Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śnieg zawitał tu na trzy dni ,zrobił spustoszenie na ulicach:lol2:,Ogłoszono alarm 2 -go stopnia.Dzieciaki nie chodziły do szkoły,stłuczek od metra ,bo tu nie ma kół zimowych,bo nie ma po co ,bo tu zim nie ma. Takie opady jak tu były przez te 3 dni,na nas w kraju nie robią żadnego wrażenia ,bo to taki mały pikuś.

A oni -ola boga ,śnieg .Taxi nie jeżdzi, nitki metra które wyjeżdżają na powierzchnię też stoją. KATAKLIZM:lol2:

hejka

Aniu mamy kanalizację miejską (kiedyś tam pytałaś)

Dom ten z Belgii cudowny, te okna. Fajny bardzo fajny .

Wiesz co wróciłam się do linka który mi wysłałaś dot. ogłoszenia tego domu co oglądałaś i właśnie wiem co mi nie pasowało. Ten wykusz okrągły (na zdjęciach widoczny) z a'la wieżyczką nie pasił mi do rzutów domu w orchideach i do tej animacji. Po prostu ktoś opisując ogłoszenie na internecie popełnił gafę i chyba trzeba by było im to powiedzieć, sposób w jaki cię potraktowali to żenada , oni chcą go sprzedać ? bo jakoś mi tak nie wygląda.

cześć dziewczynki :)

Wyspane ?

Bastki, jajca były na całego. Najeździłam się z agentami różnej maści ale takiego braku profesjonalizmu, jeszcze nigdy nie widziałam i nie doświadczyłam.

Gosiu, prawda ? Niby nic. Dwie proste bryły. Dwa małe klocki ale dzięki tym oknom, dachom i łącznikowi.....marzeeeeeeenie :) Nie wspomnę o działce......

Zapomniałam dodać, że to zdjęcia i artykuł z Werandy.

Wnętrza juz mnie tak nie powaliły, ale sympatycznie.

Dziewczyny..

Jak zwykle szperam :sick:

Zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że ktoś nas przeklął :mad:

A teraz totalny odlot !!! Kuźwa, podoba mi sie ten cudak...Widzę w nim ogromny potencjał...Odjechany to on jest :yes:

Bulwa..wiesz gdzie to jest ? Dosyć charakterystyczny. Dla mnie wygląda jak stacja meteorologiczna na Kasprowym....

http://dom.gratka.pl/tresc/402-11614750-mazowieckie-jozefow.html#a609128058567718,6

Nie kojarzę zupełnie tego budynku....

Jak tak czytam o Twoich perypetiach...

Chyba strasznie ciężko kupić coś uczciwego!

W sensie, że "zgodne z opisem" podanym w ogłoszeniu

Widocznie trzeba przewrócić do góry nogami cały rynek nieruchomości, albo trafić na coś zupełnie przypadkiem!

hej bulwiasta :)

To dom z restauracją...Może teraz skojarzysz ...

To nie było by złe...dom i interes w jednym a nie ukrywam, że zawsze chciałam gotować dla większej ilości osób.

O własnej knajpie marzę od 17 roku życia.

oglądam sobie na Domo+ program : "Wielkie projekty" - pisałam wam o tym...kiedyś.

Ludzie stawiają takie domy lub kupują coś co nigdy nie pełniło funkcji mieszkalnej iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii przrabiaja, adaptują, remontują. Z byle G powstaje cudo.

Powiecie, no tak !!! ale ile to kasy ?

Ci co zabierają się za te inwestycje są gołodupcami. Sprzedają samochód osobowy czy motor, żeby uzbierać kaskę na remont. Cudem, naprawdę cudem, udaje im się to skończyć a efekt ???!!!!

Rewelacja.

Dzień dobry!

Ja tez fanka Grand Designs. Odcinki oglądam na angielskim Itv 4. Mam prenumeratę tej gazety. I nawet raz zdarzyło mi się było byc na targach Grand Designs Live.

A jeśli chodzi o sam program, ludzie budują cuda, ale nie wszyscy za drobne ;)

Marimag, to jakaś kpina z tym deweloperem. Jaja sobie z ludzi robią.