Hanka126 29.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Anula a za co nas przepraszasz, rozumiemy to przecież, i bardzo Cię wspieramy. A szkoła to mam wrażenie czasami że jakaś dzungla. W podstawówce też mieliśmy problem z damskim bokserem i Olą, sprawa skończyła się na policji. Gówniarz i jego tatuś co to nas przyjmował przez bramę jak przyjechaliśmy normalnie sprawę załatwić ,powiedział że z nami gadać nie będzie od tego są odpowiednie instytucje. No to poszliśmy do odpowiedniej instytucji i dostał kuratora. Jestem zdania że takich rzeczy nie należy odpuszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Asiu ee tam cała Ja... Nie przesadzajmy.. Jest mi głupio, ze to forum o wnętrzach, budowach a nawet durnym pitu pitu a Ja Was zanudzam swoimi problemami. Powinno tu być wesoło, z jajem, oplutymi monitorami a zrobiło sie jak w prosektorium Nie po to powstał VIP zeby teraz smęcić... Dziś mam odrobineczkę wolnego bo mąz sie zlitował i robi lekcje z jedna a Ja z drugą uczę się do .....tadam tadam..... klasówki z czasowników. Napisałam jej test i pisze. A zapomniałam Was rozbawić pewna akcją. Klasa integracyjna, nauczyciel od przyrody nieobecny więc dzieciaki szaleja ze szczęścia. Wice nie wytrzymała tego spokoju no bo jak to ???? Tylko po jednej klasówce dziennie i codziennie ???? Przyszła wczoraj do klasy i zakomunikowała dzieciom, że skoro nie ma Pani to ona sama im zrobi klasówkę. :bash: Uczyłam się z Zuzką do 15 po północy bo temat obszerny i w sumie trudny. Sporo pojęć, zrobiłam prezentację w necie, zeby dziecko kumało o czym mówi.... Na wpółprzytomna i z odruchami wymiotnymi poleciała do szkoły bo pierwsza klasówka. Odbieram ją ze szkoły i pytam jak jej poszło... Odpowiedź : nie było klasówki ! Dla autystyka najwazniejszy jest schemat, porzadek, stały rytm. Moje nie są az tak dosłowne i sztywne jak pewiem chłopiec w klasie Julki. dla niego co powiedziane to święte. Dostaje histerii bo ktoś nie powiedział dzień dobry czy przepraszam a przecież mama go uczyła i tak trzeba. Nie wyobrazam sobie jego reakcji po tym jak uczył się do klasówki, która zapowiedziała Pani dyrektor a w efekcie jej nie było.... Jak tak mozna ? Niepotrzebny stres.... Nawet mi się nie chce komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 I to jest szkoła integracyjna....chyba w nazwie tylko:bash: szkoda słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ania...toż my wszystkie tu się wyżalamy....mam nadzieję, że choć słowem się wspieramy, no bo jak inaczej możemy??? Jak jest dobrze, to się śmiejemy, jak coś się dzieje, to i wyżalić się trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jestem na granicy tolerancji tego co sie tam dzieje!Jeszcze kilka akcji i normalnie spalę ten pierdolnik. Gotowa jestem przetrzymać je w domu do czasu załatwienia nowej szkoły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 29.10.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Czyli szkoła integracyjna tylko z nazwy i dla kasy. A kiedy masz rozmowę w tej nowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jestem umówiona na środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.10.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Aniu,trzymam kciuki ,żeby zamiana się udała i wyszła Wam na zdrowie:hug: Nie wiem czy Cię to pocieszy ale spadek formy to wina Judy i orkanu,który właśnie gdzieś się tworzy na atlantyku i idzie ku nam(no prawie).Mnie też dzisiaj deprecha docisnęła,zmarnowany dzień,nic pożytecznego nie zrobiłam. U Fifa w klasie też jest taki gnojek a Pani mówi,że nie ma narzędzi:bash:uwaga,jedynka,dywanik u dyrektora,wizyta u pedagoga to wszystko nie robi na tej patologi wrażenia. Na wywiadówce zapewniano mnie ,że Filip już się zaadoptował...powiedziałam,że bardzo mnie to martwi bo to może oznaczać obniżoną ocenę z zachowania. Też nadal jestem przerażona tą szkołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Asiu, Ja juz olewam oceny bo przy takim tempie nie da sie wypracować niczego porządnego.Gonimy i na drugi dzień zapominamy bo kolejne klasówki, które przeciez trzeba zaliczyć...jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.10.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dziewczynki kochane...ja już dzisiaj się pożegnam....mam nadzieję, ze jutro będzie lepszy świat! Do jutra...trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.10.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja też idę spać bo ledwo widzę na oczy i gęba ziewa. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 29.10.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Tulam Was Dziewczyny!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.10.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Hi co tam dziewczyny ? u nas zimno i buro - ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.10.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 a i dostałam właśnie maile że dostanę dzisiaj lustro z west to na pasku co zamawiał miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.10.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 melisko a gdzie zamawiałaś noże? szkoda dzieciaczka, mój powolutku wychodzi z choróbska - dzisiaj przespał całą noc bez gorączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 i jeszcze pokaż jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.10.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 poszłam już pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam dziewuszki:DA ja już w garach....leczo już mam zrobione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.10.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Mmelisko....zaraz ci przepis tutaj ulepię....prosty i łatwy http://img593.imageshack.us/img593/8083/ig69.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts