Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

powróciłam po całym dniu poza domem :) po pracy czekałam w mieście bo łudziłam się , że przyjdzie sms z kodem do odbioru paczki z paczkomatu. ... i co ?? przyszedł ale jak już dotarłam do domu :p

ale z nudów nabyłam nowy telefonik - miała być xperia a wyszedł LG ;) tak mnie pan w plusie zakręcił :p:P

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam:D

Jednym okiem przeczytałam. Drugim omiotłam chałupę. Kolacja namieszana, wystarczy podgrzać więc mam luz. Z majtami na (chyba) swoim miejscu... z nogawki mi też nic nie wylata :D

Zapisuję się do kółka uzależnionych :bash:

Piąątek, piąątuniooo piąąteczek!! I długi weekend. Bosko, błogo, przepięknie. M&M (Muza and Murator)

marcia xperia jest do du... wiesza się i przy każdym resecie znika książka adresowa.

Edytowane przez Monika m&m

Jezus Maria.

To już faktycznie klubik uzaleznionych skoro nawet JA !!!! musiałam nadrabiać 4 strony ????!!!!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Powróciłam utyrana i zmoknieta z nadzieja, ze małzonek szanowny pomoże mi z wieczorna obróbka a tu dupa.

Jest juz po 22 a jego jeszcze nie ma.

Zadzwoniłam co jest grane bo sie martwię a on, ze....w pracy jestem.

Jutro odbywa się w Wawie audio - show i szykuja swoje stanowisko.

Potem kolejne 2 dni go nie będzie bo oczywiście ktos to musi obsługiwać.

Skoro szef nie płaci za robote po godzinach i generalnie, wszystko ma w dupie to odpowiedziałam meżu memu, ze .....w pracy to on by był gdyby mu za to płacili a że robi to harytatywnie to osioł jest albo hobbysta....:mad::mad::mad:

Hej Haniu :bye:

Jestem tak wkur..., że głowa mała.

Ile mozna pozwalac się tak dymac.

Długi weekend, mógłby pobyc troszkę z dziecmi ale nie.

Robi za paroba za darmoche no bo no.

Ani chłopa, ani kasy..nic.

Bujaj sie teraz sama kobito i ciesz się, że mąz WOGÓLE ma pracę.

Szkoda gadać.

Cos czuję, że znowu będą ciche dni bo juz nafoszony, ze dzownię i odłozył słuchawkę.

Prezentują się firmy dźwiękowo-głośnikowe, panowie audiofile siedzą i kontemplują jakość w malutkich salkach, lepsze firmy mają wypaśne saloony, które i tak są do du... bo dżwięk średnio na jeża brzmi... ale ja mam podobno słuch absolutny więc się nie znam :D

I tak pójdę...