marimag 03.11.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mam w domu spekulantów i jednego konfidenta. Aaaa zapomniałabym...króla Anglii we własnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Melisko Uważajcie, zeby wtym trabancie, cycki Wam się nie pourywały. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ania to nie trabant to na starego jeepa mi wygląda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No Ja własnie w microfali bo gdyby w garnku to ło matko! Gar na złom. Po kiego KAKTUSY piszą 3 - 5 minut ??? Dałam 4 i co ? Węgiel ! Nie mam doświadczenia bo bardzo rzadko robimy. Ostatni raz, to jakieś naście lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A moje dziecko kiedyś robiło sobie ciasto w mikrofali i zapomniała dodać jajka:lol2: smród był przy używaniu kuchenki przez pół roku:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 spokojna twoja rozczochrana, juz my sobie damy rade Pewnie mają sportowe biustonosze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jeep powiadasz .... Niech i tak będzie. Nie zmienia to faktu, ze jak patrze na tę emotkę, to normalnie cycory mnie bolą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 pozniej przerzucimy sie na http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/l014.gif i kanalami zrzecznymi na pewno dotrzemy.... korkow nie bedzie wiec to szybszy srodek lokomocji Tylko będziecie płynąć pod prąd:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 O kochana... To wszystko pikuś. Zaraz po przeprowadzce do naszego świezutkiego mieszkanka, DEBIL jeden ( czytaj Ja) postanowił zrobic ciasto co to się potem zalewa spirytem i przekłada masą krówkową. W przepisie było o gotowaniu puszek z mlekiem skondensowanym. Wstawiłam na wolnym ogniu i poszłam spać. Nastawiłam budzik co by mi zadzwonił jak juz minie odpowiedni czas. Budzik się wziął i wypiął bo wyczerpali się baterie. Obudziłam się a jakże ale przy salwach armatnich i okrzyku mojego mężą... KU....WA MAĆ !!! Wpadlismy do kuchni a tam widok jak bo wybuchu słonia. Jedna puszka dyndała na suficie, przyklejona masą a druga raczyła się wgnieść w kleksa krówkowego na okapie. Mąż nie poszedł do pracy i szorowalismy kuchnie przez 3 dni. Po 4 tygodniach zmagań z masą...poddaliśmy się. Trza było robic remont :bash: Ile Ja się nasłuchałam...ile mi jeszcze przypominał... Mam zakaz gotowania puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 To będziecie pływać w kółko:D Ale chyba Ci załogant zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ty czekasz na Becię a ona pewnie juz wpław z gasnica popierdziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Haniu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 O kochana... To wszystko pikuś. Zaraz po przeprowadzce do naszego świezutkiego mieszkanka, DEBIL jeden ( czytaj Ja) postanowił zrobic ciasto co to się potem zalewa spirytem i przekłada masą krówkową. W przepisie było o gotowaniu puszek z mlekiem skondensowanym. Wstawiłam na wolnym ogniu i poszłam spać. Nastawiłam budzik co by mi zadzwonił jak juz minie odpowiedni czas. Budzik się wziął i wypiął bo wyczerpali się baterie. Obudziłam się a jakże ale przy salwach armatnich i okrzyku mojego mężą... KU....WA MAĆ !!! Wpadlismy do kuchni a tam widok jak bo wybuchu słonia. Jedna puszka dyndała na suficie, przyklejona masą a druga raczyła się wgnieść w kleksa krówkowego na okapie. Mąż nie poszedł do pracy i szorowalismy kuchnie przez 3 dni. Po 4 tygodniach zmagań z masą...poddaliśmy się. Trza było robic remont :bash: Ile Ja się nasłuchałam...ile mi jeszcze przypominał... Mam zakaz gotowania puszek O matko a to przecież się lepi jak cholera:mad: Ale jazda nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie chcę być namolna ale..... obiecałaś foteczki z ogródeczka i domeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nie chcę być namolna ale..... obiecałaś foteczki z ogródeczka i domeczku Obiecałam, ale tak się robotą zajęłam i rodzinę zapędziłam, że zapomniałam:bash::bash: Ale się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Haniu ..LEPI ????To pół biedy.Jakie to tłuste cholerstwo.Stale wyłaziło albo pod wpływem ciepła wypływało.Okap czyściłam patyczkami do uszu.Zdzieralismy tynk z sufitu bo stale nawet po 10 krotnym malowaniu, wyłaziły tłuste plamy.Sprzątalismy w samych majtkach bo wszystko sie do nas przyklejało.Masa była dosłownie wszędzie.Na podłodze nie było nawet cm wolnej przestrzeni.Nie moglismy sobie ugotowac wody na kawkę czy herbatkę.Cyrk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 No już dobrze, dobrze Czekam...cierpliwie Becia to pewnie się zaplatała w troki szlafroka i wije sie przed laptopkiem jak węgorz. Becia, krzycz do Bogusia HELP !!!NOŻYCZKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 W sumie to nie wiem co gorsze. 2 tygodnie po przeprowadzce, remoncik i to taki całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.11.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cześć Gwiazdy!Propo łodki jako srodka transportu,taka anegdotka,brat mojego taty w latach 60-tych został wysłany na delegację z wrocka do szczecina i w skierowaniu było napisane:"należy wybrać najtańszy środek transportu" mój szanowny Wuj nie namyślając się wraz ze swym kolegą zakupił odpowiednią ilość napoi i popłyneli barką...niestety po dopłynięciu na miejsce okazało się ,że już po konferencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts