marimag 05.11.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No to Wy idźcie spać, a ja zostanę w kozie i będę zadanie domowe odrabiać - się orientować w Waszych wątkach http://emotikona.pl/emotikony/pic/2czytaj.gif Ciao... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.11.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja się już żegnam Do jutra:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.11.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A Ja się witam Co tam u Was dziołchy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.11.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cześć Aniu:bye: A jeszcze nic nie słychać, poranny rozruch z kawką Dopiero później się zacznie, ma przyjechać podobno hydraulik ale wczoraj też miał przyjechać A później dentysta Olki. A na razie pięknie świeci słońce i oświetla kurz, trzeba się chyba zabrać za sprzątanie:bash: A co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.11.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cześć Mmelisko:bye:Boże jak ja nie lubię zimy:bash: Pewnie niedługo i u nas się zacznie, ale ja zacznę wstawiać auto do garażu, bo teraz mi się ni chce:) Ale jeszcze bardziej nie będzie mi się chciała skrobać szyb. A mam co skrobać bo auto duże:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.11.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A Ja śpiewam od rana hymn Michał pojechał do przedszkola w patriotycznym nastroju. Gotuję już zupę. Dopijam zimna kawkę. Idę się wsadzić do wanny bo mam dzis spotkanie w szkole i raczej nie wypada jechać z muchami. Co tam jeszcze...... Reszta spraw w tak zwanym międzyczasie Idę palić głupa. Zaraz wracam. Melisko podziwiam Wasz zapał do mieszkania w tym dziwacznym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ania od wczoraj Cię z tym hymnem trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.11.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A mój Van 7 osobowy do dachu bez stołka nie dosięgam a do małych nie należę Boże jak to dobrze że moje dziecko samo rano jeździ gimbusem no i korków u nas nie ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.11.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dobra idę się ogarnąć i dom bo może tym razem ten hydraulik faktycznie przyjedzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ale ja lubię swoje auteczko jest wysoki i nie boi się tak polskich dziur no i bezpieczniejszy:) Ja tez kobieta domowa bo to wożenie i dowożenie dziecia to praca na cały etat. No ale ja mam jedno i od kiedy chodzi do gimnazjum jeździ szkolnym autobusem, ale popołudniu to już taksówka mamina potrzebna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.11.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Macham rąsią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 http://img820.imageshack.us/img820/9773/std3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.11.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Melisko, powodzenia z mocnym postanowieniem wydawania tylko 1 kompletu do zabawy ja co pół roku robię taką akcję, ale po jakimś czasie wszystko mi wisi (biust najbardziej 34 GG/H) Się witam, dzisiaj jestem uziemiona bez samochodu, więc nie na budowie Cała nerwowa jestem co się tam dzieje, bo szalują dziś schody i słupy na zadaszenie na tarasie Ściskam Was z całych sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dżizas, czy wszystkie forumki są takie cycate? Ja jestem D. Klasyczne D. Wśród znajomych raczej "ta z większym biustem", no ale przy Was to normalnie w kompleksy zacznę wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.11.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No. I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.11.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 slusznie ze jak? czyli ze dobrze, zle? No jak źle, jak dobrze? Gorzej natomiast z tymi wątkami Twoimi więcej się ich nie dało naprodukować? Od wczoraj jeszcze w nich tkwię. Wskakuję z jednego na drugi, orientuję się gdzie jestem, a tu od razu już czas przeskoczyć znowu na kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 06.11.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dżizas, czy wszystkie forumki są takie cycate? Ja jestem D. Klasyczne D. Wśród znajomych raczej "ta z większym biustem", no ale przy Was to normalnie w kompleksy zacznę wpadać To co ja mam powiedzieć? u mnie B.... Dopiero w kompleksy można wpaść....:oops: wszystkim tym cycatym i tym bezbiuściastym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 06.11.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 No to mi raźniej, że nie tylko ja "mom, ale mołe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 06.11.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cześć dziewczyny! Zostawiam zdjęcia mojej ulubionej podłogi i łazienki i pędzę dalej! Wszystko brudne, ale myć będę dopiero w sobotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts