Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko i córko,co tu się wyprawia.

Wszystkie wyznają sobie miłość,Bogusia jak opętana pędzi z odsieczą na swym rumaku ,Ania głupa strzela w rytm hymnu. Wszystkie cycki mierzą,do tego latają z gołymi tyłkami-nie tylko bladymi. A mnie tu nie było???:lol2::lol2:

To ja głupia siedzę po nocach i nadrabiam zaległości z pracy, a tu takie cuda, wianki mnie ominęły!!!

Ściskam was mocno-wariatki jedne:hug:

hej :)

ale naklepałyście

muszę teraz nadrabiać :mad:

a ja dzisiaj jakaś piźnięta jestem - zapomniałam dziecka z domu :lol2:. Młody ubierał buty a ja poszłam do garażu wyjechać autem i tak wyjechałam że dojechałam prawie do pracy :lol2: a on biedaczek dzwoni mi na kom i pyta się: gdzie ja jestem? bo on stoi przed domem. Ups...

Ale tu u Was wesoło. Becia, Magdalena - :rotfl: z tych Waszych historii. Wariatki jesteście. I czarownice. Aż się boję tu jutro zaglądać ;) :rolleyes:

Matko i córko,co tu się wyprawia.

Wszystkie wyznają sobie miłość,Bogusia jak opętana pędzi z odsieczą na swym rumaku ,Ania głupa strzela w rytm hymnu. Wszystkie cycki mierzą,do tego latają z gołymi tyłkami-nie tylko bladymi. A mnie tu nie było???:lol2::lol2:

To ja głupia siedzę po nocach i nadrabiam zaległości z pracy, a tu takie cuda, wianki mnie ominęły!!!

Ściskam was mocno-wariatki jedne:hug:

Dziędobry :D

Ja zaraz lecę do Kielec... Rany , nie chce mi się. Ja już jak kierowca PKS, poznaję jak ludzie na mojej trasie firanki zmieniają :D

A tu dla Pań z fochem zamiast krzyku :rolleyes:

hej :)

ale naklepałyście

muszę teraz nadrabiać :mad:

a ja dzisiaj jakaś piźnięta jestem - zapomniałam dziecka z domu :lol2:. Młody ubierał buty a ja poszłam do garażu wyjechać autem i tak wyjechałam że dojechałam prawie do pracy :lol2: a on biedaczek dzwoni mi na kom i pyta się: gdzie ja jestem? bo on stoi przed domem. Ups...

Jak widac i nieobecni maja zdrowo zryty beret :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Proponuję rozszerzenie dla VIP-a.

Very Inkredible Psycho

no to napiszę wam jeszcze co mnie spotkało w poniedziałek w pracy

poszłam siku do kibelka a miałam ubraną spódnicę, szybko leciałam przez korytarz bo pęcherz mnie już cisnął a zaraz miałam iść szkolić pracowników, wiadomo że u mnie w pracy to sami faceci. Więc szybkie si, umyłam ręce i wleciałam do salki szkoleniowej ze spódnica w rajtuzach akurat w miejscu siedzenia. :-x:-x:-x:-x o matko co za wstyd, najgorsze jest to że majtki z jednego półdupka weszły mi do tyłka. Jak się zachowałam ? no nic nie czułam dopóki nie usłyszałam jednego wielkiego rechotu i jeszcze głupia spytałam o co chodzi a oni no o nic i tak brechtali że szok, wtedy się pokapowałam wyciągnęłam przy nich tą spódnice z rajtuz . :lol2::lol2::lol2: i miałam po szkoleniu. Gatka już mi się nie kleiła no i kolor mój był purpurowy. Musze nadmienić że na sali siedziało 25 osób.

Nawet nie wiem czy to wam pisać bo jeszcze mi wstyd. Dlatego dziewczyny zawsze, zawsze!!!!!!!!!!!!! pooglądajcie się przed lustrem z każdej strony zanim wyjdziecie.

Mam nadzieję że moje roztargnienie jest spowodowane tą beznadziejną pogodą