Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Anula a za co nas przepraszasz, rozumiemy to przecież, i bardzo Cię wspieramy.

A szkoła to mam wrażenie czasami że jakaś dzungla. W podstawówce też mieliśmy problem z damskim bokserem i Olą, sprawa skończyła się na policji. Gówniarz i jego tatuś co to nas przyjmował przez bramę jak przyjechaliśmy normalnie sprawę załatwić ,powiedział że z nami gadać nie będzie od tego są odpowiednie instytucje. No to poszliśmy do odpowiedniej instytucji i dostał kuratora. Jestem zdania że takich rzeczy nie należy odpuszczać.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Asiu ee tam cała Ja...

Nie przesadzajmy..

Jest mi głupio, ze to forum o wnętrzach, budowach a nawet durnym pitu pitu a Ja Was zanudzam swoimi problemami.

Powinno tu być wesoło, z jajem, oplutymi monitorami a zrobiło sie jak w prosektorium :(

Nie po to powstał VIP zeby teraz smęcić...

Dziś mam odrobineczkę wolnego bo mąz sie zlitował i robi lekcje z jedna a Ja z drugą uczę się do .....tadam tadam..... klasówki z czasowników.

Napisałam jej test i pisze.

A zapomniałam Was rozbawić pewna akcją.

Klasa integracyjna, nauczyciel od przyrody nieobecny więc dzieciaki szaleja ze szczęścia.

Wice nie wytrzymała tego spokoju no bo jak to ???? Tylko po jednej klasówce dziennie i codziennie ????

Przyszła wczoraj do klasy i zakomunikowała dzieciom, że skoro nie ma Pani to ona sama im zrobi klasówkę.

:bash::bash::bash:

Uczyłam się z Zuzką do 15 po północy bo temat obszerny i w sumie trudny. Sporo pojęć, zrobiłam prezentację w necie, zeby dziecko kumało o czym mówi....

Na wpółprzytomna i z odruchami wymiotnymi poleciała do szkoły bo pierwsza klasówka.

Odbieram ją ze szkoły i pytam jak jej poszło...

Odpowiedź : nie było klasówki !

Dla autystyka najwazniejszy jest schemat, porzadek, stały rytm.

Moje nie są az tak dosłowne i sztywne jak pewiem chłopiec w klasie Julki.

dla niego co powiedziane to święte.

Dostaje histerii bo ktoś nie powiedział dzień dobry czy przepraszam a przecież mama go uczyła i tak trzeba.

Nie wyobrazam sobie jego reakcji po tym jak uczył się do klasówki, która zapowiedziała Pani dyrektor a w efekcie jej nie było....

Jak tak mozna ?

Niepotrzebny stres....

Nawet mi się nie chce komentować...

Ania...toż my wszystkie tu się wyżalamy....mam nadzieję, że choć słowem się wspieramy, no bo jak inaczej możemy???:hug:

Jak jest dobrze, to się śmiejemy, jak coś się dzieje, to i wyżalić się trzeba!

Aniu,trzymam kciuki ,żeby zamiana się udała i wyszła Wam na zdrowie:hug:

Nie wiem czy Cię to pocieszy ale spadek formy to wina Judy i orkanu,który właśnie gdzieś się tworzy na atlantyku i idzie ku nam(no prawie).

Mnie też dzisiaj deprecha docisnęła,zmarnowany dzień,nic pożytecznego nie zrobiłam.

U Fifa w klasie też jest taki gnojek a Pani mówi,że nie ma narzędzi:bash:uwaga,jedynka,dywanik u dyrektora,wizyta u pedagoga to wszystko nie robi na tej patologi wrażenia.

Na wywiadówce zapewniano mnie ,że Filip już się zaadoptował...powiedziałam,że bardzo mnie to martwi bo to może oznaczać obniżoną ocenę z zachowania.

Też nadal jestem przerażona tą szkołą.