mysle i mysle.... bo wiem, ze do grupy rowerowej nalezy moja byla wychowawczyni... pani Ania... czy to cos mowi? osttanio jak bylam w PL to bylo zdjecie w Obserwatorze tej grupy i opisane gdzie jezdzili... Klubu PTTK KTP "Orły" Słupsk często organiuzuje imprezy z klubem "Bąbelki" Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Matko....ja też już cię widzę Aniu:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Dziewuszki, miałam ciężki i strasznie emocjonalny (czy ja poprawnie napisałam? bo już nie jarzę!) dzień...padam na pyszczek!Do jutra kobitki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) nic mi to nie mowi przykro mi...ja to lajk w tych tematach.... Myslalam ze Pani Ania L-W jest razem w tej samej grupie.... Członkowie klubu ze Słupska http://ktporly.cba.pl/klubow.htm Członkowie klubu "Bąbelki" http://babelki.pl/index.php?str=19&right=1 i ostatnia foto-relacja z wyajzdu, Ania zapewne mnie pozna http://babelki.pl/index.php?str=13&str1=1&right=1&rel=5831 Edytowane 24 Października 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.10.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 I ja się żegnam, bo normalnie to już na drugi bok bym się przewracała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Pa Beciu. Romciu, powiem Ci, ze zagrałaś mi na gulu z tym, że Cie poznam. Poznałam, ale sama sie dziwię, ze poznalam bo myślałam, że nie poznam ZUPEŁNIE inaczej sobie Ciebie zapamiętałam. W pamięci mam Irlandię a tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Kurczaki ! Zupełnie inna babeczka.... Zawsze wydawałas mi się taka poważna, wyważona, lekko zdystansowana, ale na zdjęciu z rechotem i browcem na pierwszym planie, widzę, że Ty niezła agenciara jesteś! Oj tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.10.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Mówisz tak co wieczór Prowadzę statystyki ilości wypuszczonych postów. Ostatnio bijesz rekordy CO BARDZO MNIE CIESZY ! Fajnie, ze nie nie czaisz, tylko normalnie z buta o dupie, zieleni i Norwegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts