Bastki 07.11.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 melisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Romciu, a jak będzie lało, to też????? Jedziesz? Bastuś....z dziećmi będzie dobrze, dadzą sobie radę z babciami, a wy odpoczywajcie i bawcie się dobrze...korzystajcie:D A zdjęcia z Moulin Ruuge koniecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 dobra idę pakować tobołki, będę podglądać jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Czemu za cień?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 07.11.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Romciu, a jak będzie lało, to też????? Jedziesz? :yes: Pada, czy nie jak jedziemy grupą, to pogoda nie ma znaczenia. Hasło klubu Bąbelki "Pogoda zawsze najgorzej wygląda przez okno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 dobra...to już nic nie mówię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja już Ani wcześniej mówiłam o tym, a że ty się odezwałaś w tym temacie, to tylko potwierdziłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Faktycznie Romciu, jak ekipa świetna to pogoda nie ma znaczenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastuś!!! Akcja z kreacją w rajtkach, mistrzostwo!!! Zamiast się peszyć, powinnaś skończyć rechot stwierdzeniem, Mnie już Panowie poznali bliżej, teraz czas na prezentację tematu Nie martw się!! Ja kiedyś przed wykładem, na ktory sie prawie spozniłam wyciągałam dyndające rajtki ze spodni, ktorych nie wyjęłam jak sie poprzednio rozbieralam,.w popłochu sie ubieralam i nie zauwazylam "wkladki" kominek mam baaardzo podobny rzuc tu okiem swem http://www.zrobionezdrewna.pl/lawy-stoliki-stoly-dp3 mari a o te mnie sie rozchodzilo lampy http://www.archiwumlamp.pl/sprzedaz/latarenki/cat_5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jaki foch???? Ja się nie focham Mmelisko:D A gdzie jest dzisiaj "gospodynia"??? tego domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jezuniu,miejcie litość!!! Toż ja was wczoraj-dzisiaj zostawiłam na 853 stronie!!! Ja już was nie ogarniam!!!! Znowu muszę wszystkie przelecieć A muszę jeszcze się ogarnąć,bo po pracy prosto polecialam do fryzjera w cele zrobienia sobie kamuflażu na łbie. Muszę coś chapnąć w paszczę bo żołądek mam na plecach. Idę przękąsić małe co nie co. Pewnie znowu po nocy będę nadrabiać zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A na jakąś foteczkę z nową fryzurką możemy liczyć??? Tak w ogóle, to ja cię Alu chyba nie widziałam, zaraz się oflaguję!!!! Może tak na privka jeśli tutaj nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mmelisko, jak bym była taka laska jak ty to i 4 bym jadła nie tylko dwie!!!!/:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Cześć Dziewczyny wieczorową porą No Was nadrobić nie jest łatwo:lol2: a wydawało mi się ze ja na bieżąco:) Bastki przygody z kreacją w rajtkach nie zazdroszczę Ale chciałabym zobaczyć Twoją minę jak dotarło do Ciebie że zapomniałaś dziecka:P Mój M. zapomniał kiedys Olki odebrać z przedszkola jak jechał po nią to chyba rekord trasy pobił a dzieciowi się podobało że ostatnia wychodziła:) Bastki zazdroszczę tego Paryża, ja byłam sama dawno temu i zawsze powtarzam że muszę tam z mężowatym pojechać może w marcu na rocznicę? Udanej wycieczki życzę bawcie się dobrze:bye: A jak wrócisz to Ci streszczenie napiszemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A mam dla Was zagadkę czy był dziś hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hania, gdzież ty się podziewałaś, co robiłaś? jak cię tutaj nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mam nadzieję, że był, ale skoro pytasz, to pewnie nie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A gdzie ja dzisiaj nie byłam/ Byłam oglądać kuchenki, byłam zawieść Olkę na angielski, byłam ją odebrać, byłam po zakupy i od samego pisania się zmęczyłam:lol2: A to wszystko po południu bo rano czekałam na hydraulika którego oczywiście nie było:bash:Komuś robi ogrzewanie, mają lać wylewki i ciś nie tak, ma być podobno jutro rano o 8,15 no zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a obstawiam ze dzisiaj byl Pudło, oczywiście że nie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 No to już bym się nieźle wkurzyła za takie olewanie sprawy:mad:A kuchenka wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts