alicja5 04.02.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oni mają wszystkie media.Gaz ,prąd,kanalizację.Po mojej stronie identycznie. Tylko u nich jakieś podmokłe tereny,i jak pada to zaraz na działkach wszyscy mają jeziora-bajora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 04.02.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 + czy - Oczywiśtą rzeczą jest że plus:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To nie sprawiedliwe !!! Ile już tam siedzicie ?Kiedy wracacie ? Czy wracacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 04.02.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Śnieg zawitał tu na trzy dni ,zrobił spustoszenie na ulicach:lol2:,Ogłoszono alarm 2 -go stopnia.Dzieciaki nie chodziły do szkoły,stłuczek od metra ,bo tu nie ma kół zimowych,bo nie ma po co ,bo tu zim nie ma. Takie opady jak tu były przez te 3 dni,na nas w kraju nie robią żadnego wrażenia ,bo to taki mały pikuś. A oni -ola boga ,śnieg .Taxi nie jeżdzi, nitki metra które wyjeżdżają na powierzchnię też stoją. KATAKLIZM:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 04.02.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To nie sprawiedliwe !!! Ile już tam siedzicie ? Kiedy wracacie ? Czy wracacie ? Wyślę pvem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 04.02.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aniu ,uciekam po jutro zabiję budzik. A trochę jestem umordowana imprezami .Ściskam cię mocno-śpij dobrze,pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Włosi mają tak samo Też idę spać. Pa do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.02.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hejka Aniu mamy kanalizację miejską (kiedyś tam pytałaś)Dom ten z Belgii cudowny, te okna. Fajny bardzo fajny . Wiesz co wróciłam się do linka który mi wysłałaś dot. ogłoszenia tego domu co oglądałaś i właśnie wiem co mi nie pasowało. Ten wykusz okrągły (na zdjęciach widoczny) z a'la wieżyczką nie pasił mi do rzutów domu w orchideach i do tej animacji. Po prostu ktoś opisując ogłoszenie na internecie popełnił gafę i chyba trzeba by było im to powiedzieć, sposób w jaki cię potraktowali to żenada , oni chcą go sprzedać ? bo jakoś mi tak nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Cudny ten dom z odzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 cześć dziewczynki Wyspane ? Bastki, jajca były na całego. Najeździłam się z agentami różnej maści ale takiego braku profesjonalizmu, jeszcze nigdy nie widziałam i nie doświadczyłam. Gosiu, prawda ? Niby nic. Dwie proste bryły. Dwa małe klocki ale dzięki tym oknom, dachom i łącznikowi.....marzeeeeeeenie Nie wspomnę o działce...... Zapomniałam dodać, że to zdjęcia i artykuł z Werandy. Wnętrza juz mnie tak nie powaliły, ale sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 04.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam się , dobrze, że nie zniknęłaś. Nie nadanżam z czytaniem, ale nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Zakochana jestem również w tym domeczku. Taka zwykła chałupa na Duńskiej wsi. Też Weranda http://www.weranda.pl/images/articles/big/13782_1316427736.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 04.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dziewczyny.. Jak zwykle szperam Zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że ktoś nas przeklął A teraz totalny odlot !!! Kuźwa, podoba mi sie ten cudak...Widzę w nim ogromny potencjał...Odjechany to on jest Bulwa..wiesz gdzie to jest ? Dosyć charakterystyczny. Dla mnie wygląda jak stacja meteorologiczna na Kasprowym.... http://dom.gratka.pl/tresc/402-11614750-mazowieckie-jozefow.html#a609128058567718,6 Nie kojarzę zupełnie tego budynku.... Jak tak czytam o Twoich perypetiach... Chyba strasznie ciężko kupić coś uczciwego! W sensie, że "zgodne z opisem" podanym w ogłoszeniu Widocznie trzeba przewrócić do góry nogami cały rynek nieruchomości, albo trafić na coś zupełnie przypadkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hej Romciu ....no nie zniknęłam. Jestem uzależniona od towarzystwa niektórych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hej bulwiasta To dom z restauracją...Może teraz skojarzysz ... To nie było by złe...dom i interes w jednym a nie ukrywam, że zawsze chciałam gotować dla większej ilości osób. O własnej knajpie marzę od 17 roku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 04.02.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O to by było "dwa w jednym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 oglądam sobie na Domo+ program : "Wielkie projekty" - pisałam wam o tym...kiedyś.Ludzie stawiają takie domy lub kupują coś co nigdy nie pełniło funkcji mieszkalnej iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii przrabiaja, adaptują, remontują. Z byle G powstaje cudo.Powiecie, no tak !!! ale ile to kasy ?Ci co zabierają się za te inwestycje są gołodupcami. Sprzedają samochód osobowy czy motor, żeby uzbierać kaskę na remont. Cudem, naprawdę cudem, udaje im się to skończyć a efekt ???!!!!Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Byłam fanką tego programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ten gość rozwalił mnie totalnie... Zrobił dom z tego co miał pod ręką lub rosło na jego ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dzień dobry! Ja tez fanka Grand Designs. Odcinki oglądam na angielskim Itv 4. Mam prenumeratę tej gazety. I nawet raz zdarzyło mi się było byc na targach Grand Designs Live. A jeśli chodzi o sam program, ludzie budują cuda, ale nie wszyscy za drobne Marimag, to jakaś kpina z tym deweloperem. Jaja sobie z ludzi robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts