Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem, wiem...

Tak tylko pozwoliłam sobie zażartować (bo te emotki takie fajne)

Ja to w ogóle niepijąca jestem.... I dobrze mi z tym :yes: http://www.pic4ever.com/images/frantic.gif

No emotki fajne, ale tak z drugiej strony to niezłe przegięcie, ja tak ze dwie lampki wina, trochę naleweczki mocnych trunków nie pijam.

Ale jak ja byłam dzieckiem to imprezy w domu się odbywały i nikt się nie martwił.

Pewnego razu moi rodzice poszli zwieść windą gości na dół (w tamtych czasach do windy trzeba było mieć klucz) a ja 5 letnia w międzyczasie pospijałam resztki wina po gościach, i zamiast iść spać jak na ochlaptusa przystało balowałam prawie do rana:lol2::lol2::lol2:

Ale żyję i mam się całkiem dobrze:lol2:

Jednak jak chłop w domu to jest dobrze, nie? U mnie to samo:D zawsze się kręci, coś zrobi, po zakupy pojedzie jak trzeba:D Dzisiaj robił mi kontakt w miejscu, w którym nie było a chciałam, żeby był:lol2: Bidny, narobił się dzisiaj jak nie wiem....bo to i obrobić ściankę trzeba, a żonka jeszcze się czepia, że brzydko, musiał poprawiać:D