Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Romciu, a jak będzie lało, to też????? Jedziesz?

Bastuś....z dziećmi będzie dobrze, dadzą sobie radę z babciami, a wy odpoczywajcie i bawcie się dobrze...korzystajcie:D A zdjęcia z Moulin Ruuge koniecznie:D

Bastuś!!! Akcja z kreacją w rajtkach, mistrzostwo!!! Zamiast się peszyć, powinnaś skończyć rechot stwierdzeniem, Mnie już Panowie poznali bliżej, teraz czas na prezentację tematu :rolleyes:

Nie martw się!! Ja kiedyś przed wykładem, na ktory sie prawie spozniłam wyciągałam dyndające rajtki ze spodni, ktorych nie wyjęłam jak sie poprzednio rozbieralam,.w popłochu sie ubieralam i nie zauwazylam "wkladki" ;-)

kominek mam baaardzo podobny ;-)

rzuc tu okiem swem

http://www.zrobionezdrewna.pl/lawy-stoliki-stoly-dp3

mari a o te mnie sie rozchodzilo lampy

http://www.archiwumlamp.pl/sprzedaz/latarenki/cat_5.html

Jezuniu,miejcie litość!!! Toż ja was wczoraj-dzisiaj zostawiłam na 853 stronie!!! Ja już was nie ogarniam!!!! Znowu muszę wszystkie przelecieć:rolleyes:

A muszę jeszcze się ogarnąć,bo po pracy prosto polecialam do fryzjera w cele zrobienia sobie kamuflażu na łbie. Muszę coś chapnąć w paszczę bo żołądek mam na plecach.

Idę przękąsić małe co nie co.

Pewnie znowu po nocy będę nadrabiać zaległości.:bash:

Cześć Dziewczyny wieczorową porą:bye:

No Was nadrobić nie jest łatwo:lol2: a wydawało mi się ze ja na bieżąco:)

Bastki przygody z kreacją w rajtkach nie zazdroszczę:bash: Ale chciałabym zobaczyć Twoją minę jak dotarło do Ciebie że zapomniałaś dziecka:P

Mój M. zapomniał kiedys Olki odebrać z przedszkola jak jechał po nią to chyba rekord trasy pobił a dzieciowi się podobało że ostatnia wychodziła:)

Bastki zazdroszczę tego Paryża, ja byłam sama dawno temu i zawsze powtarzam że muszę tam z mężowatym pojechać może w marcu na rocznicę?

Udanej wycieczki życzę bawcie się dobrze:bye: A jak wrócisz to Ci streszczenie napiszemy:wiggle:

A gdzie ja dzisiaj nie byłam/ Byłam oglądać kuchenki, byłam zawieść Olkę na angielski, byłam ją odebrać, byłam po zakupy i od samego pisania się zmęczyłam:lol2: A to wszystko po południu bo rano czekałam na hydraulika którego oczywiście nie było:bash:

Komuś robi ogrzewanie, mają lać wylewki i ciś nie tak, ma być podobno jutro rano o 8,15 no zobaczymy;)