Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

A ja mam patent nie gotuję puszek tylko roztapiam krówki z Milanówka:lol2: Mój mąż uwielbia mazurek z masą kajmakową i twierdzi że to najlepszy mazurek:lol2: Biedny nieświadomy chłopina. Ostatnio go Olka uświadomiła że krem do karpatki robi się z budyniu no i już kolejne ciasto z głowy - nienawidzi budyniu:mad:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Gwiazdy!

Propo łodki jako srodka transportu,taka anegdotka,brat mojego taty w latach 60-tych został wysłany na delegację z wrocka do szczecina i w skierowaniu było napisane:"należy wybrać najtańszy środek transportu" mój szanowny Wuj nie namyślając się wraz ze swym kolegą zakupił odpowiednią ilość napoi i popłyneli barką...niestety po dopłynięciu na miejsce okazało się ,że już po konferencji...

Poważnie ???? :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ale jajca !

:rotfl::rotfl::rotfl:

Cześć Gwiazdy!

Propo łodki jako srodka transportu,taka anegdotka,brat mojego taty w latach 60-tych został wysłany na delegację z wrocka do szczecina i w skierowaniu było napisane:"należy wybrać najtańszy środek transportu" mój szanowny Wuj nie namyślając się wraz ze swym kolegą zakupił odpowiednią ilość napoi i popłyneli barką...niestety po dopłynięciu na miejsce okazało się ,że już po konferencji...

A co było w pracy rozliczyli im tą delegację?:rotfl::rotfl::rotfl:

a ja paraduje od godz 18 w szlafroku.. po kapieli wypachniona itp,,moj zaczal sie do mnie dobierac to go pogonilam, nie dalo sie slownie wiec zrobilam to czynem.. nie pytajcie jakim:lol2: :oops:

Haniu ja mojego tez uswiadomilam ze jego ulubione ciasto ma krem z budyniu, cholera nadal ja uwielbia :rotfl:

A Ja zapytam :D

Kochane moje.

Pożegnam się na dziś bo głowa zaczyna mnie pobolewać a jutro od samego rana zapiernicz taki, ze głowa mała.

W poniedziałki zderzamy sie na zakrętach bo trójka na 8.00

Jedynie Miśka mam w miare na luzaku ale bida musi ganiac ze mna zeby odstawić resztę.

Do jutra

http://www.pic4ever.com/images/putertired.gif

Oczywiście jak zwykle w domu nie miałam szans Was czytać

Czy Wy wiecie jakie ja mam teraz zaległości!!!!

Wychodząc w czwartek z pracy byłam na 803 stronie, wracam dziś i co???????

Naplotłyście jak szalone, siadam do lektury, ale z wielką przyjemnością:)

Pozdrawiam listopadowo:bye:

Bulwka !

Miarka sie przebrała !

Żądam !!!

Tak ! Żądam, zebys sie rozchorowała na marsjańska odmiane cholery i poszła na zwolnienie!

Może wtedy uda Ci się popisac z nami RÓWNOLEGLE !!!

Jesteś z nami juz od tak dawna, a Ja wogóle Cię nie znam :(

Proszę mi na coś zapaść i pobyc z nami bo to do dupy nie podobne :mad:

Witam się przy poniedziałku.

Poranek był boski :)

Najpierw zaspaliśmy i wyszło na to że od pobudki dzieciaków do wyjścia jest jedyne 30 minut :bash:

Zawał to mało powiedziane!

Odprowadzenie starszych, wyszykowanie Oli, odwiezienie Michała no i jeszcze zakupy ogarnęłam.

Teraz sobie przysiadłam i popijam kawusię...tę z porannego amoku.

Miłego dnia wszystkim zyczę :bye:

Witam się poniedziałkowo:D

Pragnę wyjaśnić, że nigdzie i w nic się nie zaplątałam sznurkami szlafroka....poprostu poszłam grzecznie do łóżeczka mego kochanego:D

Mmelisko, dziękuję za zabranie mnie do JEEPA, dobra z ciebie koleżanka:hug:......już dłużej galopem nie dałabym rady:hug: cycorów nie pogubiłam i nie pourywało:rotfl: