marimag 07.11.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 wg chłopów moich w domu nie ale ja widzę w nim nadzieję trzeba dach wymienić , stropy poprawić i podłogi bo są rozwalone - bo ciągnięta jest linka spinająca szczyty by się nie " rozjeżdżały " nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa A Je to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jezusieńku, z telefonu pisalam i widze, ze wyglada jakbym napierdzielona byla masakra z tym urzadzeniem wydawalo mi sie, ze poprawiam A jest jeszcze gorzej. tablet to tez diabelskie urzadzenie. Pisanie polskich znakow, to ńie dla mnie cierpliwosci tybetanskiego mnicha, to ja ńie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 wg chłopów moich w domu nie ale ja widzę w nim nadzieję trzeba dach wymienić , stropy poprawić i podłogi bo są rozwalone - bo ciągnięta jest linka spinająca szczyty by się nie " rozjeżdżały " nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa ankra, jak sądzę kochana, kamienice spięte ankrą po 100 lat stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 moja kuchnia ma jakieś 3,5 x 3,8 nie mam żadnych rysunków chatki gdyby strych był do zagospodarowania to nie byłoby wcale tak źle z rozmieszczeniem poszczególnych pomieszczeń eee, to wcale ńie jest minimini kuchnia. Da się cos zrobic Moi rodzice w blokach z twz wielkiej plyty dysponują lokalem kuchennym o szalonych rozmiarach 3 x 1,86 !!! W tym cudaku nawet wstawiony piekarnik. Ie ma szans otworzyc drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 wierzę, że się da tylko na dwóch ścianach w kuchni są drzwi, a na trzeciej okno i zostaje tylko jedna cała do kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.11.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Uf...przeczytałam:wiggle:Bastuś,nie ma sprawy ,służę pomocą. Jeśli chcesz wyślę ci mój nr.tel.Pogoda teraz w kratkę, istna huśtawka .Od słońca,po wiatr , deszczk,deszcz,deszczysko. Ale jest ciepło. Super ,że macie przewodnika,to bardzo ułatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastki,uważajcie tylko bardzo!!!!!! na złodziei w knajpkach i Luwrze. Nie wieszaj torebki lub plecaka na krzesłach w trakcie romantycznej kolacji ,czy picia kawy na śniadanie. Kraj,miasto jest piękne,ma cudowny urok i klimat. kto raz tu przyjedzie zawsze chce wrócić jeszcze raz. A jeśli jedziecie autokarem to wysiądziecie w Paryżu obok miejsca gdzie mieszkam i pracuję.Bon voyage:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Spoko, Marcia, podeslij mi rzucik albo wymiary, jutro rzuce okiem , bo dzis to oko jakas grawitacja przymyka. PS MARCIA ... Kurcze, zaraz kojarzy mi się wielka artystka ńiejaka Marzia Gaggioli sama robi teledyski, sama w nich wystepuje i ten czysty polski, jak mojego z telefonu ... A tu jej najnowszy teledysk, cóś pięknego i nie drogo :rolleyes: Pozdrawiam i ide dzis spac, bo mozg, nie nadąrza za resztą, a reszta za mozgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 07.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A ja tylko przyszłam powiedzieć dobranoc:bye:Bastki szerokiej drogi i udanego zwiedzania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Spoko, Marcia, podeslij mi rzucik albo wymiary, jutro rzuce okiem , bo dzis to oko jakas grawitacja przymyka. PS MARCIA ... Kurcze, zaraz kojarzy mi się wielka artystka ńiejaka Marzia Gaggioli sama robi teledyski, sama w nich wystepuje i ten czysty polski, jak mojego z telefonu ... A tu jej najnowszy teledysk, cóś pięknego i nie drogo :rolleyes: Pozdrawiam i ide dzis spac, bo mozg, nie nadąrza za resztą, a reszta za mozgiem no niezła artystka podeślę co nieco :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastuśka....życzę udanego niezapomnianego wypadu rocznicowego, niesamowitych wrażeń i miłosnych uniesień:hug::hug: Szczęśliwej podróży w jedną i drugą stronę Będę myślała o was:hug: Nawet jutro wzniosę toast za was:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Beatus, wznies i za mnie, ja w poniedzialek pelnoletnosc zwiazku obeszlam i po raz pierwszy nie dostalam na rocznice opalarki ani mlotua udarowego ... Jest progres moj szanowny, jak mi co kupi, to juz mnie nie dziwi, oprocz reszty swiata .. Raz jeden, jedyny dostalam pierciscien Nibelungow.. Znaczy zlłoto i brylant...poza tym ma szlifierki i oscylacyjne i kątowe... Młoty, tokarki i inne niezwylkle kobiece przedmioty.. Ale coż, chlop szczesliwy, a ja mam wywalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.11.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bastus, jak mawia wiekszosc gwiazd, Paryż to jest zawsze dobry pomysl.. kocham tego brudasa.. Baw się dobrze !!! Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 zrobiłam byle jaki projekt jak wygląda teraz moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 coś mi nie pasowały wymiary jakie mi niby mężuś podał i jest jeszcze gorzej z miarką latałam przed chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 07.11.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm?LoadDesign=391e5721b2fc43a1b1b5e96e6226a7b0&UIContext=Kitchen&IsSharedDesign=1 moja obecna kuchnia, jeszcze po mamie ma jakieś 20 lat hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.11.2013 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 (...) szarość z kolorem naturalnie starzejacego się drewna Aniu, z nieba mi spadłaś http://eemoticons.net/Upload/Cool Face 1/9cool_haha.gif Jaki to kolor?? Też szukam do szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.11.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Dzień Dobry! Nareszcie trochę słońca:):wiggle:Od razu lepiej. Bastuś,absolutnie udanej randki w Paryżu,baw się dobrze,wracaj i pokazuj:hug: My za rok mamy 10 lat i marzy nam się Wenecja ale tylko w takim jednym hotelu Edytowane 8 Listopada 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 dzięki dziewczynki, postaram się dobrze bawić buziaki i au revoir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts