Hanka126 04.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aniu wszystkie Aleksandry takie są do celu dążą uparcie jak sobie coś postanowią to nie ma to tamto a moja Olka do tej pory sypia z: Kuba (miś) Kajamaja (pies)., Kliford (pies) a ma lat 14:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 W sumie to dobra cecha.wiele moga osiagnąć tyle, ze moja oprócz tego jest Koziorożcem !Mam w domu 4 takich artystów!!!4 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Idę rozepchnąć płuca A Monia to gdzie ? Wpada na sekundę, rzuca się jednym postem i znowu przez tydzień cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ooooo tak ! Masz nawet na nich sposoby Puszczasz broń chemiczna i pozamiatane :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pa lulu Daj im popalić. Możesz też zarejestrowac mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 :lol2::lol2: nooo jeszcze mnie dzisiaj ta chemia trzyma:rolleyes: ale jutro zagroze im jak nie pomoga , to osmiele sie urzyc moja bron...i niech lepiej nie pytaja jaka O tak ! Lepiej niech nie pytają a Ty...korek w tyłek. Tylko jakby co, to go w porę wyjmij bo jeszcze zabijesz kogos w tym urzędzie i na TVN 24 będa pokazywać terrorystkę z Polski :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobrej nocki Ja też zaraz spadam bo dziewczynki oddaliły sie po angielsku Ani be, ani me ani pocałujta mnie w dupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 O przepraszam bardzo ja jeszcze jestem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Oooo to przepraszam A Ja się grzecznie i pieknie pożegnam, bo czas do wyrka Jutro dzień rehaba czyli koszmar, sajgon i masakra Nie znoszę tego tempa żeby się wyrobić a potem tego siedzenie bez sensu w poczekalni... No ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 04.11.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Dobranoc:hug: Do jutra:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pa Haneczko Pozdrów Gajowego i zaklinaczke koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.11.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No Ty się żegnasz, a ja się przywitać chciałam (po takim upomnieniu, to już chyba nie mam wyjścia, co? ;P) No to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 No hej !!! Dojrzewałaś jak ser czy jak wino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.11.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jak wino Takie zakręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.11.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aśka, walnę z grubej rury bo już w sumie to trochę sie znamy... Skąd dokładnie nadajesz ? Polska i ślunsk to wiem ale podasz jakiś szczegół ? Jest tu kilka Twoich ziomalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.11.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ślunsk... No w sumie tak. Tyle, że ten dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.11.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 W sumie to dobra cecha. wiele moga osiagnąć tyle, ze moja oprócz tego jest Koziorożcem ! Mam w domu 4 takich artystów!!! 4 !!! A co Ci w Koziorożcach nie pasuje Rysunek Oli cudny, też mam teczkę rysunków siostrzeńca i od czasu do czasu zaglądam - zawsze poprawiają mi humor, a rysunek pod tytułem "Temat dowolny" rozbawia mnie do łez. Miłego dnia Wszystkim życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No właśnie! Co Ci w Koziorożcach nie pasuje Cześć dziewczynki. Pojawiam się i znikam. Dzieci do szkoły a my z mężulem jedziemy popatrzyć na zabawki. A nóż jakieś prezenty uda się kupić. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Asiula Z czyli Wrocek i okolice ? A do Koziorożców to Ja w sumie nie mam nic oby tylko jak najdalej ode mnie Czekam na dalsze prace i cos czuję, ze się zacznie to co u Michała. Mój wybitny syn, wszedł w etap siusiaków. Wszystko to co jest menem musi miec odpowiedniejgo członka bo jak nie to rysunek do kosza Już kupujecie prezenty ? Ale przezorni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A nóż jakieś prezenty uda się kupić. ! Już świątecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts