bogumil 02.11.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A widzisz, jak człowiek w tym nie siedzi i nie potrzebuje, to nie wie....jak potrzeba to trzeba się dobrze rozejrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Cześć Bastki to dobrze że maluch parę dni w domku posiedzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A u nas dzisiaj pogoda do du...py! Więc nawet na spacer z dzieciakami swoimi się nie wybraliśmy, za to jedliśmy i kawkowaliśmy do bólu:D I znowu ,w pasie cisną spodnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Pewnie, że lepiej niech Oli posiedzi trochę w domku, dobrze się wykuruje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A widzisz, jak człowiek w tym nie siedzi i nie potrzebuje, to nie wie....jak potrzeba to trzeba się dobrze rozejrzeć! Ty wiesz że dopiero Olcia w sklepi mamę oświeciła że nie zamienię palników i że musi być tak jak wyprodukowali a dla mnie to ważne bo z boku kuchenki pod kątem 90 stopni mam ociekacz od zlewu. A przyzwyczajenie to druga natura człowieka. Ale wyleczyłam się dzisiaj z żelazka z bazą pary niewygodne, lekkie kupię nowe takie jak miałam super ciężkie i kosztuje połowę tego systemowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 w nagrodę za okna zrobiłam sobie Malibu tzn podróbę co się zwie Canari, dolałam też spirytusu do mojej nalewki z pigwy bo jakaś słodka i za słaba mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 no u nas rano było ok po południu były przejściowe opady, no yaha ... jak okna pomyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 w nagrodę za okna zrobiłam sobie Malibu tzn podróbę co się zwie Canari, dolałam też spirytusu do mojej nalewki z pigwy bo jakaś słodka i za słaba mi się wydaje. Bastki a może ta nalewka to tylko z pozoru taka słaba a swoją moc po czasie wykazuje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Haniu, szukaj dobrej, a ja potem podpatrzę Gosiu, a ja dopiero z m wypiłam po pół piwa! Tak mi się dzisiaj chce pić, że niczym nie mogę się zaspokoić Ale chyba na tym się nie skończy, bo .....też mi się coś należy:lol2: więc zaraz muszę zajrzeć co ja tam mam....sama nie wiem co mi się chce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mam taka nadzieje Haniu bo albo ja nie czuję już nic albo za mało spirytusu a za dużo soku z pigwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Hej dziewczyny! 7 godzin myłam podłogi dzisiaj, jak skończyłam to myłam od nowa i tak przez 7 godzin - domywam podłogi po ekipie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Hej dziewczyny! 7 godzin myłam podłogi dzisiaj, jak skończyłam to myłam od nowa i tak przez 7 godzin - domywam podłogi po ekipie... Żyjesz biedaku? Ale już takie czyste czyste czy z pierwszego brudu umyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Hej Karramciu....jak ja czekam na te twoje podłogi.....wkleisz foteczkę, co? jak już będziesz mogła oczywiście...ten marmurek tak mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Karamciu to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Gosiu, ja mam tak z nalewką wiśniówką moją...najpierw nie leję dużo spirytusu, bo wydaje mi się za mocne, a im więcej ubywa mi wiśniówki, tym słabsza jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Karram jeszcze dużo godzin spędzisz przy myciu podłogi A ja dzisiaj jeszcze wyskoczyłam do centrum handlowego kupić młodemu buty na zimę i masakra jakaś nic nie ma wszystkie ładne to dla dziewczynek a dla chłopców to bida... na wielkich traperach, sztywne i brzydkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A gdzie Anna Maria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Anna Maria....może na cmentarz wybyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Pewnie dzieci oporządza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja wam powiem, że takiego mam nerwa na te moje komody, że nie wiem! Czy w tym kraju nic nie można zrobić bez nerwów? No na raty mi wożą...kurde, jak by to było Bóg wie co:bash: Już bym wszystko porobiła za jednym zamachem, poukładała, posprzątała i z głowy...nie! nie można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts