Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A nic tam... płot prawie mamy - wymurowany piknie, teraz trza wyszukać fachowców, co przęsła zrobią, podłoga w kotłowni właściwie położona.

Trwają negocjacje dotyczące kominka i innych drobiazgów.

W chałupie sajgon, Ola - od niedawna prawomocny kierowca focha strzela, Weronika pajacuje a ja sobie klikam, coby nie obszaleć :D

A nic tam... płot prawie mamy - wymurowany piknie, teraz trza wyszukać fachowców, co przęsła zrobią, podłoga w kotłowni właściwie położona.

Trwają negocjacje dotyczące kominka i innych drobiazgów.

W chałupie sajgon, Ola - od niedawna prawomocny kierowca focha strzela, Weronika pajacuje a ja sobie klikam, coby nie obszaleć :D

Ty masz już takie duże dzieci że same się autem prowadzą:bash:

Baaardzo dawno temu..... mój starszy syn uczęszczający do szkoły podstawowej, zdecydował ,że nie będzie chodził już więcej na lekcje religii , po tekście zakonnicy ,, patrz w sufit a dojrzysz tam Pana Boga":bash: Jak powiedział ,tak zrobił.

Moje też nie chodzi na religię, dzięki jednemu debilowi który straszne psy wieszał na poprzednim katechecie. Więc dzieć doszedł do wniosku że czego innego uczy a sam co innego robi. I dokonała wyboru.

Mała zapitala na rolkach jak zła, przeskakuje przeszkody, robi zwroty, hamowania i zakręty aż furczy... nic sobie jeszcze nie połamała. Fajnie, ze moje dzieci sprawne są fizycznie na potęgę.

A teraz poproszę zdjęcia ku pokrzepieniu budowlanemu...

Bo globusa dostanę i wew stresie się pogrążę...

Też wiem, czego chcę, tylko niestety trudno się dogadać z osobą trzymającą kasę :p

Starszą ochrzciłam tuż przed komunią. Teraz jako jedna z nielicznych w szkole chodzi na etykę

Z mała nie zrobiłam tego błędu. Będzie chciała - to zadecyduje. Nie będę odstawiać szopki i udawać... Ja mam wychować mądrych ludzi. Z resztą zrobią, co chcą...