Hanka126 07.11.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Teoretycznie tak, ale jeszcze M. zawlokę do sklepu bo ja już trochę zgłupłam:lol2:Dziewczyny powiedzcie mi jak wy te domy budujecie ja przy fundamentach już bym poszła do więzienia za ukatrupienie ekipy frachowców:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mmeliska...Jak 50 km do domku????????? coś nie skumałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Hania jutro o 7 do niego zadzwon czy bedzie moj zonek kiedys tak zrobil z ludziem i sie okazalo ze nie bedzie...wiec lepiej wiedziec z wyprzedzeniem niz po czasie..my mamy 50km do domku wiec kawal drogi zeby gnac na rano Mąż go molestuje, bo po rozmowie ze mną na pewno już by do nas nie przyjechał a to on robił nam instalacje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 bry wieczór ja tracę nerwy bo na ikei planuję sobie kuchnię ale że ona jest mała i nieustawna to tylko mnie nerwy biorą i klnę pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aaaaa...to o to chodziło...to ok Mmelisko:D Marcia...a jaką planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Marcia...a jaką planujesz? sama nie wiem co chcę - bo nie mam jak szaleć zbytnio z funduszami - tym bardziej, że wszystko musimy robić od nowa w tej kuchni. gdzieś tu na FM znalazłam taki oto projekt i u mnie podobnie musi być - też w L , albo nawet i U ( choć chyba kasy nie będzie na tyle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Haj laski. Mejuśka, ale sie usmiałam. Już to widzę, jak se te flaki z nogawicy wyciagasz! Pewnie ludzie mysleli, ze rodzisz Dzięki za linka do lampecek Już 3 sa moje Haniu, Tylko spokój nas uratuje ..... Bastuś, miłego, romantycznego i udanego wyjazdu. Ty lepiej się rozgladaj za łóżeczkiem niemowlęcym a nie stołem Marcia, pokaż wreszcie swój dom. Rzuciłas hasło - poniemiecki i mnie juz skręca... Ala, no co zrobic jak tu takie klepugi siedzą. Ja sama musze nadrabiać. Aż trudno w to uwierzyć, co ? Romciu, uważajcie na siebie bo pogoda na wszystkich źle działa. Szerokiej drogi.. Becia a coś Ty taka jakaś dziwna dzisiaj ? Stało się co ? Meliska, Ty jak zwykle w pełni formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja dziwna??/ czemu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Aniu a co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Mari "nie życz drugiemu co tobie nie miłe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a wiecie że ja jeszcze jutro idę do pracy to jeszcze z wami poklacham trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ale wiecie że ja jeszcze jutro idę do pracy To o której wyjeżdźacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 U mnie nic szczególnego. Kierat i smuty a dzis jeszcze doszedł brzuchol. Jestem po matmie, angielskim, układaniu wiersza rymem o witaminie B , polskim, obieraniu i duszeniu jabłek, zagniataniu ciasta, wydawania obiadów na 3 tury, zakupach, 12 wyjściach w te i na zad po dzieciaki, zabawami plastycznymi i umuzykalniającymi, pranku i innych równie porywających czynnościach. Nie mam nastroju...nic mi się nie chce. Jak widzę jak we watkach ludzie pra do przodu to mnie hu strzela. Tez tak chcę :cry: Nie chodzę tam bo nie moge na to patrzeć. Wszystkim oczywiście gorąco kibicuję, ale jednak, serducho pęka. Idę się upalić z tej rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 May to znaczy że ci majty z poprzedniego dnia wychodziły z nogawki dołem :lol2::lol2::lol2:???? Jeśli tak to jacie pierdziu :lol2: musimy się kiedyś razem spotkać :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A co postanowiliście ze szkołą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dobra Bastuś - nie zyczę ale jak będzie to będzie nie ? Damy mu na imię Pierre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 May to znaczy że ci majty z poprzedniego dnia wychodziły z nogawki dołem :lol2::lol2::lol2:???? Jeśli tak to jacie pierdziu :lol2: musimy się kiedyś razem spotkać :lol2::lol2: Lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 no tak ale nie wiem czy Pierre wolałabym teraz dziołszkę, trzech synów i stary to za dużo samców pod jednym dachem więc może Emaniuella :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Lepiej nie Mari nic sobie nie wyobrażaj bo już się boję :lol2: co ci chodzi po głowie jakie myśli ci się tam kłębią :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.11.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Haniu szyfruje bo pewna osoba mi sie tu gapi w klawisze.We wtorek yes i tam do frajdeja - test the west.Jesli komus w liczbie trochę mnogiej będzie yes to już yes yesów i pozamiatane.Może być, ze bez yesów i wtedy dupen i kam bek do old Auschwitz.Szef wszystkich szefów ma jednak nadzieję, ze będzie wielki yes i wtedy no problem.Będzie też parasiut i umbrela co by zwiekszyć szanse na yesa. Tak, ze wiesz...rozumiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts