marimag 06.11.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Mam wrażenie, że Twój mąz się Ciebie boi Jak Wam sie układa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.11.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Mieszanka wybuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.11.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Nie gniewam sie bo Ja tez spadam.Coś źle się czuję.Chyba przemarzłam na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.11.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Pa szalonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.11.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ale tu u Was wesoło. Becia, Magdalena - z tych Waszych historii. Wariatki jesteście. I czarownice. Aż się boję tu jutro zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.11.2013 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Matko i córko,co tu się wyprawia. Wszystkie wyznają sobie miłość,Bogusia jak opętana pędzi z odsieczą na swym rumaku ,Ania głupa strzela w rytm hymnu. Wszystkie cycki mierzą,do tego latają z gołymi tyłkami-nie tylko bladymi. A mnie tu nie było???:lol2: To ja głupia siedzę po nocach i nadrabiam zaległości z pracy, a tu takie cuda, wianki mnie ominęły!!! Ściskam was mocno-wariatki jedne:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dziędobry Ja zaraz lecę do Kielec... Rany , nie chce mi się. Ja już jak kierowca PKS, poznaję jak ludzie na mojej trasie firanki zmieniają A tu dla Pań z fochem zamiast krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 hej ale naklepałyście muszę teraz nadrabiać a ja dzisiaj jakaś piźnięta jestem - zapomniałam dziecka z domu . Młody ubierał buty a ja poszłam do garażu wyjechać autem i tak wyjechałam że dojechałam prawie do pracy a on biedaczek dzwoni mi na kom i pyta się: gdzie ja jestem? bo on stoi przed domem. Ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ale tu u Was wesoło. Becia, Magdalena - z tych Waszych historii. Wariatki jesteście. I czarownice. Aż się boję tu jutro zaglądać Matko i córko,co tu się wyprawia. Wszystkie wyznają sobie miłość,Bogusia jak opętana pędzi z odsieczą na swym rumaku ,Ania głupa strzela w rytm hymnu. Wszystkie cycki mierzą,do tego latają z gołymi tyłkami-nie tylko bladymi. A mnie tu nie było???:lol2: To ja głupia siedzę po nocach i nadrabiam zaległości z pracy, a tu takie cuda, wianki mnie ominęły!!! Ściskam was mocno-wariatki jedne:hug: Dziędobry Ja zaraz lecę do Kielec... Rany , nie chce mi się. Ja już jak kierowca PKS, poznaję jak ludzie na mojej trasie firanki zmieniają A tu dla Pań z fochem zamiast krzyku hej ale naklepałyście muszę teraz nadrabiać a ja dzisiaj jakaś piźnięta jestem - zapomniałam dziecka z domu . Młody ubierał buty a ja poszłam do garażu wyjechać autem i tak wyjechałam że dojechałam prawie do pracy a on biedaczek dzwoni mi na kom i pyta się: gdzie ja jestem? bo on stoi przed domem. Ups... Jak widac i nieobecni maja zdrowo zryty beret :rotfl::rotfl: Proponuję rozszerzenie dla VIP-a. Very Inkredible Psycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mejuśna dostałas mego priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastki - rozwaliłaś mnie. Leżę i się próbuję sama pozbierać http://emotikona.pl/emotikony/pic/0rofl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.11.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastka,przez Ciebie leżymy z mężem i sikamy:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no kurde sama się z siebie leję moja mina bezcenna jak dzwonił :lol2: no i szukałam argumentu jak by się tu wytłumaczyć i pocisłam mu kit że jak tak długo będzie się zbierał rano to będę odjeżdżać tak częściej wiec pewnie jutro będzie miał spida rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no to napiszę wam jeszcze co mnie spotkało w poniedziałek w pracy poszłam siku do kibelka a miałam ubraną spódnicę, szybko leciałam przez korytarz bo pęcherz mnie już cisnął a zaraz miałam iść szkolić pracowników, wiadomo że u mnie w pracy to sami faceci. Więc szybkie si, umyłam ręce i wleciałam do salki szkoleniowej ze spódnica w rajtuzach akurat w miejscu siedzenia. :-x:-x:-x o matko co za wstyd, najgorsze jest to że majtki z jednego półdupka weszły mi do tyłka. Jak się zachowałam ? no nic nie czułam dopóki nie usłyszałam jednego wielkiego rechotu i jeszcze głupia spytałam o co chodzi a oni no o nic i tak brechtali że szok, wtedy się pokapowałam wyciągnęłam przy nich tą spódnice z rajtuz . :lol2: i miałam po szkoleniu. Gatka już mi się nie kleiła no i kolor mój był purpurowy. Musze nadmienić że na sali siedziało 25 osób. Nawet nie wiem czy to wam pisać bo jeszcze mi wstyd. Dlatego dziewczyny zawsze, zawsze!!!!!!!!!!!!! pooglądajcie się przed lustrem z każdej strony zanim wyjdziecie. Mam nadzieję że moje roztargnienie jest spowodowane tą beznadziejną pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastuśka....wygrałaś!!!!!!!!!!!!! JESTEŚ NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Popłakałam się:lol2: ja już cię tam widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Alusia....bo widzisz....z kim przystajesz, takim się stajesz:bash: same pozytywnie nakręcone babeczki tutaj:D Całuski i zaglądaj częściej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mejuśka....a ja mam jeszcze inny cytat dla obrażonych http://img10.imageshack.us/img10/8489/4blv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 "Dziś rano się budzę i czuję, że mnie coś w dupie uwiera. Wyciągam, patrzę - a tu twoja opinia." :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Beciu no wstyd jak 150, miałam ubraną spódnice z dzianiny więc cały czas analizuję jak to mogło się stać http://eemoticons.net/Upload/Cool Face 1/1cool_choler.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts