kachna2802 24.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mimo wielkiej sympat.................. z tym to nie do mnie mimo wielkiej sympatii mam lepszego adresata;) rere współczuję sama wychodzę z gorączkowania od tygodnia i jestem wykończona a co dopiero biedne dzieciątko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.02.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Idę, bo mąż wrócił z pracy. Przejmuje wartę Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Rere, odwrotnie. Nurofen i inne na ibuprofenie na większą gorączkę. Gdy nie dają rady po kilku godzinach można dorzucić paracetamol. Zrób mu kompres i połóż sie obok niego. Zobaczysz, będzie spał jak zabity. Męża bym raczej do niego nie wysyłała. Zachrapie go na śmierć Spokojnej nocki Kasiula, od tygodnia gorączkujesz ? To już nie wirus..Co Ci zdiagnozowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja też już się żegnam Musze jeszcze wywiesic pranie. Do jutra. Aluś, wiem, że tu wpadniesz wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.02.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Kasiula, od tygodnia gorączkujesz ? To już nie wirus..Co Ci zdiagnozowali ? Nie jest tak, że przez cały tydzień chodzę z gorączką ale od tygodnia mam turbo kaszel, który wieczorami się zamienia w jakieś ataki plus dochodzi temperatura. Wczoraj już jakaś poprawa była, nie mam czasu iść do lekarza bo w pracy zamieszkałam ostatnimi czasy:(. A tak poza tym to witam w kolejny poniedziałkowy dzień oby był dobry dla nas wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Hej Kasia W takim razie, zdrówka życzę I wyprowadź się z tej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dzień dobry! Noc względna. Syn budził się dwa razy. Dzisiaj już gorączki nie ma. Został mu tylko kaszel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.02.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Hej Kasia W takim razie, zdrówka życzę I wyprowadź się z tej roboty... No kurde o niczym innym nie marzę;(, niestety jedna z moich dziewuszek się połamała i muszę wartę pełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No to HUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Jak mawia mój syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.02.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Syn znajomych jak się pyta czy może oglądnąć bajkę Król Lew, to mówi: Mogę oglądać KUL WA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Michał, gdy był młodszy mówił KUJEWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A cóż to takie pustki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Hej Ala. Byczysz się, czy w fabryce siedzisz ? A no pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 25.02.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ano praca Pani Alu, praca. Ja dopiero teraz złapałłam chwilkę i od razu zaglądam pomachać Szlag by trafił tą robotę. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Bionda, a powiesz nam tzn. przypomnisz ,czym się zajmujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tylko Ja i Rere siedzimy w domu i nic nie robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Jako przodowniczka pracy:lol2: polazłam z pieśnią na ustach do roboty. Chwilkę jeszcze posiedzę i zabiorę wszystko do domu. Mąż będzie mi pracę dostarczał do domu i takim sposobem nie będę miała zaległości. I wilk syty i owca cała:D Jak wcześniej napisałam,bark odpuścił, ale ,,bolok" wlazł mi teraz w plecy. Jak tak dalej będzie wędrował po mym ciele, to dopełznie do nogi i może wylezie stopą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.02.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tylko Ja i Rere siedzimy w domu i nic nie robimy Kochana ,w domu to jest dopiero zapiernicz na akord!!!!! W robocie człowiek zajmuje się praktycznie tylko jedną działką,a w domu logistyka to podstawa.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.02.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Jak siedziałam w domu, na mega zwolnieniu, po mym skoku-zjeździe stulecia na nartach,jak już mogłam się poruszać ,to bardzo ,bardzo nie chciałam wracać do pracy. Baaaardzo mi odpowiada siedzenie w pieleszach domowych,pichcenie ,pielenie i inne takie . Ale może ja jakaś ,,inna'' jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aaaaa i zapomniałam wam powiedzieć,że dziś lekarz skierował mnie na kriokomorę. Jak nic ,będę królową lodu:lol2: Jutro zaczynam! Jak się nie odezwę ,znaczy, że tylko sopel po mnie pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts