Karram 02.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mari - są już moje vivesy (nie mam zdjęć - nie bić!) i są PIĘKNE!!! pytam M w zeszły poniedziałek czy przyszły moje płytki a on - słuchaj coś przyszło, ale jakieś te Twoje płytki stare są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 toż my też nie pijemy, my się czasami delektujemy przecież Beatka dobrze mówi polać jej:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A Ja moja dzieciarnię, juz całkiem przerzuciłam na śniegowce. Nic się z tym nie dzieje. Wygodne. Każda skarpetka wejdzie. Cenowo rewelacja. Jak pomyślę o tegorocznych poszukiwaniach to az mi się słabo robi. Starsze pewnie wejdą w zeszłoroczne bo noga im wolno rośnie ale maluchy !!!! 2 - 3 numery rocznie...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A bastki zapodała temat świąt i wlazłam na dekoracje świąteczne....to już niedługo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale żeś zapodała temat Haniu ... Białych od hu ale żeby miały duży palnik z lewej to juz problem. a może przyjmiesz w darze, kuchenkę taka jak mam Ja i Becia ? Oddamy Ci z wielka ochotą. Będziesz miała w sumie 8 palników No wiem wiem już się zorientowałam z tymi palnikami to jazda . Ale gdzie ja je wsadzę te wasze 2 kuchenki? Aż taką fanką gotowanie nie jestem:lol2: A poza tym coś mi się o uszy obiło że one coś nie teges z rozstawem palników:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mari - są już moje vivesy (nie mam zdjęć - nie bić!) i są PIĘKNE!!! pytam M w zeszły poniedziałek czy przyszły moje płytki a on - słuchaj coś przyszło, ale jakieś te Twoje płytki stare są... A czy przypadkiem nie wpadł na pomysła, zeby wymienic je za złotówkę na tablicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jak pomyślę o tegorocznych poszukiwaniach to az mi się słabo robi. Starsze pewnie wejdą w zeszłoroczne bo noga im wolno rośnie ale maluchy !!!! 2 - 3 numery rocznie...masakra Mam to samo, przez ich buty pójdę z torbami:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A czy przypadkiem nie wpadł na pomysła, zeby wymienic je za złotówkę na tablicy ? nawet nie, ale jak znajomi będą pytać skąd je mam to powiem, że z rozbiórki z kościoła obok:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja już temat kupowania butów co 3 m-ce mam za sobą noga już nie rośnie. Ale za to rosną wymagania:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Haniu to tak jaku mnie:D A moja teraz ma w styczniu studniówkę....to dopiero kreacje się zaczną, już mi zapowiedziała, że sukienka i buty, i na wpłatę za siebie i partnera:lol2: pójdę z torbami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Przekopałam szafkę. Ale z nas menele ! Nie ma nic dla ludzi. Same łiskacze, burbony, i likiery. Obrazony wychodzi na zakupy. Powiedział, ze zakupi limonki. Będzie co pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja za rok mam bal gimnazjalny i moje dziecko zapowiedziało że żadnej kiecki nie założy:lol2::lol2:Nie wiem co gorsze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 02.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja za rok mam bal gimnazjalny i moje dziecko zapowiedziało że żadnej kiecki nie założy:lol2::lol2:Nie wiem co gorsze:lol2::lol2: idzie na golasa???????? tanio będzie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 idzie na golasa???????? tanio będzie:wiggle: Jak ją znam to w rurkach, glanach i bluzie w jedynie słusznym czarnym kolorze:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 a Ja walę sobie z gwinta Advocata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 a Ja walę sobie z gwinta Advocata Ale czemu ach czemu z gwinta? Kieliszki dziecka wytłukły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Moje, o ile wyrażą chęc pójcia gdzies, to wystartuja w kieckach z worków po ziemniakach i tez będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Aniu, adwokat też git:DA moja została królową balu na balu gimnazjalnym:yes:Młodzież głosowała sama:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale czemu ach czemu z gwinta? Kieliszki dziecka wytłukły ? Naplute czyli moje...kumasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Kumam. kumam, nikt nie podpije:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts