Hanka126 27.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Haniu do Anina ? Czy to przypadkiem nie Prostowa ? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 To ok Haniu, że ok:D Ola ma wadę minusową czy plusową? Mój najstarszy ma minus..................a ja plus....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 27.10.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 To ok Haniu, że ok:D Ola ma wadę minusową czy plusową? Mój najstarszy ma minus..................a ja plus....... Plusy, ale przestała nosić okulary bo mówi że źle w nich widzi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 No to trzeba sprawdzić....może źle dobrane okularki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Mmelisko....a ja mam coraz dłuższe rączki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.10.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Haniu, przekaż córci, że ja doskonale rozumiem.Ja juz dawno z niej zrezygnowałam bo chamica straszna, kasę wyciagaja i to nie mało a zero podejścia do dzieci.W moim przypadku, wiadomo jakich, nie ?Znalazłam innego okuliste i tez się do niego wybieram bo moje mają dużą wadę i od roku nie noszą okularów - połamały.Co dziwne, przy tak wielkiej wadzie nie mają żadnych problemów z widzeniem co jest praktycznie nie możliwe.Pytanie o co kaman...Może wada źle okreslona ???Moja są juz po operacjach wykonanych prywatnie przez Pania P.\Masakra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 No bo z bliska nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 27.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) No to trzeba sprawdzić....może źle dobrane okularki? No właśnie o to była wojna u okulisty. Mloda miala wyznaczoną wizytę za pól roku, ale zaczęła narzekać że źle widzi. To przesunęliśmy wizytę na szybciej. Prywatną za ciężką kasę, Wchodzimy do gabinetu a pani doktor że przecież mówiła że za pół roku, to tłumaczę że dziecko mówi że źle widzi, ona że to nie możliwe, że na pewno zmyśla (moja prawdomówna do bólu Olka) zbadała ją i okazało się że dziecko ma rację. Małpa nawet jej nie przeprosiła a dziecko się popłakało. Mąz poprosił żebym z Olką wyszła a sam został z panią doktor. Jak ją zjechał to jeszcze w życiu go takiego nie widziałam w poczekalni było słychać. Ale Olka została bez swojego okulisty:mad: Edytowane 27 Października 2013 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.10.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Haniu jak chcesz to Ci dam namiar na świetnego okulistę dziecięcego.Gość z CZD - ordynator czy inny diabeł.Świetny.Posłałam do niego juz kilka osób i wszystkie zachwycone. A o Prostowej nawet nic nie mów.Też jej wygarnęłam co o niej myslę.Darła się na moje, że nie chca jej w oczy patrzeć i łzawią przy badaniu.N o żesz !Chyba zaburzenia mają...powazne, nie !Nadwrażliwość na światło min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 27.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Haniu jak chcesz to Ci dam namiar na świetnego okulistę dziecięcego. Gość z CZD - ordynator czy inny diabeł. Świetny. Posłałam do niego juz kilka osób i wszystkie zachwycone. A o Prostowej nawet nic nie mów. Też jej wygarnęłam co o niej myslę. Darła się na moje, że nie chca jej w oczy patrzeć i łzawią przy badaniu. N o żesz ! Chyba zaburzenia mają...powazne, nie ! Nadwrażliwość na światło min. Dzięki Aniu, zobaczę co jutro okulistka powie. Ola już duża co można było wywalczyć ćwiczeniami i zaklejaniem oka zrobiliśmy. Współpracuje przy badaniu.Jak będę potrzebować to zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.10.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Wal smiało. Może i duża ale jeszcze dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 27.10.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Wal smiało. Może i duża ale jeszcze dziecko No pewnie że dziecko, czasami pyskate ale dziecko:lol2: Będę pamiętać ,dzięki kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.10.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pa Melisko. Przesuń się trochę bo Ja tez nadciagam Pa laski. Może jeszcze zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 27.10.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Mmelisko śpij dobrze:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 27.10.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 To ja się też pożegnam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.10.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Planowałam do wanny ale skoro tak kusisz tym łózkiem to nie odmówię. Mi mąz zupełnie nie przeszkadza. Jakos sie upchniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.10.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pa Haniu Beciu a Ty gdzie ? Pewnie juz padła z twarzą w miodzie z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.10.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.10.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Z okazji setnych urodzin, życzę naszej kochanej Moni, wszystkiego co najlepsze.Pomyślności wszelakiej, szczęścia i uśmiechu, pogody ducha, miłości i zrozumienia. http://www.gim4.sanok.biz/news/2011_2012/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Dziewuszki....padłam wczoraj twarzą w miodzie z cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts