bogumil 04.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ania...no opowiadaj !!!! Ze Ola w ogóle narysowała? czy coś cię w nim wzruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ola narysowała to zupełnie sama. Usiadła na podłodze i myk, myk...przyniosła i zaczęła mi opowiadać. Z lewej ta duża to mama Ania Ten mniejszy, lekko w tyle to tata Ojtek A ta malutka to Oja...Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No tak myślałam....wszystko się zgadza:D:D:D Uściskaj Oję od ciotki Beatki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Chyba nieźle biorąc pod uwagę całokształt, nie ? I ile szczegółów.. Te dzieci zwykle nie rysuja szczegółów typu oczy czy uszy itp. Pewnych rzeczy nie dostrzegają A tu proszę bardzo. Wszystko mi wytłumaczyła co ta mama ma. Śośki, usi, nos, buzia, oci, uchi, jąćki, jóśki. Na górze widać, ze mi się dziecko za matematyke bierze :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A ile Hania ma teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 04.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Uściskaj Niunię od ciotki : )) Rysunek zarąbisty... a mama Ania jaka przystojna, wyluzowana a jaki banan na twarzy prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Uwaga a teraz robie test. Zobaczymy czy i dziś pojawi się nasz Filip z konopiami Gdzie jest Hania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) A ile Hania ma teraz ? Cześć Anusia, widzisz a dopiero rano o tym rozmawiałyśmy, Olcia robi Ci postępy nie ma to tamto:wave: A o wiek To chyba nie mnie pytasz?:lol2: Edytowane 4 Listopada 2013 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 O cześc Moniu Dziękuję. Uściskam niunię jak wstanie A banan jest mega. Wychodzi mi ze skroni, taka jestem kurna usmiechnięta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Uwaga a teraz robie test. Zobaczymy czy i dziś pojawi się nasz Filip z konopiami Gdzie jest Hania ??? Mówisz, masz :lol2::lol2: A tak naprawdę to mam dziś takiego lenia jak stąd do Warszawy i z powrotem nicccccc mi się nie chccccce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Cześć Anusia, widzisz a dopiero rano o tym rozmawiałyśmy, Olcia robi Ci postępy nie ma to tamta:wave: A o wiek To chyba nie mnie pytasz?:lol2: Nie uwierzę ! Ty chyba siedzisz po cichu dopóki Cię nie wywołamy bo inaczej to aż nie do uwierzenia :rotfl::rotfl::rotfl: Nie śmiałabym cie pytac o wiek choć juz na YT wiedzą ile masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 test zaliczony :lol2::lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A właśnie że nie, dzemkę sobie walnęłam wstałam i myślę zobaczę co tam słychać, zobaczyłam rysunek Oleńki to i skomentować musiałam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Wiesz jaka jestem z niej dumna ???!!! Mąż ją wykapał i usiłował połozyc do łóżka ale ona nie tato !!! Siukam i siukam i siukam.... Czego szukasz ? Pieśka... Jakiego pieska ? Mniamnika, pupeja, duziego i dzidziusia i Pimpusia.... Nie pójdzie spać jak nie ma całej ekipy w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Haniu...wczoraj się narobiłaś za cały tydzień, teraz luzik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Melisko, moja Ola nie ma jeszcze 5 lat ale widzę potencjał. W dupie tam z nogami. Najwazniejsze , że mam twarz i jakos do człowieka jestem podobna. Może dziecko rysowało z natury ? Jesli tak, to nie spodziewałabym się większej poprawy w rysunkach :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Boże, pamiętam jak moja Ewa układała się do snu....cały pluszowy majdan brała do łóżka, ledwo się mieszcząc sama:lol2::lol2: Tęsknię za tymi czasami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kochana mała psiara:D koniecznie musicie z Nią przyjechać do 3 piesków i do nas przy okazji:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Beciu u nas to samo. W nocy, gdy chodze na obchód i poprawiam towarzystwo to przy Olce, spychacz by sie przydał. Pieski są wszędzie. Małe, duże, jeden pod pachą, drugiego ściska w dłoni, jakies miseczki, obroże, nawet szczotkę podpiernicza z łazienki bo przed snem je czesze. Pada ze szczotką w dłoni ale co tam. Psy wystylizowane jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kochana mała psiara:D koniecznie musicie z Nią przyjechać do 3 piesków i do nas przy okazji:yes::yes: Cos czuję, że Wy to rzeczywiście...przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts