Hanka126 02.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Beatko a czy Ty wiesz kochana że Ania mi twoją płytę z palnikami sprezentowała ?:lol2: Cieszysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ooooo...nie doczytałam...ale ZGADZAM SIĘ i sama ci ją wyślę ale tak się zastanawiam, czy to dobry pomysł...bo wyszłoby że cię nie lubię, a przecież cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Idę zapalić z advocatem bo cięzki gościu...az mnie mdli od jego słodyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ooooo...nie doczytałam...ale ZGADZAM SIĘ i sama ci ją wyślę ale tak się zastanawiam, czy to dobry pomysł...bo wyszłoby że cię nie lubię, a przecież cię lubię Tak, zwłaszcza że ja z palnikami mam w porządku to piekarnik się na mnie wypiął Myślę że mnie chce odchudzić na siłę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jakby co to wspomożemy Cię bidulo głodująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No przy moich palnikach byś się odchudziła...bo gotowanie to sama przyjemność Choć na codzień nie jest źle, to wkurza mnie tylko jak jest impra albo święta:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie uwierzycie co się stało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jakby co to wspomożemy Cię bidulo głodująca Ale ciastem, dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Mmelisko, jak to podebrał??? co on nie rozumie, że tu ważne sprawy i ty musisz mieć laptopa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie uwierzycie co się stało ! Co? Może uwierzymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dawaj Ania......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Obrażony zaczął się szykowac do sklepu. Starsze zaczęły wyć, że się mnie boją i chcą iść z nim ( czego się nie robi, żeby zakupić tygodniowy zapas Knopersów) No to z łaską się zgodził. Zaczęły się ubierac to wyskoczył Michał, że będzie smutny i będzie płakał i też chce iśc. Tatuś z łaską się zgodził. Jak to zobaczyła Ola, zaczęła krzyczęć Ola też, Ola też i zaczęła zakładac buty. Efekt taki, że zostałam w domu sama. Boję się....jaka cisza !!! :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Obrażony zaczął się szykowac do sklepu. Starsze zaczęły wyć, że się mnie boją i chcą iść z nim ( czego się nie robi, żeby zakupić tygodniowy zapas Knopersów) No to z łaską się zgodził. Zaczęły się ubierac to wyskoczył Michał, że będzie smutny i będzie płakał i też chce iśc. Tatuś z łaską się zgodził. Jak to zobaczyła Ola, zaczęła krzyczęć Ola też, Ola też i zaczęła zakładac buty. Efekt taki, że zostałam w domu sama. Boję się....jaka cisza !!! :jawdrop: To ciesz się Albo szybciutko się ubierz i pryśnij na samotny spacer:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Cos Ty Haniu. Tak po pijaku ? Już mi w głowe poszło Znając siebie i dzieci, to za 5 minut, będę stała w oknie i nerwowo liczyła nadchodzace sztuki. On nigdy ich nie zabiera a juz napewno nie w pełnym składzie. Boje się bo wiem co wyprawiają i wiem, ze on ich nie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Anka....a czemu się ciebie boją??? czyżbyś obaliła całego adwokata???:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale przynajmniej zobaczy jak to jest. A dzieci sobie poradzą A szanowny małżonek to w końcu może zacznie ogarniać swoje dzieci:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Anka....a czemu się ciebie boją??? czyżbyś obaliła całego adwokata???:rotfl::rotfl: Moje dzieci mają wybitny talent do dorabiania sobie ideologii. Jak czegos potrzebują, czegoś chca to wiedzą gdzie uderzyć. Jakoś mnie nie naciagaja na zakupach...Próbuja ale wiedzą, ze jestem twarda i nie ustepuję. Z tatusiem to jest tak, ze jedno odwraca jego uwagę, drugie usiłuje cos zrzucac z półek a w tym czasie 2 wrzuca wszystko do koszyka i przykrywa zakupami priorytetowymi. Przy kasie robia mega zamieszania i ciężko ogarnąc co kasjerka juz pikneła. Dopiero przy rachunku jest olśnienie, że cos jakos dziwnie wyszło...patrzymy a tam same piardensy. Rzucamy wzrokiem na mafie i agenciaka, który to wszystko wepchnął do koszyka a tu nagle ...sami niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Dobrzy są:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 02.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No nie zginą ,ale mają patent:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No i co ??? Trzepnęło mnie. Mam ciężkie powieki, główka jakaś jakby cięższa i widze przez mgiełkę.... To przez Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts