bogumil 03.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Dziewczyny...piosenka ciężka jak cholera...ale fajnie zaśpiewana:D Dzięki:hug: Aniu...ja nie na chlanie tylko....na trawkę...pamiętasz??? świeżo skoszoną Haniu, może coś ci zaszkodziło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Patrzcie jak Filip Hanka szybciutko wyskoczył z konopi :lol2: Czujnik macie jakiś czy co ? Nie dosypał tylko wypoczęta jesteś. Przynajmniej psychicznie. Dla mnie to więcej niz relaks fizyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Dziewczyny...piosenka ciężka jak cholera...ale fajnie zaśpiewana:D Dzięki:hug: Aniu...ja nie na chlanie tylko....na trawkę...pamiętasz??? świeżo skoszoną Haniu, może coś ci zaszkodziło??? A naogladała się seksa w wielkim mieście to i speeda dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ta na pewno chyba moje poczucie obowiązku dało mi w łeb jak rano popatrzyłam przez okno:lol2: Ale tydzień będę miała w miarę luźny bo chłopina wyjeźdza a Olcia mniej kłopotliwa z obiadami a w piątek to i ona wyjeźdza na wycieczką. A tostera nie strugamy tylko jutro go zanabędę w Jankach jak kuchenkę pojadę wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Aniu - mały ma sie w sumie nieźle, przedszkole mu służy, ostatnio jakaś mama mnie zaczepiła jak z nim byłam na terapii i mi powiedziała, że tak wg niej to coś w nim puściło, i że chyba się dobrze czuje wśród nas, to trudno jej określić, ale tak mu się przygląda czasami (bo te same pory zajęć mamy od roku) i jakaś zmiana w nim nastąpiła i nie chodzi o rozwój intelektualny, społeczny itd tylko o jego samopoczucie wśród ludzijak dla mnie to nieustająco fajny jest aczkolwiek swoimi tekstami zwala wszystkich z nóg:lol2: wiesz pewnie o co chodzi, o pewną dosłowność, sztywność rozumienia, która w przypadku 3-4 latka jest przezabawna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A naogladała się seksa w wielkim mieście to i speeda dostała A wiesz, że coś w tym musi być:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A wiesz, że coś w tym musi być:lol2: Wiem! Od razu jakaś irracjonalna swiezośc w kroku, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Patrzcie jak Filip Hanka szybciutko wyskoczył z konopi :lol2: Czujnik macie jakiś czy co ? Nie dosypał tylko wypoczęta jesteś. Przynajmniej psychicznie. Dla mnie to więcej niz rela To Twoje fluidy mnie ściągnęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Karramciu, u nas nie ma takiej dosłowności i sztywności ( na szczęście). Jest to cos okropnego! Ciężko żyć i rozmawiać, trzeba sie pilnować bo odstępstwa wywołują histerię albo nerwy. W klasie starszych jest taki chłopiec. Matko Bosko ! Oszalałabym. Wszystkiego się czepia. A z zabawnych historii to mam kilka ale dotyczą....Michała. Otóż... Gdy był mały, uczyłam go pić z "dorosłego" kubka. Mówię synku...powolutku, ostroznie, wciagaj to co tam pływa ale pamietaj trzymaj za ucho. Michał wziął kubek w rękę a druga złapał się za ucho i tak pił powolutku bo mamusia kazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A wiesz, że myslałam o Tobie INTENSYWNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 03.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Karramciu, u nas nie ma takiej dosłowności i sztywności ( na szczęście). Jest to cos okropnego! Ciężko żyć i rozmawiać, trzeba sie pilnować bo odstępstwa wywołują histerię albo nerwy. W klasie starszych jest taki chłopiec. Matko Bosko ! Oszalałabym. Wszystkiego się czepia. da się żyć, tylko się trzeba przestawić i nie gadać "głupot" w stylu - jaki ty jesteś słodki chłopiec, chodź tu to Cię schrupię, bo on myśli, że go naprawdę ugryzę spoko:) przestawiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A wiesz, że myslałam o Tobie INTENSYWNIE !!! I widzisz jak podziałało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mam pożar w kuchni... Cholera jasna! Pop cornu mi sie zachciało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ania w porządku? Dałaś radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Już pędzę na ratunek!!! http://www.pic4ever.com/images/2gwb921.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mamy mgłę w mieszkaniu A smród !!! Matko jedyna. Jakby ktos palił opony :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Beciu w tym tempie to Warszawę zajmie Kapelutka nie zgub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A jak dzieciaki była panika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Młodzież już spi więc luzik a starsze ( nadwrażliwe na zapachy) darły się, ze zrobiłam smród i teraz nie będą mogły spać.Puść matka bajke na tę okoliczność.....cwaniaczki jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Każdy powód dobry żeby coś dla siebie utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts