Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja podgryzam, co mi wpadnie w łapy, przed chwilką ugotowałam rosół na jutro, łyka wzięłam, coby sprawdzić czy da się jeść.

Sorki, że się nie udzielam za mocno, ale ostatnio spędzam czas w szpitalu na Wawelskiej.

Kurcze... jest dobrze. Mam tak cholernie dzielnego Tatę. Jestem z niego wypier@%#$ dumna.

Sorki, że się nie udzielam za mocno, ale ostatnio spędzam czas w szpitalu na Wawelskiej.

Kurcze... jest dobrze. Mam tak cholernie dzielnego Tatę. Jestem z niego wypier@%#$ dumna.

Super!! Cieszę się bardzo!! Powiedz mu, że same najfajniejsze i najpiękniejsze laski kciuki za niego trzymają i buziaki mu przesyłają!!! :hug:

Ja zaprosiłam moich rodziców jutro na obiad po cmentarzu, ja ugotuję ryż :lol:

Moja Mama ugotuje mi potrawę chińską słodko-kwaśną :rotfl:

Zakupiłam składniki, ale moja Mama zrobi to lepiej :razz:

Buziaki, spokojnego, bezkorkowego weekendu Wam życzę!!! :hug:

Dobry wieczór :)

zniknęłam nagle, bo komp się zepsuł i prawie 2 tyg byłam bez :(

wesele i po weselu już :) było świetnie :) teraz pora zejść na ziemię :D koniec tematów ślubno weselnych w domu :)

poza tym choruszek ze mnie się stał :( dziś też nigdzie nie wychodziłam z domu , pół dnia w łóżku spędziłam - na szczęście jutro wolne więc też będę dochodzić do siebie :)

Pozdrawiam :bye:

Witam Piękne Panie : )

Uf... przycupnęłam po maratonie szpitalno-budowlano-chryzantemowym.

Mmeliska - toż to jakieś horrory opowiadasz, myślałam, że Skandynawia przyjazna jest a okazuje się, że gorzej niż w Dojczlandzie...

Obejrzałam sobie Twój domek (mamy tę samą panią architekt) - wygląda rewelacyjnie, schody mjót malyna... Dzieje się coś teraz na budowie? Dawno fotek nowych nie wstawiałaś a z racji dość podobnej bryły ciekawa jestem Waszych postępów : )

Dobrze, że lukarnę zlikwidowaliście ; )

Edytowane przez Monika m&m