Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nigdy ale to przenigdy nie kupujcie okragłego stołu jako światecznie uzytkowy !!!

Nie ustawny, łuki, strata miejsca, cięzko ustawić cos na środku.

Masakra.

Jaja, elipsy i inne dziwolagi tez są do dupy!!!

Dostawki z innego sie nie zrobi, cięzko upchnąć ludzi bo zawsze ktoś siedzi na łuku i zewnetrzna ręka umyka.

Przetestowałam i wiem co mówię.

Ide luknąc na stoły od Meliski :)

Hejuś Rere

no fajowy ten stół od halzel wood tylko chyba nie mój przedział cenowy jeszcze do 2 tyś ale powyżej już nie naciągnę. Musimy się odbić po elewacji i tarasiku który w sumie kosztował :sick: dobrze że robocizna własna.

Fajnie że prezenty za tobą ja chyba powiem mojemu m że stół mi wystarczy :yes:. Za to on chce golarkę bo ostatnio jak się golił to mi powiedział że noże wyrywają mu już włosy :lol2:. Za to dzieciaki to masakra, same nie wiedzą co chcą.

U nas jest :sick: z tymi świętami i ogólnie z tym okresem przed - zaczynam ja moimi urodzinami 4 dni później ma mój Oli urodzinki następnie święta i w nowym roku mój mąż zaczyna kolejny rok i później już mój Mikołaj (starszy syn) ma w kwietniu

Czemu chociaż ja się nie urodziłam w lato :cry: zrobiła bym grilla i nie miałabym problemu co podać i na ile tur? co jaki czas? zaprosić gości

A jeszcze Ślęzaki to lubią godzinami siedzieć i jeść, jeść i pić