Hanka126 03.11.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A ja mam patent nie gotuję puszek tylko roztapiam krówki z Milanówka:lol2: Mój mąż uwielbia mazurek z masą kajmakową i twierdzi że to najlepszy mazurek:lol2: Biedny nieświadomy chłopina. Ostatnio go Olka uświadomiła że krem do karpatki robi się z budyniu no i już kolejne ciasto z głowy - nienawidzi budyniu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cześć Gwiazdy! Propo łodki jako srodka transportu,taka anegdotka,brat mojego taty w latach 60-tych został wysłany na delegację z wrocka do szczecina i w skierowaniu było napisane:"należy wybrać najtańszy środek transportu" mój szanowny Wuj nie namyślając się wraz ze swym kolegą zakupił odpowiednią ilość napoi i popłyneli barką...niestety po dopłynięciu na miejsce okazało się ,że już po konferencji... Poważnie ???? :jawdrop: Ale jajca ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Haniu wiem, ze i tak można ale wtedy to Ja początkująca cukiernia byłam. Napisali puszki to kupiłam puszki. Teraz kupuję gotową Dulce de lashe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cześć Gwiazdy! Propo łodki jako srodka transportu,taka anegdotka,brat mojego taty w latach 60-tych został wysłany na delegację z wrocka do szczecina i w skierowaniu było napisane:"należy wybrać najtańszy środek transportu" mój szanowny Wuj nie namyślając się wraz ze swym kolegą zakupił odpowiednią ilość napoi i popłyneli barką...niestety po dopłynięciu na miejsce okazało się ,że już po konferencji... A co było w pracy rozliczyli im tą delegację?:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 a ja paraduje od godz 18 w szlafroku.. po kapieli wypachniona itp,,moj zaczal sie do mnie dobierac to go pogonilam, nie dalo sie slownie wiec zrobilam to czynem.. nie pytajcie jakim:lol2: Haniu ja mojego tez uswiadomilam ze jego ulubione ciasto ma krem z budyniu, cholera nadal ja uwielbia A Ja zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Powiedz, powiedz może się czegoś nauczymy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Mało eleganckie ale skuteczne:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Tak przy mężu ? W biały dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Kochane moje.Pożegnam się na dziś bo głowa zaczyna mnie pobolewać a jutro od samego rana zapiernicz taki, ze głowa mała.W poniedziałki zderzamy sie na zakrętach bo trójka na 8.00Jedynie Miśka mam w miare na luzaku ale bida musi ganiac ze mna zeby odstawić resztę. Do jutra http://www.pic4ever.com/images/putertired.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.11.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Też się żegnam:goodnight: Do jutra:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 :bye: Pa i nie gazuj tego biednego chłopa bo straci przytomność albo Wikingowie Ci go zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.11.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Pa Haniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 04.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Oczywiście jak zwykle w domu nie miałam szans Was czytać Czy Wy wiecie jakie ja mam teraz zaległości!!!! Wychodząc w czwartek z pracy byłam na 803 stronie, wracam dziś i co??????? Naplotłyście jak szalone, siadam do lektury, ale z wielką przyjemnością Pozdrawiam listopadowo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Bulwka ! Miarka sie przebrała ! Żądam !!! Tak ! Żądam, zebys sie rozchorowała na marsjańska odmiane cholery i poszła na zwolnienie! Może wtedy uda Ci się popisac z nami RÓWNOLEGLE !!! Jesteś z nami juz od tak dawna, a Ja wogóle Cię nie znam Proszę mi na coś zapaść i pobyc z nami bo to do dupy nie podobne Witam się przy poniedziałku. Poranek był boski Najpierw zaspaliśmy i wyszło na to że od pobudki dzieciaków do wyjścia jest jedyne 30 minut Zawał to mało powiedziane! Odprowadzenie starszych, wyszykowanie Oli, odwiezienie Michała no i jeszcze zakupy ogarnęłam. Teraz sobie przysiadłam i popijam kawusię...tę z porannego amoku. Miłego dnia wszystkim zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witam się poniedziałkowo:D Pragnę wyjaśnić, że nigdzie i w nic się nie zaplątałam sznurkami szlafroka....poprostu poszłam grzecznie do łóżeczka mego kochanego:D Mmelisko, dziękuję za zabranie mnie do JEEPA, dobra z ciebie koleżanka:hug:......już dłużej galopem nie dałabym rady:hug: cycorów nie pogubiłam i nie pourywało:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Teraz idę z psem na spacerek...w pola:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobrego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.11.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 cześć dziewczyny widziałyście ale pomysł http://i1.pudelekx.pl/114343b20e1883ea3c54e3b54b15160a58412319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 i już muszę lecieć pa miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts