bogumil 07.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No jesteś debeściara jak nic!!!! Może ktoś fotki pstryknął chociaż??? Zapytaj i dawaj tu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no ta... oni byli tak podekscytowani i rozbawieni że nie pomyśleli o tym. Dziewczynki a ja już jutro jadę i będę siedzieć w autobusie 20h, chyba wyzionę ducha. Kupiłam sobie trzy gazety - dobre wnętrze, czas na wnętrze i coś jeszcze o wnętrzu . Jaką książkę polecacie do Paryża ? oczywiście płomienny romans mnie interesuje :lol2: co by w autobusie już się napalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A z kim jedziesz? bo to ważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 i na ile dni????? Z Alą się spotkasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 jadę z mężowatym, z Alicją niestety się nie spotkam (chyba że przypadkiem, jak wyjdę z kibelka w dziwnej sytuacji i mnie rozpozna :lol2:) bo mamy przewodnika i czas bardzo napięty, zresztą nie zawracałabym Ali głowy jadę na 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.11.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 :rotfl::rotfl: Gosiu,nie wiem czy Cię to pocieszy ale identyczną przygodę miała Pani profesor prawa administracyjnego,która z kiecą w majtkach przeparadowała przez cały korytarz pełny studentów rozsyłając płomienne usmiechy na widok rozradowanych żaków,pamiętam ten widok do dzis:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ale mi jej żal, rozumiem ją http://eemoticons.net/Upload/Cool Face 1/2cool_sad.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.11.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Czy ta podróż to jakas rocznicowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jak z mężowatym...to po co masz się napalać po drodze....ty już masz jechać napalona:lol2: Jak wyjazd rocznicowy to wszystkiego najlepsiejszego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastka, zawsze cię miałam za taką akuratną i ogarnietą, ale ten przypał to mistrzostwo świata ! :rotfl::rotfl::rotfl: Najbardziej rozbawiła mnie połowa majtek utkwionych :lol2: Becia coraz lepsze domoty ! Ale sie usmiałam. :rotfl: Mój apel : Pijta mniej, co ? :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 dzięki ale to było w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastki koniecznie spotkaj się z Alą. Niech Cię chociaz na dwórcu powita z bagietą, ale fotki together , mile widziane :popcorn: Uciekam do roboty. Brzuch mnie pobolewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a ja szukam stołu - znowu i straciłam ten link od ciebie a nie chce mi się go szukać na tych 855 stronach szukam bo wymiałczałam w końcu u mojego że czas na zmianę bo ten cholerny Bjursta z ikea ma już dwie plamy od ciepłych talerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jaki link ?Od kogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ale gdybym to ja wiedziała czego chcę Musi być tani tzn nie za 3 tyś może do 1500zł wiec pewnie znowu stanie na ikea i tak myślę o ty http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40242592/#/20242593. Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no od Ciebie Mari, pamiętasz te super stoły ? ale ceny tam były nie na teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Melisko Ty to jestes bezpośrednia ! Nic z tych rzeczy... Żołądek mi choruje. Miałam trochę nerwów i znowu wyłazi. Bastuś co do Jadika bo o to chyba pytasz. Ceny sa wyższe. Podniesli skurczybyki Stół który kiedyś był za ok. 3500 - 3800 kosztuje ponad 5000 Nie wiem czego dokładnie szukasz ale może zapytaj tu: http://www.manufakturadrewna.pl/stoly-c11 Idę zerknąć na Twojego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Moze chce ci sie kupe? zawsze pytam corcie o to gdy ja brzuszek boli i wtedy ona gna do kobielka... tylko nie zapomnij zerknac przed wyjsciem w lustro :lol2: dziewczyny ale wy jestescie stukniete , co jedna to lepsza:rotfl:a mowili ze to ja waryjatka jestem rozbawiona jestem dzisiaj na maxa juz zapomnialam po porannej kilkugodzinnej burzy i gradzie ktory nawet teraz potrafi przywalic serio ostrzegam :lol2: zawsze luk w lustro na tyły Edytowane 7 Listopada 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Stół który kiedyś był za ok. 3500 - 3800 kosztuje ponad 5000 Nie wiem czego dokładnie szukasz ale może zapytaj tu: http://www.manufakturadrewna.pl/stoly-c11 http://www.pic4ever.com/images/shame.gif http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts