marimag 03.11.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak dla mnie zdycydowanie 2 ale pokazałabys łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak dla mnie zdycydowanie 2 ale pokazałabys łóżko http://sklep.meblonowak.com.pl/pl/sypialnie/180-sypialnia-impero.html o kolory się martwię, ale może przemaluję na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 nowszych nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 O cholercia. Do tego łózka nie pasuje ani pierwsza ani druga szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 no wiem..... ale skrobię w dno skarbonki:bash: muszę coś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mari, ale może przemaluję Hemnesa na biało i obleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 kolejny dylemat - sofa do gabinetu, ma być mała, rozkładana i oczywiście wersja ekonomiczna, spać tam będą goście w weekendy, których mam już listę gotową, do marca wypełnioną do wyboru nowa: i śpi się na gąbce, na ziemi, cena 399 zł z ikei lub używka za 500 zł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 03.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Hej Karram, jeżeli meble za jakiś czas do wymiany, to wzięłabym tylko białą szafę. Pierwsza sofa bardziej mi się podoba - prosta i do gabinetu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 http://img10.imageshack.us/img10/739/0m3n.jpg Aniu, czyżby to o mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A Ja walne z innej beczki.Skoro to gabinet to po co go teraz urzadzać ?Wydaj kaske na najwazniejsze pomieszczenia a potem, powolutku będziesz robiła inne.Znam tę kanape co to sie spi na glebie.Tanio..fakt ale czym to się różni od spania na materacu ? Kupiłabym jednak cos porzadniejszego.Wydaje mi się, ze nie mozna kupowac wszystkiego do wymiany bo tym sposobem i za 100 lat nie skończycie wymiany starego na nowe.Postaw na to co Ci najbardziej potrzebne a dopiero potem, reszta.Gościa moga sie chyba na jakis czas, wstrzymac z nocowaniem, co ?Wasza sypielnia i pokoje dzieci są najwazniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tak samo myślę i ja...jak zostawiłam bo wymienię....to do dzisiaj stoi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 http://img10.imageshack.us/img10/739/0m3n.jpg Aniu, czyżby to o mnie??? Jestem pewna, że i takie zdjęcia posiadasz. I z wiosennymi pakami i z tulipanami i ze stokrotkami i ze stokrotkami bez płatków i z bzami ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 I z magnolią aaaa.....i jesienne też mam...przecież z psem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Z psem jak lezy w liściach, z psem jak lezy obok grzybów, jak lezysz i Ty i pies, jak wszystko psu lezy, jak lezysz na psie, jak pies lezy obok lezaka itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 no nie wiem dziewczyny... goście to ważna rzecz bo to nie upierdliwa rodzina tylko bliscy przyjaciele:) m.in. po to też kupiliśmy dom, żeby nasi przyjaciele mogli siedzieć, wino pić do 2giej nad ranem (a ich dzieci już spać) i spokojnie przenocować:yessama przyjemnioza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No aż takich fotek to nie mam ....ale mam dużo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Pierwsze słyszę, zeby ktos kupił chałupę do picia wina ... :jawdrop: No może Paris Hilton i celebryci z Beverly Hills.... Skoro to przyjaciele to z całą pewnością zrozumieją, ze nie pora na takie impry. A może na parapetówkę coś Wam kupią. Niech serdeczna przyjaciółka podsunie dyskretnie pomysła i zorganizuje zbiórkę. Jak maja przynosić duperele to niech kupią cos porządnego z czego w sumie, sami będą korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Karramciu...jak dasz radę z budżetem to jasne, że kupuj.....ja też lubię takie posiadówki do nocy przy winku....Ania wina nie lubi, więc nie zrozumie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jak huknę ! Ja nie o tym. Podchodzę praktycznie ale jednak to kasa. Szkoda na rzeczy do wywalenia. Ja przynajmniej tak mam. Wole długo nic ale uzbierac na cos pożądnego niż tak cykać. Gdzie Basiula ? Może ona się wypowie, jako matka - pomysłodawczyni wielu rozwiązań a tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ale to problem jest - serio, przyjaciele, znajomi chcą posiedzieć, pogadać, podegustować (wszystkiego) a wszyscy już dzieciaci są więc jak z dziećmi to się zmywają o 8mej, a tak to do 2giej impreza trwa:wiggle:a przyjaciółka ma mi kupić stolik do salonu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts