mariola3108 25.02.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 hej bebeczkiAlicja wcale nie jesteś jakaś innaja kiedyś nie wyobrażałam sobie życia bez mojej pracy, a po latach pracy zawodowej mam już zupełnie inne zdanie na ten temato wiele bardziej cenię sobie, jak to świetnie ujęłaś - domowe pielesze, rodzinę, a prace ogródkowe w piękny wiosenny dzień są dla mnie bezcenne.Gdyby dziś było mnie stać na porzucenie pracy zawodowej, z pewnością bym to zrobiła i choć pewno na dłuższą metę by mnie to zmęczyło, to nieco dłuższy urlop byłby dla mnie wręcz wygraną w toto lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.02.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 elo Lasencje! przyszłam w wolnej chwili z zapytaniem. poszukuję takich, bądź zbliżonych, okuć do drzwi przesuwnych: czy ktokolwiek widział , ktokolwiek wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 polecam sklepy żelazne tzw. u nas żelaźnioki swego czasu okucia tego typu dostałam także albo w castoramie olbo w liroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.02.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Właśnie przerwałam sobie swoje lenistwo i przyszłam zobaczyć co u Was słychać. Ja nie wiem jak tak można cały czas pracować Aricia, odnalazłaś się w końcu i od razu zadajesz nam pracę domową Gdzieś była jak Cię nie było? Zdrowa już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 hejka ariciu A któż to będzie miała, takie zajebiaszcze drzwi ? Ja bym luknęła do tych markietów do to Mariolka radzi lub popytała średnio rozgarniętego kowala ew. slusarza no i ofkors sklepy żalazowe. Budowa prostsza od cepa tylko tu chodzi o te kółeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.02.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Tylko Ja i Rere siedzimy w domu i nic nie robimy Same nie jesteście Ja też w domu, chociaż pracująca zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Same nie jesteście Ja też w domu, chociaż pracująca zawodowo Są dwie opcje : albo uprawiasz zawód artystyczny albo..............mąż Ci płaci za prace domowe ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.02.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ani jedno, ani drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 25.02.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.02.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ania po prostu bierze robotę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dziewczyny..... Zniknę na jakieś 2 do 3 dni. Będę wpadać wieczorami o ile nie padnę wcześniej na pysk. Od kiedy pojawił się kolejny, świetny pomysł ojca, zaczęli się nagle zgłaszać potencjalni kupcy. Dzis od rana, wydzwania stale, ten sam facet. Dzwonił też, już jakis czas temu. Widzieli zdjęcia i sa zainteresowani obejrzeniem. Robie sobie nadzieję.....znowu Znając życie, nic z tego nie wyjdzie ALE : MUSZE DOPROWADZIĆ CHATĘ DO STANU "W MIARĘ " !!! Przydała by mi się pomoc no ale cóż.....Rodzinę mam ale tylko w papierach Lecę do roboty... Proszę o natrzaskanie wielu postów co bym miała lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 tajemnicza I z takimi damy sobie radę !!! Pamiętacie dochodzenie do prawdy u takiej jednej laborantki z nad morza I w końcu pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 magiel prowadzisz ? księgowa ? sprzątaczka ? - siedzisz w domu ale nie pisałas w czyim taka, jedna, roznegliżowana i towarzyska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.02.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ania po prostu bierze robotę do domu Nie muszę brać - biuro mam w domu I tak sobie doglądam interesu zza kubka z kawą. Ale żebyście nie myślały, że to taka sielanka - czasem chciałabym na etat Aniu, ograniaj. To dobrze, że masz tyle zapytań, bo u mnie posucha chwilowa. Jakoś w ostatnim tygodniu 4 zapytania były, ale żadne poważne więc znowu nieco mi emocje i chęci opadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 25.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 taka, jedna, roznegliżowana i towarzyska ? No bywa, że w pidżamce telefon odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.02.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 a no już zdrowa, dziękuję Rere zalatana jestem ostatnio i to baaaardzo. oprócz własnych, ostatnimi czasy wymyślonych zajęć, zobowiązałam się pomóc koleżance w wykańczaniu robota na dwa etaty!!!! mam nadzieję, że jeszcze jakieś 2 tygodnie i już tempo nie będzie takie zawrotne...padam na pysk ale z uśmiechem na twarzy, bo w końcu to lubię, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aricia powera życzę i szybkiego wykończenia koleżanki domu oczywiście Mari, wesprę Cię duchowo w sprzątaniu. Czujesz tę moc? A tak poważnie, to oby do przodu i z pozytywnym zakończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 taaaaaaaaaaaaaa ! Znowu narobie sie jak ten głupi i doopa z tego będzie. Ja mam w domu czysto, ale niestety przez ta ciasnotę mam bałagan. Nie wiem juz , gdzie to wszystko chowac, upychać. Szafki pełne, niektóre trzeba noga dopychać. Na szafach wielkie pudła i wszędzie zabawki !!! W kuchni tez sajgon bo mam za mało szafek. Na parapecie jest wszystko co potrzebne. Mam serdecznie dość. SERDECZNIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.02.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 reruś...skajpnęłam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aniu powodzenia na froncie:) ja mam w domu totalny chaos ale sił brak do porządków-przydałaby się motywacja w potaci kupująco zwiedzających;). My najpierw sprobujemy z wynajmem a potem się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts