Bastki 08.11.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Alicjo, dzięki za małe info o pogodzie :lol2: wezmę wiec parasol, kalosze, kurtkę, czapę, krótkie spodenki i bikini no i rękawiczki :lol2: a na złodzieja będziemy uważać Bisous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Reezeerwuuar Bastuś, szczęśliwej podróży bo popgoda do dupy. O resztę to juz sami się zatroszczycie. Marcia, zrób jakiś rzut. Nawet w wordzie, ale z dokładnymi wymiarami i odległościami od do. Pomożemy w miarę możliwości Megiska a w czym problem ? Szary to akurat, zajebisty kolor. W zalezności od dodatków albo jest tłem albo wybija się we wnetrzu. Wszystko tez zalezy od odcienia tej szarości. Może być przecież ciepły i zimny. Moim skromnym zdaniem ( nie jestem szpeniem ) do szarości pasuje ABSOLUTNIE wszystko. Ważna jest ogólna koncepcja i kontekst. Ponieważ Ja nie znosze kolorów to nie zachwalam takiego połączenia ale ono oczywiście, pasuje. Zagra Ci tez połączenie z : bielą, czernią, innymi odcieniami szarości, antracytem, złotem, srebrem, naturalnym drewnem. Jesli chcesz zrobić w jednej tonacji to pobaw sie fakturami, zeby poszczególne elementy nie znikneły w tej jednej plamie. I tyle tego.... Nie dać się zwariować. Robic co sie podoba i dobrze się w tym czujesz. Innym wara od Twoich decyzji. To Wasz dom w dodatku wymarzony Biondzia, jakie słońce ? U nas już drugi dzień siapi i lepi się do wszystkiego. Słońca nie zarejestrowano. Powiem Ci, że ten Wenecki hotelik...fiu fiu fiu.... Juz nawet nakryli dla Was dwojga Melisko, marsz do szkoły, zgnoic małą i na starych nasłaś, wrednych Wikingów - kidnaperów ! Uściskaj małą. znam ten ból Cholera jasna jak to napierdziela. Beciu, jak dziś samopoczucie ? Lepiej...nie mówić ? Haniu, sprycjant nadjechał, czy gwardie narodową mam na niego nasłać ? Kaktus jeden !!!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cześć Dziewczynki:bye: Melduję uprzejmie że szpenio hydraulik był pozmieniał co miał pozmieniać a woda dalej letnia:mad: Jutro przyjeżdźa drugi fachowiec tym razem od pieca. a pana męża dalej nie ma , będzie jutro po południu i z kolejnym fachowcem mam się sama użerać Co prawda jesteśmy na gorącej linii tel. ale dalej to nie zmienia faktu że ja o tym piecu nic nie wiem poza tym że jest biały:lol2: No kocham takie sytuacje po prostu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Haniu, nie wiem czy Cie pocieszę i czy wogóle potrzebujesz pocieszenia ale taka mała anegdotka dla rozbawienia.Będzie to oczywiście czarny humor. Otóż.... Pamiętacie małpę pt: LZ.... No więc, LZ zejsrał sie piec.Wezwała firmę od tegoż urządzenia no bo byle kto nie może dotknąć gdyz ponieważ, grozi eksplozją.Przyjechał właściciel firmy i pracownikiem.Pracownik grzebie, oglada, namierza źródło nie działania i poprosił szefa o zerknięcie.Gość się nachylił, jeknął i upadł na podłogę.Nie mógł złapac odeechu, ból w klacie....dostał zawału.Pracownik zielony, LZ juz prawie z zawałem i pędem po telefon i po karetkę.Karetka przyjechała, stwierdziła zawał i chciała zabrać delikwenta, ale niestety...nie tak szybciutko....Gość na noszach, maska tlenowa, ekg a tu mur a ciał ( konkretnie dwóch) no bo ...a co jak Panowie karetkowi są handlarzami skór ???LZ razem z mamuńcią, zaczęły obskakiwać karetke i spisywac numery boczne, legitymować lekarza i sanitariuszy, numer rejestracyjny, godzina odbioru konającego !!!, który szpital, podpisy itp. No zesz kuźwa mać !!!Pracownik, który był juz tak totalnie zszokowany, ze az usiadł ze zdziwienia, słowem sie nie odezwał.Siedział sobie spokojnie i obserwował ten cyrk.Dwie latające wiedźmy, z czego jedna z tapirem na łbie i w szlafroku a druga z obłędem w oczach.Jestem prawie pewna, ze wolałyby własnoręcznie pochować żywcem gościa we własnym ogródku, niz wydac na pastwę tych oprawców ! To dopiero jest, obywatelska postawa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 No faktycznie czarny humor:bash: Nasz serwisant raczej młody więc zawału nie przewiduję, w razie czego młodociany ratownik po przeszkoleniu udzieli mu pomocy, a co niech dziecko wykorzysta nabytą wiedzę w praktyce:) Wiesz o tyle dobrze że on grzeje w domku cieplutko, tylko ja mam taką fanaberię że w wannie lubię posiedzieć w gorącej wodzie a nie w letniej, stąd ta akcja:) Mój mąż długo nie mógł zrozumieć o co mi chodzi z tą wodą no bo przecież ciepła leci;) tłumaczyłam jak krowie na rowie że ja chcę gorącą No i tak wyszlo że coś naszemu piecykowi nówce sztuce mało śmiganej coś się poprzestawiało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Podejrzewam, ze cos w sterowniku mu poszło. Czy ktos przy nim nie majstrował przypadkiem ? W razie czego, zawsze możesz przyjechac do mnie i posiedzieć sobie w naszej wannie. Powiem Ci w tajemnicy, ze mamy....goracą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 hahhaa ale jaja bieremy je z Mejką na imprezę :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ale dzień mi się ciężko zaczął. Pan hydraulik był punktualnie co do minuty, natomiast pan mąż zapomniał obudzić żony:mad: Obudził mnie domofon już nie pamiętam kiedy w takim tempie się ubierałam, malo brakowało a faktycznie przywitałabym ich w szlafroku:lol2: A ja rano muszę mieć czas na rozruch,kawkę, a tu dziś od razu biegiem, na ale pojechali to sobie teraz spokojnie wypiję drugą kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 hahhaa ale jaja bieremy je z Mejką na imprezę :lol2::lol2: Chyba w oazie ! To zryte moherowe berety. Tam nie popijesz i nie zajarasz. No chyba, ze wodę mineralną święconą i kadzidło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Chyba w oazie ! To zryte moherowe berety. Tam nie popijesz i nie zajarasz. No chyba, ze wodę mineralną święconą i kadzidło może być byle było :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Haniu Ja nie mam potrzeby aż takiego rozruchu ( tzn. mam ale skutecznie została stłumiona).Wstaję i o razu w buty.Kawkę to zrobię albo i nie.Jak już jest to łyka machnę a resztę dopijam po powrocie z rozprowadzania.Ale nie powiem....rozumiem.Mój małżonek szanowny tak ma.Strach się odezwać gdzy wstanie.Jak widzę, ze jeszcze jednym okiem spi to czekam, aż sam cos zacznie mruczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Podejrzewam, ze cos w sterowniku mu poszło. Czy ktos przy nim nie majstrował przypadkiem ? W razie czego, zawsze możesz przyjechac do mnie i posiedzieć sobie w naszej wannie. Powiem Ci w tajemnicy, ze mamy....goracą wodę Nikt w nim nie majstrował bo on na gwarancji, a mój M. z reguły nie majstruje przy rzeczach na których się nie zna. A o tym sterowniku to też mówił serwisant przez telefon:lol2: Kobieto skąd ty się na tym znasz? A za propozycję kąpieli dziękuję, ale mam patent leję letnią do wanny, dolewam gar wrzątku i jest ok. a jak zrobi się chłodniejsza to wzywam posiłki które mi dolewają z czajnika, lub skracam kąpiel:lol2: Ale ja lubię posiedzieć w wannie i poczytać książeczkę, no wiem dziwne, ale ja tak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Bastuś, nie chcę Cię urazić, ale one Was bija na głowę. Odpierdzielaja takie akcje, ze głowa mała. Ja już Wam nawet nie pisze bo az wstyd. Latanie z majtkami w rowku czy wyciaganie flaków z nogawki to naprawde pikus. Ona to robia jak maja dzień totalnego skupienia i sa w miare ogranięte. Aż strach się bać, co wyprawiaja jak maja te gorsze dni. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 :lol2: no to może się jeszcze douczę czegoś :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Nikt w nim nie majstrował bo on na gwarancji, a mój M. z reguły nie majstruje przy rzeczach na których się nie zna. A o tym sterowniku to też mówił serwisant przez telefon:lol2: Kobieto skąd ty się na tym znasz? A za propozycję kąpieli dziękuję, ale mam patent leję letnią do wanny, dolewam gar wrzątku i jest ok. a jak zrobi się chłodniejsza to wzywam posiłki które mi dolewają z czajnika, lub skracam kąpiel:lol2: Ale ja lubię posiedzieć w wannie i poczytać książeczkę, no wiem dziwne, ale ja tak lubię No bo Ja się trochę znam na wszystkim Dlaczego dziwne ? Ja na ten przykład, uwielbiam w wannie...spać. Czytać ( gazety wnętrzarskie) już przestałam, bo po lekturze, wyciagałam sitkiem z wanny, kluchi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 :lol2: no to może się jeszcze douczę czegoś :lol2: W to nie wątpię Tylko nie wiem, czy koniecznie chcesz być potem obsmarowywana na forach wszelakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Bastuś a TY kochana to kreację do Mullę Róz (cholera nie wiem jak to się pisze) spakowałaś? Bo może szanowny jubileuszowy mąż zaprosi Cię tam na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A co macie w planach zwiedzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A Ja się cieszę 5 minutową wolnością i sobie spiewam Komu zaspiewać ? Kto jest gotowy na obcowanie z kulturą wysokich lotów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A Ja się cieszę 5 minutową wolnością i sobie spiewam Komu zaspiewać ? Kto jest gotowy na obcowanie z kulturą wysokich lotów ? Hymn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts