marimag 02.11.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 I Ja też nie nadanżam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja też....żeby nie było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A co do nocnych strojów...ja mogę nago ale skarpetki na nogach muszą być o tej porze roku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ja tylko odświeżam co by być na bieżąco, ale już jednym okiem widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ania to ja jestem ciekawa dalszej twojej rozmowy z dzieciem co odpowiedzialas wtedy? :rotfl: Wasza wysokość, pora na drugie sniadanie... I wiesz, ze poszła... Z ręcznikiem i badylem ale poszła. A niech ma dziecko ambicje. Tylko czemu płeć tez zmieniła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Fajnie, że nie jestem z tym sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A co do nocnych strojów...ja mogę nago ale skarpetki na nogach muszą być o tej porze roku:rotfl: Matko i córko... Juz to widzę :rotfl::rotfl: Narodziła nam się nowa królowa designu siermiężnego :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To jakies chore Meliso.A dajcie spokój z tą zagranicą.Strach żyć bo jak nie zabiora Ci dzieci to jakis palant powystrzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.11.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ola wysoko aspiruje. Moja tylko chce być księżniczką. Może się załapie jak książę George dorośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Aniu...jak bony dyny....i to skarpetki nie byle jakie....albo z wełenki albo frotte:lol2: Mogę być tą królową...niech ci będzie! Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ja w domu mam Mesiego i Lebrona Jemesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 o bosze, ja bym nie zasnęła w skarpetach muszę mieć gołe stopy i nie przykryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale do skarpetek nic nie mam. Wyobraziłam sobie taką chuda blada dupinę, jak pomyka na golasa ale w skarpetkach wełnianych i grubych jak buty eskimosów. No trend! Wyprzedzasz epoke Beciu. Społeczeństwo nie jest jeszcze na to gotowe :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja stopy muszę mieć ubrane a reszty nie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 mam jeszcze taka schizę przed zaśnięciem, że muszę powyginać wszystkie palce u rąk tzn tak postrzelać kośćmi i trawa to tak ok 5 minut, jak tego nie zrobię to nie śpię :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ja w domu mam Mesiego i Lebrona Jemesa Jak tak dalej pójdzie to będziemy mogły otworzyć całkiem niezły i doskonale wyposazony w celebrytów...psychiatryk ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 A ja stopy muszę mieć ubrane a reszty nie:wiggle: To może wreszcie zgól to futro z pleców i wtedy zobaczysz jak to jest :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.11.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 chuda blada dupinę?????????? no wiesz????????? Ja mam dupkę jak Pamelka i .........tylko nie bladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.11.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 dziewczyny... jednego razu, moj sie do mnie dobiera i ten teges.... no i juz w trakcie calej akcji patrze a ja w tych skarpetkach... no musialam je zdjac bo mnie cholery dekoncentrowaly:rotfl:teraz ubieram je jak mam pewniaka ze moj spi..badz po akcji :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.11.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 ooooo z tym breiwikiem to wiesz... kurde dopial swego, jego partia w tym roku wygrala wybory i ponoc maja sie powoli brac za tych pomazancow... nie dziwie sie jego zachowaniu, ale nie rozumiem dlaczego dzieci no co ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts